Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Ale už dost

Příspěvekod KyxCZ » 25 zář 2014, 11:35

Dobrý den, Kdy si dávno jsem psal Adminům že mi někdo nějakym zpusobem vlezl na VIP učet... Odpověď byla... Tak ste to musel někomu pujčit nebo říct heslo od emailu... Píšu ne nikdo o mém heslu na emailu a VIP kodu neví tak nechápu jak se my tam někddo mohl dostat a oni že je to nezajímá... Tak jako co mam dělat když to nahlasím že my tam někdo vlezl tak stim nic neuděláte ale dáte mi BAN na VIP já za to přece nemůžu že my tam někdo vlezl aniž bych věděl kdo
KyxCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Ale už dost

od Rumcajz » 25 zář 2014, 11:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ale už dost

Příspěvekod Xter » 25 zář 2014, 12:31

Pozor, tady nejde o trest. Tady jde o porušení podmínek pro vlastnictví VIP, které byly porušeny, a se kterými jsi při aktivaci souhlasil. Jestli budeš svědomitý a budeš si kód pečlivě hlídat, je tvá iniciativa, aby nedošlo k nějakému problému.
Ban trvá jeden den, za tu dobu bude VIP zablokováno. Plugin na rozpoznávání sdíleného VIP účtu se prostě neplete. Ne vždy jde o záměrné půjčování VIP, ale pouze o nedbalost jeho majitele, který jej nedokáže plně zabezpečit proti krádeži - pro příklad nemusím jít daleko - posílání cfg kamarádům, spuštěné CS při nepřítomnosti majitele a tudíž volně se nabízí ke krádeži atd. atd.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KyxCZ » 25 zář 2014, 16:59

Já sem nic neodesílal nikomu sem kod nedal ani heslo od emailu... Už dřív sem psal že sem přišel na server a někdo tam hrál pod mím nickem z eVip... Tak sem to napsal na forum a odpověd byla... Někomu ste to musel pučit... A pak že je to nezajímá tak já nevim... Proč my to bloknete když sem o tom problému psal dříve aby sem se tomuhle vyhnul
KyxCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 26 zář 2014, 08:12 VIP

já hlavně nechápu o jakým banu je řeč. Systém už dávno funguje jinak, za půjčování se nebanuje a VIP není na nickname, takže každý může hrát na jakémkoli nicku a bude mít VIP (pokud jej má)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Unban Žádost