Re: Nový web
Xter píše:šipečka hledání je nějaká vysokáale to je malá kosmetická chybička... jinak super
uka mi
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dotazy:
Nešlo by trochu pozměnit časem tu úvodní stránku? Poprvé když jsem viděl tenhle web, tak jsem chtěl brečet, ale teď když jsem ho zapnul znova, tak to tak hrozný není, ale něco mi chybí. Na úvodních stránkách byl vždy obrázek článku a to mi na tom webu prostě chybí. Novinky tam jdou vidět, ale ten obrázek tomu dodával šmrnc a já z pohledu redaktora (Vlastně opakuji slova jako Radegast) to vidím tak, že je to takový zvláštní. Asi si člověk zvykne (taky co mu zbývá), ale přece jen ta hlavní stránka byla vždy o článcích a teď to vypadá trochu hůř.
Taky se chci zeptat, jestli budete dávat něco na ty okraje (Klidně i reklamy), protože mě takhle ten web přijde trošku prázdný a nudný (Můj názor..) a i když to byli otravný reklamy, tak si jich člověk nevšímal a dodávalo to na designu.
Dále mě zajímá jestli plánujete obnovit (a udělat k tomu i výhody) Vip sem na web.
Připomínky:
Banlist je prázdný (Netuším jestli se na tom pracuje).
To samý Unban žádost
U profilových obrázku bylo vždy vědět jestli je člověk online, teď to tam chybí.
Každopádně abych jenom neradil a negativně kritizoval, tak musím říct, že se mi web celkem začíná líbit. Jednoduchost je na tom fakt znát. Jen ty okraje chtějí něcím vyplnit.
Nešlo by trochu pozměnit časem tu úvodní stránku? Poprvé když jsem viděl tenhle web, tak jsem chtěl brečet, ale teď když jsem ho zapnul znova, tak to tak hrozný není, ale něco mi chybí. Na úvodních stránkách byl vždy obrázek článku a to mi na tom webu prostě chybí. Novinky tam jdou vidět, ale ten obrázek tomu dodával šmrnc a já z pohledu redaktora (Vlastně opakuji slova jako Radegast) to vidím tak, že je to takový zvláštní. Asi si člověk zvykne (taky co mu zbývá), ale přece jen ta hlavní stránka byla vždy o článcích a teď to vypadá trochu hůř.
Taky se chci zeptat, jestli budete dávat něco na ty okraje (Klidně i reklamy), protože mě takhle ten web přijde trošku prázdný a nudný (Můj názor..) a i když to byli otravný reklamy, tak si jich člověk nevšímal a dodávalo to na designu.
Dále mě zajímá jestli plánujete obnovit (a udělat k tomu i výhody) Vip sem na web.
Připomínky:
Je možné, že už to sem někdo dával, pokud se tak stalo, tak se omlouvám.
To samý Unban žádost
U profilových obrázku bylo vždy vědět jestli je člověk online, teď to tam chybí.
Každopádně abych jenom neradil a negativně kritizoval, tak musím říct, že se mi web celkem začíná líbit. Jednoduchost je na tom fakt znát. Jen ty okraje chtějí něcím vyplnit.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
VIP
čaute bol som na Cpl Only Vip okolo 2dnoch po uptade mi Vip zmislo prečo ? A už si nemôžem zakúpiť Evipko a rank mam odznova ...
PS:Toto meno neni na ktorom hrám,toto som si len vitvoril aby som vám napísal
Prosím žiadosť o nový kód alebo pridaním Vip.
-Ďakujem
PS:Toto meno neni na ktorom hrám,toto som si len vitvoril aby som vám napísal

Prosím žiadosť o nový kód alebo pridaním Vip.
-Ďakujem
- kison
- Kolemjdoucí
Tramtadadááá http://ctrlv.cz/iNY7
-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:Tramtadadááá http://ctrlv.cz/iNY7
myslíš tu lupu?
-
Dwandy píše:Xter píše:Tramtadadááá http://ctrlv.cz/iNY7
myslíš tu lupu?
Ano, tu myslím.

