• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Oživovanie humanov
Ahoj,
musím to už napísať lebo niekedy to presahuje únosnosť a zábavu na servery. Takže k veci:
Je stanovený limit - ak je minimálne 6-7 zombie je možné sa oživiť. No a teraz vám namodelujem situáciu. Som first nakazím 10 hráčov, 4 si dajú oživko zase sme na 6 ... nakazím ďalších 4 ďalší si dajú oživko stále sme na počte 6 zm a toto pokračuje až dokým sa oživovať nedá - za ten čas ubehne minimálne 30 sekúnd - vtedy sa nabijú bazuky a idu po firstovi. Berte tak že na servery je 32 hráčov a 5 bazuk stačí na to aby ste dali firsta ... a ak sa nazbiera na servery 15 bazuk je koniec nakazy. Niekto si povie ze to sa stat nemoze. No hram to dlho, nemam problem nakazit (kto pozna ten vie - ja sa tiez prichytim ze som first a zrazu mam 2000hp a musim byt opatrnejsi) ale toto je kazenie hry. No a najväčšiu hovadinu ktorú ste mohli spraviť je opravenie ručného zameriavania na bazuke - nabije sa bazuka a uz leti na firsta aj ked je na druhej strane mapy - to mohol opravit len niekto kto na server nechodi.
Moj navrh: Zmente moznost ozivenia humanov vtedy ak je minimalne 10 zombie alebo viac... viac zombie viac sa budu minat bazuky na ostatnych zombie. Neovplyvni to vyrazne hru a zlepsia sa nakazy.
Druha vec: Je urobena velka nakaza, pride 1 minuta do konca zostavaju len 3 humani. Nestihlo sa este vycerpat moznost ozivenia tak sa dalsi dvaja ozivia aby mohli byt posledny humani. Tych 3 nakazia infom a z tych 2 sa jednemu podari byt posledny. No a teraz mi vysvetlite preco ste vytvorili toho posledneho last humana s vacsim damage? Nie je to preto ze posledny by si to mal zasluzit za to ze ho nedokazali nakazit za cele kolo? Je to fer ze ti 3 co sa snazia cele kolo prezit a byt posledny tak doplatia len na to ze niekto sa minutu pred koncom ozivi? Nie, nie je to fer - kazenie hry.
Moj navrh: Zmente moznost ozivovania humanov tak aby sa nemohlo ozivovat 1-2 minuty pred koncom kola.
S pozdravom Georgeton
musím to už napísať lebo niekedy to presahuje únosnosť a zábavu na servery. Takže k veci:
Je stanovený limit - ak je minimálne 6-7 zombie je možné sa oživiť. No a teraz vám namodelujem situáciu. Som first nakazím 10 hráčov, 4 si dajú oživko zase sme na 6 ... nakazím ďalších 4 ďalší si dajú oživko stále sme na počte 6 zm a toto pokračuje až dokým sa oživovať nedá - za ten čas ubehne minimálne 30 sekúnd - vtedy sa nabijú bazuky a idu po firstovi. Berte tak že na servery je 32 hráčov a 5 bazuk stačí na to aby ste dali firsta ... a ak sa nazbiera na servery 15 bazuk je koniec nakazy. Niekto si povie ze to sa stat nemoze. No hram to dlho, nemam problem nakazit (kto pozna ten vie - ja sa tiez prichytim ze som first a zrazu mam 2000hp a musim byt opatrnejsi) ale toto je kazenie hry. No a najväčšiu hovadinu ktorú ste mohli spraviť je opravenie ručného zameriavania na bazuke - nabije sa bazuka a uz leti na firsta aj ked je na druhej strane mapy - to mohol opravit len niekto kto na server nechodi.
Moj navrh: Zmente moznost ozivenia humanov vtedy ak je minimalne 10 zombie alebo viac... viac zombie viac sa budu minat bazuky na ostatnych zombie. Neovplyvni to vyrazne hru a zlepsia sa nakazy.
