• Stránka 1 z 1
poradte pls steam connect
takže čus čus tento problém mám od začiatku kúpi steamu hram tak 5-10 minút a stále ma to kickne steam connect vy ste tu mali riešenie ktore mi nejde stiahnuť ten steamfix a zamkli ste to prosím skúste to urobim lebo naozaj nedá sa to hrať kúpim si skčko a beooooom kick za steam connect prosíím fakt kto vie pomoc vopred ďakujem 

Keď máš chuť prestať spomeň si prečo si začal !
-
wasaacik - Mistr
poradte pls steam connect
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: poradte pls steam connect
Odkaz je na starší verzi fóra, bohužél ti nejsem schopen pomoci.
Kontaktuji CS Supporty
Kontaktuji CS Supporty

-
DICKSONIS - Pokročilý
Uz ma to kickuje pomaly kazdych 30 sekund
a oni ked som sa pytal tak tiez nevedia 

-
wasaacik - Mistr
karmik to som mysll ale nejde mi to sťiahnuť píše mi to vyrus a aj ked vypnem antivirak tak sa mi to jednoducho začierni a nemožem nič s tým robiť
-
wasaacik - Mistr
Zkus vypnout firewall
-
DICKSONIS - Pokročilý
Zdar,
V tomto tutoriále som dal nový dočasný link. Stále funguje steam-connection-lost-t62414.html
Otvorte si to a tam to máte. Postupujte podľa návodu. Stiahnuť Vám to musí ísť. Žiadny vír som tam nedal -_-
V tomto tutoriále som dal nový dočasný link. Stále funguje steam-connection-lost-t62414.html
Otvorte si to a tam to máte. Postupujte podľa návodu. Stiahnuť Vám to musí ísť. Žiadny vír som tam nedal -_-
-
Elwyn - Mistr Yoda
ten firewall nefunguje a verím že tam neni vír ja som iba napísal čo mi to robí a presne mi to vypíše cmd sa bežne nepreberá a može byť nebezpečný. a mám tam block. to je všetko čo mi píše ked chcem sťiahnuť a s tým steam connect by som chcel naozaj poradiť lebo ma asi šlahne ... neda sa to hrať poriadne.
-
wasaacik - Mistr
Vypnite si antivírus.
-
Elwyn - Mistr Yoda
v predošlích komentoch to je že som aj skúšal vypnuť antivirak ale nevadí tak tu je SS ako to mám a tak isto to je aj ked mam antivirak vypatý a teraz mi zblbla celá plocha neviem čím to je ale asi tým
takže určite to nedoporučujem sťiahnuť a ten SS ---->http://leteckaposta.cz/315978684

-
wasaacik - Mistr
Prosím Vás pekne. Netrepte , že je program škodlivý. Je chyba u Vás. Tento program je ten istý , čo bol na starom webe, kedže som ho odtiaľ stiahol , dal do zložky a používam ho. Akonáhle starý web zmizol a s ním ja steamfix tak som ten môj , podotýkam stiahnutý z gs dal na leteckú poštu aj pre ostatných. Sám ho používam už pol roka.
SCREEN- je tam jasne vidieť , že máte nejako nastavené v počítači , aby to blokovalo cmd súbory , kedže sú málo používané a je to vlastne príkazový riadok , cez ktorý sa dá spraviť pekný bordel v počítači. Preto to máte nejak zablokované , no tento cmd je 100% spoľahlivý a neškodlivý. Takže nie je chyba v programe ale u Vás.
SCREEN- je tam jasne vidieť , že máte nejako nastavené v počítači , aby to blokovalo cmd súbory , kedže sú málo používané a je to vlastne príkazový riadok , cez ktorý sa dá spraviť pekný bordel v počítači. Preto to máte nejak zablokované , no tento cmd je 100% spoľahlivý a neškodlivý. Takže nie je chyba v programe ale u Vás.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Okey chapem a ako tu chybu napravim prosim lebo chcel by som uz normalne hrat
-
wasaacik - Mistr
Nemusíš vypínat antivir, stačí když si vedle tlačítka Odstranit rozbalíš tu šipičku a tam zvolíš zachovat soubor, pak se ti normálně uloží.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Tak ja to teda skusim ked pridem so skoly ale ja som to mal cele ako keby "zasedene" a nemohol somna nic okrem odstranit kliknut ale nevadi skusim to zatial dik 

-
wasaacik - Mistr
hej ja som si sťiahol aj ten steam fix a urobil som to podla navodu a stale ma kickuje prosíííííííím help me 

-
wasaacik - Mistr
• Stránka 1 z 1