• Stránka 1 z 1
RESET BANLISTU, VIP ZA UNBAN?
V prvom rade, aby som povedal aj nieco dobre a nebol som iba za zleho tak nova stranka a jej vyzor sa mi velmi paci, ale na druhej strane:
Reset banlistu a vymenenie vip za unban? Naco sa potom snazime a tocime dema do sekcie poruseni pravidel? Vsak cheateri sa vratia a v konecnom dosledku to poskodi iba nas poctivych hracov a nielen v hre ale celkovo aj v strate casu natacania dem, ktore v konecnom dosledku nemaju ziadny vyznam.
Na druhej strane chvalim vela adminov, ktorych nebudem menovat, aby som niekoho neposkodil. Viem, ze ide o politiku serveru (samozrejme aj o zarobenie penazi prostrednictvom VIP), ale nebojime sa, ze v konecnom dosledku dopadneme tak, ze na tento server budu chodit len cheateri? Nie je cielom adminov vycistenie serveru?
Mam rad gamesites ako server, ale niektore veci mi uz proste vadia.
Aky mate nazor na tuto temu vy?
Reset banlistu a vymenenie vip za unban? Naco sa potom snazime a tocime dema do sekcie poruseni pravidel? Vsak cheateri sa vratia a v konecnom dosledku to poskodi iba nas poctivych hracov a nielen v hre ale celkovo aj v strate casu natacania dem, ktore v konecnom dosledku nemaju ziadny vyznam.
Na druhej strane chvalim vela adminov, ktorych nebudem menovat, aby som niekoho neposkodil. Viem, ze ide o politiku serveru (samozrejme aj o zarobenie penazi prostrednictvom VIP), ale nebojime sa, ze v konecnom dosledku dopadneme tak, ze na tento server budu chodit len cheateri? Nie je cielom adminov vycistenie serveru?
- aramis
- Kolemjdoucí
RESET BANLISTU, VIP ZA UNBAN?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: RESET BANLISTU, VIP ZA UNBAN?
aramis píše:V prvom rade, aby som povedal aj nieco dobre a nebol som iba za zleho tak nova stranka a jej vyzor sa mi velmi paci, ale na druhej strane:
Reset nebyl tak úplně plánovaný, když ale plánovaný je, tak jen proto, že jsem si 100% jistej hráčema, kteří tu dostávají bany aniž by někdy nějaké cheaty, nebo cokoli jinýho měli. Admin je jenom člověk a může dělat chyby. Bohužel tito hráči se ve většině případů nikdy neozvou a tak mají zamezený přístup na server za nic. Reset banlistů tyhle případy vyřeší, bohužel na server pustí i cheatery, ale narovinu - téměř žádný cheater nehraje na svém originálním CSku, nebo na své IP adrese a tak cheateri i tak ve skutečnosti dostanou trest jen na svoje vedlejší accounty. Ve výsledku tedy trpí pouze "nevinní" hráči.
Každopádně reset, kterej dnes proběhl plánovanej nebyl - proběhlo to k vůli novým anti cheat systémům.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Re: RESET BANLISTU, VIP ZA UNBAN?
Podla mňa je dobre že bol reset lebo sa vela hráčov vrátilo na servery a začalo od znova aby boli lepši ako pred resetom. Ale mohlo sa povedať že bude reset aspoň deň pred ním. 
A čo sa tika cheaterou tak suhlasim z Dwandym.
Každy človek roby chyby aj cheateri a aj my.
A ked sa cheateri nepoučia tak dostanú tak či tak BAN znovu. 

A čo sa tika cheaterou tak suhlasim z Dwandym.

-
Smazacik - Profesionál
• Stránka 1 z 1