• Stránka 1 z 1
Stažnosť: KOFOLA
Zdravím, už dlhšiu dobu mám problém s jedným adminom na teamspeaku (kofola) . Bez dôvodne ma kickuje a dáva mi bany. Ja sa ho niečo spýtam a on mi dá automaticky ban bez ohladu na to ako je postavená otázka aké su fakty atd... Som zvedavý na postoj ostatných adminov čo na to povedia
Prikladám aj screeny
červenou farbou som označil to kde som dostal kick bez príčiny, napíšem niečo zo žartu a on to hneď prehodí na seba a dá mi kick.
Potom dalej uráža hráčov .... posielať niekomu link na psychiatrickú liečebnu asi nieje tak celkom v poriadku, škoda že mi dal ban na ts zverejnil by som viac z chatu a aj historiu kickov a banov ....
http://prntscr.com/4qxes2

červenou farbou som označil to kde som dostal kick bez príčiny, napíšem niečo zo žartu a on to hneď prehodí na seba a dá mi kick.
Potom dalej uráža hráčov .... posielať niekomu link na psychiatrickú liečebnu asi nieje tak celkom v poriadku, škoda že mi dal ban na ts zverejnil by som viac z chatu a aj historiu kickov a banov ....
http://prntscr.com/4qxes2
-
sweetie - Kolemjdoucí
Stažnosť: KOFOLA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stažnosť: KOFOLA
Pěkné, dostal jsi ban na hodinku, vrátil si se a opět jsi začal provokovat a vést hloupé řeči, já se k tobě už ani nevyjadřuji, protože jsi narušená osoba, která vážně potřebuje pomoct. Ty provokuješ neustále, dostáváš skoro denně bany za tvé debilní chování a potom si stěžuješ na mé jednání s tebou?
Já ti dal krátký ban, omlouvám se ti a příště ti dám delší, já zapoměl, že když opakovaně děláš problémy, tak můžu přejít k silnějšímu metru.
Jinak, příště to hoď do správné sekce.
Já se nad tím zasměju a budu dělat, jako že tento tvůj výplod je normální. Nemůžeš ode mne čekat normální chování k tobě, protože ty se neumíš chovat. Tolik ode mne, teď ať si to přebere někdo kompetentní.
Já ti dal krátký ban, omlouvám se ti a příště ti dám delší, já zapoměl, že když opakovaně děláš problémy, tak můžu přejít k silnějšímu metru.
Jinak, příště to hoď do správné sekce.
Já se nad tím zasměju a budu dělat, jako že tento tvůj výplod je normální. Nemůžeš ode mne čekat normální chování k tobě, protože ty se neumíš chovat. Tolik ode mne, teď ať si to přebere někdo kompetentní.

-
KOFOLA - Spamer
Hádám, že jak ti ban vyprší, tak zase přijdeš provokovat že? Aby jsi stihl další. Zatím drží rekord ilnear, který dostal 3 bany za 1 den ode mě, jestli ho trumfneš, tak tě budu obdivovat.

-
KOFOLA - Spamer
Byl jsem při tom jak jsi tam psal sweetie.
Kofola se zachoval správně a docela měl trpělivost.
sweetie provokoval ostatní jsme ho upozorňovali aby s tím přestal, ale nepřestal.
Následovaly upozornění od kofoly poté kick a následně ban..
sweetie provokoval ostatní jsme ho upozorňovali aby s tím přestal, ale nepřestal.
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Byl jsem tam taky sweetie provokoval , a o ten ban si koledoval.
- Miky28CZ
- Kolemjdoucí
Asi jsem rebel, ale né proto, že bych si tvé bany vycucával z prstu, ale proto, že jím rohlík od prostředka...

