• Stránka 1 z 1
Maxipes Fick/ JB1
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Takže bola mapa jail_rats! Hral som pri Tčkach. Bolo 16 Tčok aj so mnou a 7 CT. Videl som že prichádza další hráč tak som začal štikať m2 m2m2 ... Dalo ma k CT ! Bolo 16 t a 8 ct. Potom sa nejaké tečka odpojili... A admin Maxipes Fick ma premiestnil ku T. Ja som sa ho opýtal prečo si ma prehodil. On:Lebo si sa bugol k CT. Napísal som mu že bolo 16 ku 8 a on napísal že jasneee cely čas to tu pozerám ... Tak som mu napísal že tak potom ako pozeráš keď si nevidel že bolo 16 ku 8 a dal mi ban ! 
2. Důkazy - screenshot / demo: Dôkazy nemám
Ale chcem hlavne povedať !! že som sa tam nebugol !!!
výpis z konzole : http://leteckaposta.cz/790161071 Ďakujem za vyjadrenie. !!

2. Důkazy - screenshot / demo: Dôkazy nemám

Ale chcem hlavne povedať !! že som sa tam nebugol !!!
výpis z konzole : http://leteckaposta.cz/790161071 Ďakujem za vyjadrenie. !!
EVIP : Rats maps 2 !
-
nespapasSVK - Amatér
Maxipes Fick/ JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Maxipes Fick/ JB1
Ahoj,
po tom, co ses bugnul k CT jsem te prehodil zpet a upozornil jsem te, ze pokud se situace bude opakovat, prijde tvrdsi trest. Ty jsi porad psal, ze ses k ct nebugnul, coz mi i po prekontrolovani konzole nevychazelo, tak jsem te upozornil, at mluvis pravdu. Porad jsi mlel to svoje, tak jsem ti dal ban za lhani.
Maxipes Fick
po tom, co ses bugnul k CT jsem te prehodil zpet a upozornil jsem te, ze pokud se situace bude opakovat, prijde tvrdsi trest. Ty jsi porad psal, ze ses k ct nebugnul, coz mi i po prekontrolovani konzole nevychazelo, tak jsem te upozornil, at mluvis pravdu. Porad jsi mlel to svoje, tak jsem ti dal ban za lhani.
Maxipes Fick
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ale... chápeš že som sa tam nebugnul písal si že si to stále pozeral a pritom bolo 16 t a 8 ct a potom sa 3 alebo 4 tčka opojili ! A neklamal som !!! Proste som videl že sa pripája dalši hráč čiže 17 tčko tak som chcel isť ku CT! aby bolo 8 CT ! (Prosím locknite to nemá to zmysel
!!!)

EVIP : Rats maps 2 !
-
nespapasSVK - Amatér
nespapasSVK píše:16 t a 8 ct a potom sa 3 alebo 4 tčka opojili
Zas a znovu lzes. Ve chvili, kdy jsem te premistoval, bylo zcela urcite presne 8CT, ty jsi byl jediny mrtvy. Uz si presne nepamatuji, kolik bylo TT, ale bylo to mezi cca 13-15 kusu.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ban byl nepřiměřeně dlouhý. Ban neměl být delší než 15 minut.
Admin bude potrestán.
lock
Admin bude potrestán.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1