Druha vec: Je urobena velka nakaza, pride 1 minuta do konca zostavaju len 3 humani. Nestihlo sa este vycerpat moznost ozivenia tak sa dalsi dvaja ozivia aby mohli byt posledny humani. Tych 3 nakazia infom a z tych 2 sa jednemu podari byt posledny. No a teraz mi vysvetlite preco ste vytvorili toho posledneho last humana s vacsim damage? Nie je to preto ze posledny by si to mal zasluzit za to ze ho nedokazali nakazit za cele kolo? Je to fer ze ti 3 co sa snazia cele kolo prezit a byt posledny tak doplatia len na to ze niekto sa minutu pred koncom ozivi? Nie, nie je to fer - kazenie hry.
Moj navrh: Zmente moznost ozivovania humanov tak aby sa nemohlo ozivovat 1-2 minuty pred koncom kola.
S pozdravom Georgeton
-
Georgeton - Amatér
Oživovanie humanov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Oživovanie humanov
To by byl velký zásah do hry. Ačkoliv se ti to tak nemusí zdát, je opravdu velký zásah, když ovlivníme, kdo se kdy bude živit.
Zvýšit limit počtu hráčů pro léčení je sice teoreticky možné, ale pokud je o jednoho Zombie víc, jde to prostě znát, jelikož vyléčený nemá žádnou ochranu. Toto léčení spíše stejně využívají hráči blízko bazooky, aby mohli vystřelit a nahnat body. Nemyslím si proto, že je to až tak důležité tuto hranici zvyšovat.
A k dalšímu bodu - hraj strategicky a chytře.
Zvýšit limit počtu hráčů pro léčení je sice teoreticky možné, ale pokud je o jednoho Zombie víc, jde to prostě znát, jelikož vyléčený nemá žádnou ochranu. Toto léčení spíše stejně využívají hráči blízko bazooky, aby mohli vystřelit a nahnat body. Nemyslím si proto, že je to až tak důležité tuto hranici zvyšovat.
A k dalšímu bodu - hraj strategicky a chytře.
-
Xter - Spamerův sluha
No ak si všimneš prvé kolá hociktorej mapy sú o tom kto si posledný zoberie oživenie. Strategicky a chytro hrám, cieľom tohto topicu nebolo to aby som sám seba potreboval zvýhodňovať ... tu ide o tom či to je fér voči ostatným hráčom. Veľký zásah do hry bol keď ste zmenili dobu nesmrteľnosti zombie po narodení. To niekedy nebolo a vtedy sa nedalo nakaziť. No a zober si tak že ak je veľa bazúk na mape tak sa nedá nakaziť ak sa budú do nekonečna liečiť a hlavne hneď jak sa začne nákaza ... každý sa bude liečiť keď uvidí bazuku. Oživovanie pred koncom kola je proste kazenie hry teda podľa mňa.
A ak ma poznáš, tak ja výhody nepotrebujem to by som dávno bol VIP, EVIP atď.
A ak ma poznáš, tak ja výhody nepotrebujem to by som dávno bol VIP, EVIP atď.
-
Georgeton - Amatér
Ahoj,
Chtěl bych taky něco přidat do topicu,bohužel s něčím souhlasím a s něčím nesouhlasím s Getonem
Souhlasím sním aby se dalo oživování od 10+ humanů,protože když ja sem first tak jen co nakazuju,vidim už 50x za sebou jak si davaji Anti aby si vzali zpatky svoji bazuku.
Bohužel nesouhlasím s tím,že by si nemohl dát před koncem kola Anti .. Je to Mod Zombie .. tam to je Schovej se,Přemýšlej,Hraj,Přehraj
.. Je mi sice líto poctivých hráčů co se snaží přežít ale jde tu o princip jak naznačil Xter,hraj strategicky
Vím že je to někdy otravné a kazí to hru když toho posledního humana takhle zneužije pro svuj prospěch,ale .. to už nijak nezastavíš 
Mimochodem zrušil bych to,aby když jsi dá human Anti,aby hned nevystřelil z BZ ale bylo by tam jen Nabíjení,takto je to kazení hry .. Hrác se snaží a poctivě si vydělá na Bazuku .. Támhle jeden zm nakazí 4 lidi .. má 22b. a dá si Anti u bz,vystřelí,má 200b. a je po práci .. Toto bych zrušil a taky souhlasím s Getonem
Odemě vše. Hezký den
.. DeadJoy
Chtěl bych taky něco přidat do topicu,bohužel s něčím souhlasím a s něčím nesouhlasím s Getonem