-
KOFOLA - Spamer
byl som tam, byl som tam to znie ako keby ich niekto o to požiadal. Je mi jedno kto ste tam boli chcem názor nekého admina na screen čo som pridal, proste kofola ma označuje na fore za narušeného atd toto nieje urážka? takto sa správa admin ?
-
sweetie - Kolemjdoucí
Bohužel jsem byl k tomu označení naveden chováním jednoho z navštěvníků TS. Popřemýšlej nad tím kým 
Chlapci byli u toho, takl jsem jim řekl.
Hej ty! napiš toto:
A tomu druhému Hej ty! Napiš tam toto:
A také sem jim vyhrožoval banem, pokud to sem nenapíšou....

Chlapci byli u toho, takl jsem jim řekl.
Hej ty! napiš toto:
KillerRapper7 píše:Byl jsem při tom jak jsi tam psal sweetie.
A tomu druhému Hej ty! Napiš tam toto:
Miky28CZ píše:Byl jsem tam taky sweetie provokoval , a o ten ban si koledoval.
A také sem jim vyhrožoval banem, pokud to sem nenapíšou....

-
KOFOLA - Spamer
ale nerozumieš tomu že mňa nezaujma čo tu teraz píšeš ? čakám kým sa vyjadrí niekto kompetentný označil som tam červenou farbou za čo si mi dal kick ktorý nebol podla mňa opravnený
a keď sa pripojím na tsko dám ostatné screeny.

-
sweetie - Kolemjdoucí
Dej, já nic zatajovat nebudu, jednám s tebou jinak než s ostatníma, protože si to zasloužíš. Ale dokud budeš dělat na TS problémy tak se tak chovat budu a s tím počítej.

-
KOFOLA - Spamer
ty ma asi nerozumieš ja niečo napíšem viac menej zo žartu a aj keby to nebolo zo žartu tak som nenapísal konkrétne meno a nemáš ma za čo kickovať.... (myslím to čo je označené červenou) dúfam že ti niekto dohovorí ako sa správať k ludom...
-
sweetie - Kolemjdoucí
Ty pořád nechápeš jednu věc a to je tak, že tě banuju denně, protože provokuješ věčně a jestli tvým hloupým kecům a provokacím říkáš žert, tak navštiv tuto Stránku. Já už se tu vyjadřovat nebudu, protože je to zbytečné. Dostávaš bany za chování na TS běžně, ty si je totiž zasloužíš. Já jdu pryč, tak se měj. A až tě přejde zlost, můžeš se klidně omluvit a začít se chovat normálně, když to uděláš, já se taky budu chovat normálně. Pac a pusu ti přeje 

-
KOFOLA - Spamer
"dávam ti banny denne" po dlhom čase som dostal ban resp bany . pretože som po dlhej dobe na tsku.... takže si ma asi s niekým mýliš 

-
sweetie - Kolemjdoucí
Ano, já to tak beru, kdykoliv přijdeš, dostaneš ban
Takže když tu jsi po dlouhé době, tak jsi ho po dlouhé době zase dostal 

-
KOFOLA - Spamer
OK docela jsem se pobavil při tomto čtení, já bych za svůj život mohl vyprávět co a jak, nejsem tu nejstarší, ale mám něco za sebou a k tvé osobě mohu jen dodat : ZAMYSLI SE NAD SEBOU !!!
Pokud bych měl být vysloveně upřímný tak Ti povím jedno, začni u sebe a pak krytizuj druhé, je to jen hra a pokud Ti nejde o hru není se o čem bavit, změn sebe změníš svět !!!
Pokud budeš pokračovat ve stylu jako do posud bude Ti nakonec zamezen i přístup na web, vyber si sám, zvol si sám svoji cestu!!!
Toť vše co jsem Ti chtěl zdělit !!!
Lock
Pokud bych měl být vysloveně upřímný tak Ti povím jedno, začni u sebe a pak krytizuj druhé, je to jen hra a pokud Ti nejde o hru není se o čem bavit, změn sebe změníš svět !!!
Pokud budeš pokračovat ve stylu jako do posud bude Ti nakonec zamezen i přístup na web, vyber si sám, zvol si sám svoji cestu!!!
Toť vše co jsem Ti chtěl zdělit !!!
Lock
Spettro^
-
Spettro - Zkušený
• Stránka 1 z 1