• Stránka 1 z 1
Nápad zm darkness
ahoj lidi
co každý ví ze na dárkness nejsou lidi , kdyby jste byly tak hodní a přehodnotily update . Chci a to mluvím za hodně lidí aby byl vrácen starý dárkness jako je evolution , myslím ze by se na to dalo natáhnout hodně lidí a hlavně spokojenost lidí kteří tam hrají 3-4 . v současné době je tam hrozně moc málo lidí spíš víc botů jak lidí.. moc prosím od přehodnocení a vrácení zpět starý dobrý darkness. Díky . MS.3 

-
MSDRJesus - Kolemjdoucí
Nápad zm darkness
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nápad zm darkness
MSDRJesus píše:ahoj lidico každý ví ze na dárkness nejsou lidi , kdyby jste byly tak hodní a přehodnotily update . Chci a to mluvím za hodně lidí aby byl vrácen starý dárkness jako je evolution , myslím ze by se na to dalo natáhnout hodně lidí a hlavně spokojenost lidí kteří tam hrají 3-4 . v současné době je tam hrozně moc málo lidí spíš víc botů jak lidí.. moc prosím od přehodnocení a vrácení zpět starý dobrý darkness. Díky . MS.3
rozhodně chytrý nápad ... Evolution je tak strašně moc oblíbenej mod že tam je neustále prázdno tak proč to nenahazovat někam dál, že?

Na darkness nikdy nebylo moc lidí, po update tam je víc než kdy dřív, takže na tvou naprosto nesmyslnou žádost říkám samozřejmě ne
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
kéžby kamaráde hraju tam 5-6 roků a vím kolik tam hrálo lidí předtím a kolik tet 

-
MSDRJesus - Kolemjdoucí
MSDRJesus píše:kéžby kamaráde hraju tam 5-6 roků a vím kolik tam hrálo lidí předtím a kolik tet
tak nejspíš máš pravdu, hrál jsi totiž na serveru dřív, než vznikl což dokazuje, že o serveru víš víc než já.
-
Dárkness ide 5-6 roků nejsem debil ;D kdyz sem začínal hrát bylo mi 11 a tet 16 

-
MSDRJesus - Kolemjdoucí
a pochibuju ze víš o serveru víc než já když tam nikdo není a hrat se tam nedá !
-
MSDRJesus - Kolemjdoucí
MSDRJesus píše:Dárkness ide 5-6 roků nejsem debil ;D kdyz sem začínal hrát bylo mi 11 a tet 16
ano ano

Takže jak jsem řekl, zamítá se
-
• Stránka 1 z 1