Cokoliv vás napadne na našem TS serveru

Nápad zm darkness

Příspěvekod MSDRJesus » 26 zář 2014, 15:20

ahoj lidi :) co každý ví ze na dárkness nejsou lidi , kdyby jste byly tak hodní a přehodnotily update . Chci a to mluvím za hodně lidí aby byl vrácen starý dárkness jako je evolution , myslím ze by se na to dalo natáhnout hodně lidí a hlavně spokojenost lidí kteří tam hrají 3-4 . v současné době je tam hrozně moc málo lidí spíš víc botů jak lidí.. moc prosím od přehodnocení a vrácení zpět starý dobrý darkness. Díky . MS.3 ;)
MSDRJesus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nápad zm darkness

od Rumcajz » 26 zář 2014, 15:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nápad zm darkness

Příspěvekod Dwandy » 26 zář 2014, 15:22 VIP

MSDRJesus píše:ahoj lidi :) co každý ví ze na dárkness nejsou lidi , kdyby jste byly tak hodní a přehodnotily update . Chci a to mluvím za hodně lidí aby byl vrácen starý dárkness jako je evolution , myslím ze by se na to dalo natáhnout hodně lidí a hlavně spokojenost lidí kteří tam hrají 3-4 . v současné době je tam hrozně moc málo lidí spíš víc botů jak lidí.. moc prosím od přehodnocení a vrácení zpět starý dobrý darkness. Díky . MS.3 ;)

rozhodně chytrý nápad ... Evolution je tak strašně moc oblíbenej mod že tam je neustále prázdno tak proč to nenahazovat někam dál, že? :roll:

Na darkness nikdy nebylo moc lidí, po update tam je víc než kdy dřív, takže na tvou naprosto nesmyslnou žádost říkám samozřejmě ne
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MSDRJesus » 26 zář 2014, 15:28

kéžby kamaráde hraju tam 5-6 roků a vím kolik tam hrálo lidí předtím a kolik tet ;)
MSDRJesus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 26 zář 2014, 15:31 VIP

MSDRJesus píše:kéžby kamaráde hraju tam 5-6 roků a vím kolik tam hrálo lidí předtím a kolik tet ;)

tak nejspíš máš pravdu, hrál jsi totiž na serveru dřív, než vznikl což dokazuje, že o serveru víš víc než já.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MSDRJesus » 26 zář 2014, 15:33

Dárkness ide 5-6 roků nejsem debil ;D kdyz sem začínal hrát bylo mi 11 a tet 16 ;)
MSDRJesus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MSDRJesus » 26 zář 2014, 15:35

a pochibuju ze víš o serveru víc než já když tam nikdo není a hrat se tam nedá !
MSDRJesus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 26 zář 2014, 15:40 VIP

MSDRJesus píše:Dárkness ide 5-6 roků nejsem debil ;D kdyz sem začínal hrát bylo mi 11 a tet 16 ;)

ano ano :) možná ide dokonca 10 let řekl bych a na starém update byl server určitě neustále full :lol: . Každopádně se tu zastáváš modu, kde nikdo nehraje a ten server de do háje právě proto že tam nebyl update.

Takže jak jsem řekl, zamítá se
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Rady a Nápady