• Stránka 1 z 1
100% procesor
Zdravím
Jednou jsem se příhlásil na PC a dívám se do "správce úloh", kde zjistím, že mi jede procesor na 100% a pamět na 40 %, A pravě pro to píšu, nic nemám zapnuté, jen správce uloh. A pořád to je tak vysoké, restartoval jsem to nic .. Nedávno jsem reinstaloval Windows ale jelo to v pohodě, to asi předevčírem mi to začalo dělat
Děkuji za jakékoliv rady, nápady, a přeji příjemný den 
Jednou jsem se příhlásil na PC a dívám se do "správce úloh", kde zjistím, že mi jede procesor na 100% a pamět na 40 %, A pravě pro to píšu, nic nemám zapnuté, jen správce uloh. A pořád to je tak vysoké, restartoval jsem to nic .. Nedávno jsem reinstaloval Windows ale jelo to v pohodě, to asi předevčírem mi to začalo dělat

-
Frut - Zkušený
100% procesor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 100% procesor
Mojmu kamaratovi to tiez takto robilo a problem vyriesil pomocou tohto navodu: http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/. Je to v anglictine ale dufam ze stym si uz poradis sam 

Love to win, hate to lose.
-
fraypex - Pokročilý
Já sem stím měl problém taky...
Měl jsem v PC nějaký VIR a bylo to něco o CPU že mi to zatěžovalo a stále 100 a strašně se to sekalo já si přeinstaloval PC podle CD a běželo to pokud sis přeinstaloval PC a udělal si zálohu na flashdisk který si následnovně dal do PC je možné že se ten vir uložil na flash a teď ho máš znovu v PC.. Pokud nepomůže zkus si stáhnout eset a pročistit PC a zkontrolovat antivirákem je možné že se v PC něco rozbilo..
Měl jsem v PC nějaký VIR a bylo to něco o CPU že mi to zatěžovalo a stále 100 a strašně se to sekalo já si přeinstaloval PC podle CD a běželo to pokud sis přeinstaloval PC a udělal si zálohu na flashdisk který si následnovně dal do PC je možné že se ten vir uložil na flash a teď ho máš znovu v PC.. Pokud nepomůže zkus si stáhnout eset a pročistit PC a zkontrolovat antivirákem je možné že se v PC něco rozbilo..
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Ahoj,
jaký máš operační systém ? Když jdeš do správce úloh, tak jaký program ti to nejvíce "žere" ?
jaký máš operační systém ? Když jdeš do správce úloh, tak jaký program ti to nejvíce "žere" ?
-
Tesko - Spamer
Fraypex - to zkusím, kdyby co napíšu
Kof - to jsem dělam, dokonce 2x
PivesCZ - ne,já reinstaloval Wina nic jsm tam nenahraval ..
TEsko - Win 7 64bit
Řere mi to program "minerd.exe" - a jak to ukončím, tak to jede normalně na 20 % ale nevím co to bylo .. A pokažde to vypinat je blbost
Kof - to jsem dělam, dokonce 2x
PivesCZ - ne,já reinstaloval Wina nic jsm tam nenahraval ..
TEsko - Win 7 64bit
Řere mi to program "minerd.exe" - a jak to ukončím, tak to jede normalně na 20 % ale nevím co to bylo .. A pokažde to vypinat je blbost

-
Frut - Zkušený
Ahoj. Takýto problém som mal aj ja. Je to vírus.
Reinštaluj WIN / podľa horších príspevkov sa realizuj.
Reinštaluj WIN / podľa horších príspevkov sa realizuj.
-
Bagricek - Amatér
V tom případě si PC projeď antivirem/spywarem. Nebo stačí jen jít do Users\Public\ a smazat soubor minerd.exe , ale musíš ho ve správci úloh nejprve vypnout !!

-
Tesko - Spamer
• Stránka 1 z 1