• Stránka 1 z 1
[mimo vzor] prosím o radu při spuštění dema
byl jsem natočen a neprávem označen jako ( aimbot).....demo mi bylo zasláno ale po stáhnutí to vyblije ERROR a tím sledování mé
samokropící osoby končí.prosím poraďte.napíše to Setup file gameinfo.txt doesnt exist in subdirectory hl2.check your game parameter or VCONFIG setting.rozumím tomu asi tak jak naše vláda financím...díky
samokropící osoby končí.prosím poraďte.napíše to Setup file gameinfo.txt doesnt exist in subdirectory hl2.check your game parameter or VCONFIG setting.rozumím tomu asi tak jak naše vláda financím...díky
- bajzathor
- Kolemjdoucí
[mimo vzor] prosím o radu při spuštění dema
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: prosím o radu při spuštění dema
bajzathor píše:byl jsem natočen a neprávem označen jako ( aimbot).....demo mi bylo zasláno ale po stáhnutí to vyblije ERROR a tím sledování mé
Ja viem že mam vyriešiť problém , ale dostali všetci Unban vrátane teba.
-
NaKI31 - Mistr
je mi to trapný ale co znamená vrátane...to ako okrem?já vim že by sme si měli bez problémů rozumět...ale ...viš jak..
- bajzathor
- Kolemjdoucí
bajzathor píše:je mi to trapný ale co znamená vrátane...t
Vrátane znamená toto príklad ty poviem "Dnes pôjdeme s partiou von vrátane mňa." to znamená že Pôjde von partia aj s tebou

• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Re: [riešime] prosím o radu při spuštění dema
Mimo vzor
LOCK
LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1