• Stránka 1 z 1
JailBreak #4 Stížnost na posedlého ilka
Zdar podávám stížnost na Ilka.
Hra se odehrávala takhle : Zeptal jsem se simona jestli mužu děrovat (do chatu) řekl do voicu že ne tak jsem poslušně odkráčel na druhou stranu.
Potom Simon řekl: "ctčka" pak chvíly mlčel (asi výpadek paměti) a řekl teď na druhé straně tak jsem vzal to ubohé dělo a párkrát jsem vystřelil
DD lol a potom simon: "dovolil jsem vám děrovat?" o řádek výš mužete vidět.
Potom mě samozřejmě vzal do grabu a švihnul mě o zem protože neposlouchá hru a myslí si jaký je "HERO".
Za další : vážně si myslíš že jsem takový retar* že neznám pravidla? když jsem žádal o práva tak pravidla snad ovládám ne?
Navíc z minulosti má ilko se mnou problém a nemá mě do dneška rád.
Kdyby si mě aspoň nevšímal tak okey jenže on je posedlý, protože vždy když jsem u CT a on dead čeká a spectuje mě jestli udělám
nějakou minimální chybu
.Když už jsem u chyb tak ilko taky dal multi freekill omluvil se a já jsem se ani nestihl omluvit. 
Navíc ještě pořád chci dřív nebo později požádat o práva a rozhodně nebudu porušovat pravidla ŽE ANO...
Ukončil bych to tak že to bylo nederozumění se simonem jak mužete vidět červeně označenou větu.
Jestli to do dvou hodin uvidí vyšší admin a uvěří mi tak rovnou žádám o UB.
Hra se odehrávala takhle : Zeptal jsem se simona jestli mužu děrovat (do chatu) řekl do voicu že ne tak jsem poslušně odkráčel na druhou stranu.
Potom Simon řekl: "ctčka" pak chvíly mlčel (asi výpadek paměti) a řekl teď na druhé straně tak jsem vzal to ubohé dělo a párkrát jsem vystřelil

Potom mě samozřejmě vzal do grabu a švihnul mě o zem protože neposlouchá hru a myslí si jaký je "HERO".
Za další : vážně si myslíš že jsem takový retar* že neznám pravidla? když jsem žádal o práva tak pravidla snad ovládám ne?
Navíc z minulosti má ilko se mnou problém a nemá mě do dneška rád.
Kdyby si mě aspoň nevšímal tak okey jenže on je posedlý, protože vždy když jsem u CT a on dead čeká a spectuje mě jestli udělám
nějakou minimální chybu

Navíc ještě pořád chci dřív nebo později požádat o práva a rozhodně nebudu porušovat pravidla ŽE ANO...
Ukončil bych to tak že to bylo nederozumění se simonem jak mužete vidět červeně označenou větu.
Jestli to do dvou hodin uvidí vyšší admin a uvěří mi tak rovnou žádám o UB.

EVIP : Jailbreak 4#
-
Isaaaac - Amatér
JailBreak #4 Stížnost na posedlého ilka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak #4 Stížnost na posedlého ilka
Stížnost se zamítá
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1