Souhlasím sním aby se dalo oživování od 10+ humanů,protože když ja sem first tak jen co nakazuju,vidim už 50x za sebou jak si davaji Anti aby si vzali zpatky svoji bazuku.
Bohužel nesouhlasím s tím,že by si nemohl dát před koncem kola Anti .. Je to Mod Zombie .. tam to je Schovej se,Přemýšlej,Hraj,Přehraj

Mimochodem zrušil bych to,aby když jsi dá human Anti,aby hned nevystřelil z BZ ale bylo by tam jen Nabíjení,takto je to kazení hry .. Hrác se snaží a poctivě si vydělá na Bazuku .. Támhle jeden zm nakazí 4 lidi .. má 22b. a dá si Anti u bz,vystřelí,má 200b. a je po práci .. Toto bych zrušil a taky souhlasím s Getonem

Odemě vše. Hezký den

-
DeadJoy7 - Amatér
Hlavne nech zrušia ručne navádzané strely z BZ, to kazí hru neskutočne hlavne keď je veľká mapa. Včera som bol večer na servery a presne toto sa dialo first nakazil, oživili sa a hneď bazuky na firsta ... koniec - nakaza na 6 ľudí a to keď ešte niekto zle hodí infect tak sa prechádzam po mape s pilkou, 40 armorom a nemám koho zabíjať a hlavne nudí to hru. A to nie je len jedno kolo ale vacsina, a nie len v jednej mape ale vo vacsine. Zoberte si tak ze dojde nejaky novacik NOVIP, vie ze first ma nakazit, snazi sa ale co zmoze proti tym bazukam, a to nie je problem len NOVIPa ale vela VIP hracov nevie nakazit lebo vsetci strielaju z BZ.
-
Georgeton - Amatér
Georgeton píše:Hlavne nech zrušia ručne navádzané strely z BZ, to kazí hru neskutočne hlavne keď je veľká mapa. Včera som bol večer na servery a presne toto sa dialo first nakazil, oživili sa a hneď bazuky na firsta ... koniec - nakaza na 6 ľudí a to keď ešte niekto zle hodí infect tak sa prechádzam po mape s pilkou, 40 armorom a nemám koho zabíjať a hlavne nudí to hru. A to nie je len jedno kolo ale vacsina, a nie len v jednej mape ale vo vacsine. Zoberte si tak ze dojde nejaky novacik NOVIP, vie ze first ma nakazit, snazi sa ale co zmoze proti tym bazukam, a to nie je problem len NOVIPa ale vela VIP hracov nevie nakazit lebo vsetci strielaju z BZ.
Hrál jsi někdy za firsta? Protože on má proti bazookam celkem silnou rezistenci. Normální baooka bere zásahem cca 1800-2000 DMG jakémukoli Zombie. Jenže Firstovi zásah bazooky vezme maximálně 200Hp ... To je nic, vůbec se nevyplatí střílet po firstovi bazookou protože co je u firsta 200 Hp ...
Každopádně jsem udělal, že na firsta nefunguje síla adrenalinu, takže by to hru mělo trochu změnit. Uvidíme, dejte vědět jak se to změnilo, jestli je first ted silnější.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Neviem jak ostatny ale ja si nemyslim ze Bazuka zobere firstovi len 200 hp ... teda ja som si to este nevsimol ale skusim to zistit dnes, teda ked sa mi podari byt first.
-
Georgeton - Amatér
Georgeton píše:Neviem jak ostatny ale ja si nemyslim ze Bazuka zobere firstovi len 200 hp ... teda ja som si to este nevsimol ale skusim to zistit dnes, teda ked sa mi podari byt first.
je to tak

-
Dwandy nevím či si to nepleteš Nemesisem..
protože firtstovi to ubíra normálne..

-
N3mO - Mistr
N3mO píše:Dwandy nevím či si to nepleteš Nemesisem..protože firtstovi to ubíra normálne..
neubírá ... kdyby jo first by byl dole během 3. zásahů z BZ ...
-
No first viac ako 6-7 bazuk nezvladne ... dnes odskusane ... urcite mu nebere bazuka len 200 hp ale je dost mozne ze az 1000.
-
Georgeton - Amatér
Georg ma pravdu vcera sem byl hl a mel jsem 2000 hp kdyz sem sel po humamovi vystrelil po me z bz a byl sem dead a mel jsem 2000hp+
-
RadekCZCZ - Pokročilý
RadekCZCZ píše:Georg ma pravdu vcera sem byl hl a mel jsem 2000 hp kdyz sem sel po humamovi vystrelil po me z bz a byl sem dead a mel jsem 2000hp+
jedině že už si udělal nějakou nákazu, jinak ne

-
Cize cim viac som nakazil tym viac hp mi zobere bazuka az do urcitej hranice?
-
Georgeton - Amatér
Georgeton píše:Cize cim viac som nakazil tym viac hp mi zobere bazuka az do urcitej hranice?
pokud je už "dostatečná" nákaza, tak bazooka ubírá normálně, jinak je first chráněnej.
Každopádně mě celkem zajímá, jak jsou na tom tedka Zombie s tím adrenalinem? Při 100% to musí být docela znát si myslím

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2