-
Xter - Spamerův sluha
Unicron píše:Dotazy:
Připomínky:Je možné, že už to sem někdo dával, pokud se tak stalo, tak se omlouvám.
To samý Unban žádost
Podľa mňa je to takto super. Je to prehľadné, pekne to do seba zapadá. Bude to hrošie, keď po krajoch ešte dačo bude...
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Dobra prace vedeni nevim kdo na tom měl zasluhu asi Dwandy ale i tak moc dobre
Jinak VIP na webu: Mohli byste udělat nějake vyhody např.
- VIP skupinu na forum a např. nějake barevne jmeno
- Změna nicku (to už tu je)
- v mini chatu nemusiš psat do 15 sekund nebo jak to je ale hned zasebou mužeš
- a dat si na profilovy obrazek nějaky maly gift nebo tak něco
Jinak super design

Jinak VIP na webu: Mohli byste udělat nějake vyhody např.
- VIP skupinu na forum a např. nějake barevne jmeno
- Změna nicku (to už tu je)
- v mini chatu nemusiš psat do 15 sekund nebo jak to je ale hned zasebou mužeš
- a dat si na profilovy obrazek nějaky maly gift nebo tak něco
Jinak super design

[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Kamarát by chcel vedieť odpoveď:
Udělal sem si akademika a musím točit porušovatelé ale jediný háček je v tom že se mi nejde přihlásit na nový web.stará stránka mi šla na 1000% ale tuta....... Nevím co mám dělat poradili by ste mi ???
)) S pozdravem Tobby.CZ ! 
Udělal sem si akademika a musím točit porušovatelé ale jediný háček je v tom že se mi nejde přihlásit na nový web.stará stránka mi šla na 1000% ale tuta....... Nevím co mám dělat poradili by ste mi ???

-
NaKI31 - Mistr
NaKI31 píše:Kamarát by chcel vedieť odpoveď:
Udělal sem si akademika a musím točit porušovatelé ale jediný háček je v tom že se mi nejde přihlásit na nový web.stará stránka mi šla na 1000% ale tuta....... Nevím co mám dělat poradili by ste mi ???)) S pozdravem Tobby.CZ !
Já mám podobný problém na mobilu. Normálně se přihlásím a pak jdu na forko a po načtení fóra mě to zase odhlásí. Když si dam zase login a heslo a dám přihlásit se, tak mi to nahoře hodí červený řádek s textem Vyplňte prosím přihlašovací jméno i heslo...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik66 píše:NaKI31 píše:Kamarát by chcel vedieť odpoveď:
Udělal sem si akademika a musím točit porušovatelé ale jediný háček je v tom že se mi nejde přihlásit na nový web.stará stránka mi šla na 1000% ale tuta....... Nevím co mám dělat poradili by ste mi ???)) S pozdravem Tobby.CZ !
Já mám podobný problém na mobilu. Normálně se přihlásím a pak jdu na forko a po načtení fóra mě to zase odhlásí. Když si dam zase login a heslo a dám přihlásit se, tak mi to nahoře hodí červený řádek s textem Vyplňte prosím přihlašovací jméno i heslo...
Vymaž si cookies. Mě to dělá taky. Mám uložené heslo na webu v prohlížeči. Mám ho relativně dlouhé a nechce se mi to vypisovat. Bohužel to při každém lognutí na web musím vypisovat znovu, abych se přihlásil. Když tam nechám to vyplněné, tak mi to napíše, že mám vyplnět název účtu a heslo.
-
Hoolder - Spamer
Karmik66 píše:NaKI31 píše:Kamarát by chcel vedieť odpoveď:
Tvoj problém mám tieš!
Stačí si stiahnuť google chrome do mobilu a nebo operu atd a prihlasiť ti pôjde

Nemôžeš použivat mobilny prehliadač

-
CouRse - Mistr
Jak je u každého příspěvku vpravo dole ta malinká šipička směrem nahoru, tak ta mi nefunguje...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Chcel by som sa opýtať, že či už je hotové vip na webu 
Ak áno tak prosím o pridanie kedže som si ho kupoval na vždy

-
CouRse - Mistr
CouRse píše:Chcel by som sa opýtať, že či už je hotové vip na webu
kdyby bylo přidáné, tak bychom ho přidali sami aniž by jsi nás na to musel upozornovat

-