• Stránka 1 z 1
Re: GS
No zvyčajne som programy robil celý semester
tento od obeda dnes takže neberte ohľad jak to momentálne vyzerá, tam dorobim launcher a také blbosti
e.kjn:
Nový...+Media Player
http://leteckaposta.cz/313317141

e.kjn:
Nový...+Media Player
http://leteckaposta.cz/313317141
public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}
{
Ban(playerid);
return 1;
}
-
kjn - Zkušený
Re: GS
Tak super ti ide.
No pri tomto si nemôžem pomôcť; toto je príklad práve toho čo by malo byť písane cez html. Možno cez prehistorické <frameset> použiť napr. <button> alebo iné elementy so štipkou skriptu.
Jednoducho načo si komplikovať život.
Pokiaľ ide o riešenie problému tak tu ide o to nájsť správny algoritmus. Mno a algoritmy môžu byť zapísané vo forme počítačových programov s tým, že logická chyba v algoritme môže viesť k zlyhaniu výsledného programu. (neúplne požiadavky s xy zmenami sú najväčší problém)
„Algoritmy môžu byť zapísané“ k tomuto by som sa ešte vrátil. Programovacie jazyky sa na seba veľmi podobajú logickou štruktúrou.
printf( "Hello world" ); // C
write( 'Hello world' ); // Pascal
echo 'Hello world'; // PHP
echo "Hello world"; // PHP
podobne je na tom for, (do) while, if atď.
Tým som chcel povedať, že zapísať program vieš v hocičom. Tak ale to som sa už posunul asi dalej ako by sme chceli.
No pri tomto si nemôžem pomôcť; toto je príklad práve toho čo by malo byť písane cez html. Možno cez prehistorické <frameset> použiť napr. <button> alebo iné elementy so štipkou skriptu.
Jednoducho načo si komplikovať život.
Pokiaľ ide o riešenie problému tak tu ide o to nájsť správny algoritmus. Mno a algoritmy môžu byť zapísané vo forme počítačových programov s tým, že logická chyba v algoritme môže viesť k zlyhaniu výsledného programu. (neúplne požiadavky s xy zmenami sú najväčší problém)
„Algoritmy môžu byť zapísané“ k tomuto by som sa ešte vrátil. Programovacie jazyky sa na seba veľmi podobajú logickou štruktúrou.
printf( "Hello world" ); // C
write( 'Hello world' ); // Pascal
echo 'Hello world'; // PHP
echo "Hello world"; // PHP
podobne je na tom for, (do) while, if atď.
Tým som chcel povedať, že zapísať program vieš v hocičom. Tak ale to som sa už posunul asi dalej ako by sme chceli.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1