I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Bezdůvodný BAN !

Příspěvekod ronsman » 02 říj 2014, 12:50

Normálně sem hrál na JB3 a tam hrál ještě někdo. Ten někdo si furt bugoval náboje při pp (Deagle) a já jsem mu stále říkal, že to nemá dělat.
Poté na server přišel hráč piTTbul a dal mi BAN za údajné nadávání. StaryJanko mu sdělil, že jsem prý někomu nadával, což není pravda a dal mi BAN na 30 Min. neměl důkazy, že jsem nadával, prostě nic !
[EVIP] JB3, F9,F4, CTF1
[VIP] GG1
„Jako pravidlo platí: ten, kdo má nejvíce informací, bude mít největší úspěch v životě.“
Benjamin Disraeli
Obrázek
ronsman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Bezdůvodný BAN !

od Rumcajz » 02 říj 2014, 12:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bezdůvodný BAN !

Příspěvekod yeTTynka » 02 říj 2014, 12:59

chlapce sice se ti tu nemusim vyjadrovat, jelikoz si ve stiznosti na admina a zde musis podat dukaz ty !

Muzes bejt rad ze si nedostal ban na delsi dobu , ty vase slovniky jsou neco kolikrat tak uzasneho az sam nechapu kam ta dnesni mladez speje. To ze si tam nadaval jednomu hraci do panskych prirozeni a podobne ti prijde v poradku ? Neustale porusujes pravidla serveru , naprikald kdyz si u ct brat si simona a ne rvat po druhem ct at si vezme simona nebo se stane to a tamto ....

Tot odemne vse a dale se ti zde vyjadrovat nebudu pokud to nekdo bude chtit probrat nekdo vysi tak klidne pm ci se klidne ozvete na tsku

btw stary janko urcite neni lhar co by si bezduvodne vymejslel
yeTTynka
Zkušený
Zkušený

Re: Bezdůvodný BAN !

Příspěvekod Staryjanko » 02 říj 2014, 14:12

Ano, admina prišiel na server na môj podnet, keďže Tvoje respektíve Vaše správanie nebolo v súlade s pravidlami.

Máš to mimo vzoru, navyše ban Ti vypršal, takže si to dovolím zamknúť, prípadne si to niekto odomkne.
Staryjanko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy