• Stránka 1 z 1
[mimo vzor] Furien / Peniaze
Ahoj, mám tu jeden problém s furien peniazmi.
Po dnešnom resete, som celkom dosť hral a ráno som mal asi 500 dolárov. Po 10min. pauze som sa znova pripojil, a nemal som žiadne peniaze. Povedal som si že dobre, hral som ďalej a v tomto čase som mal okolo 3k, a znova som sa pripojil a mám niakych 350 money. Na furiene mam akademické práva, a ešte sa mi nestalo že by mi mizli peniaze (mám STEAM), a ešte k tomu ostatní hráči, ktorý na serveri po resete neboli vôbec, mali kľudne aj 2k... Rank mi ostáva len peniaze miznú. Problém začal po resete, dúfam že niekto pomôže.
Po dnešnom resete, som celkom dosť hral a ráno som mal asi 500 dolárov. Po 10min. pauze som sa znova pripojil, a nemal som žiadne peniaze. Povedal som si že dobre, hral som ďalej a v tomto čase som mal okolo 3k, a znova som sa pripojil a mám niakych 350 money. Na furiene mam akademické práva, a ešte sa mi nestalo že by mi mizli peniaze (mám STEAM), a ešte k tomu ostatní hráči, ktorý na serveri po resete neboli vôbec, mali kľudne aj 2k... Rank mi ostáva len peniaze miznú. Problém začal po resete, dúfam že niekto pomôže.
STEAM - Logik
CS 1.6 ADMIN - ALL FURIENS (akademické práva)
TF2 ADMIN - ALL SERVERS
CS 1.6 ADMIN - ALL FURIENS (akademické práva)
TF2 ADMIN - ALL SERVERS
-
Logi18 - Amatér
[mimo vzor] Furien / Peniaze
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien / Peniaze
Toto mi nevieme vyriešiť. Nie je to chyba "cska". Proste nijak Vám nepomôže aby Vám to nerobilo alebo nijak Vám to nevrátime ako supporti. Asi bude chyba po update , ak sa Vám to deje po ňom , skúste to oznámiť v A-sekcií , po update je zrejmé , že to bude treba doladiť.
+ mimo vzor takže to zamykám
+ mimo vzor takže to zamykám
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1