Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyřešeno]SPRAYLOGO NA SERVERU

Příspěvekod lumen » 02 říj 2014, 14:46

Dobrý deň,
PROSIM o POMOC PROBLEMU: mám cs 1.6 nonsteam z GS a ide o to že na starej verzii mi išlo vlastné spraylogo na dust2 serveri, kde mam vip.
Na tejto novej verzii, ktoru mam asi par dni som si zase vytvoril vlastné spraylogo a vložil tempdecal na spodok do GSplay-csko-cstrike. A súbor custom.hpk som vymazal a do logos som vložil ten obrázok vytvoreneho loga. Spraylogo som použival už dlho na starej verzii a vždy šlo na starej verzii, nech som si vytvoril akýkolvek obrázok, ale na novej verzii z gamesites mi ide vlastné spraylogo LEN S BOTMI. Na serveri mi nasprejuje len tu lambdu taku malu oražovú. Tak chcem vedieť, či na tejto novej NS verzii netreba ešte kdesi vložit ten obrazok loga alebo ten tempdecal aby mi išlo spraylogo AJ NA SERVERI, nie len s botmi.
PS: na email [email protected] som už písal. Napísali mi: Spaylogo by vám samozřejmě fungovat mělo, není to ničím omezené., o čemž se můžete přesvědčit tím, že po nainstalování hra obsahuje naše spraylogo gamesites které jsme tam přidávali.
PROSIM VAS -Potrebujem steam aby mi išlo vlastne spraylogo? Na NS z GS ide teda len spraylogo od gamesites? A vlastné spraylogo pojde len s botmi a na serveri ho teda neuvidím?
Ďakujem za pravdivú odpoved
lumen
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]SPRAYLOGO NA SERVERU

od Rumcajz » 02 říj 2014, 14:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SPRAYLOGO NA SERVERU

Příspěvekod fraypex » 02 říj 2014, 14:58

Na vlastne spraylogo rozhodne nepotrebujes steam :)
Love to win, hate to lose.
fraypex
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod fraypex » 02 říj 2014, 15:02

Mozno dany server, ako servery BB maju blocknute vlastne sprayloga aby tam nebolo napriklad nieco vulgarne, popripade rasisticke atd..
Love to win, hate to lose.
fraypex
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KureNaTroube » 02 říj 2014, 16:33

zkus i jiné servery třeba JB a pak napiš :)) podle mě by ti to jít mělo.... a nebo zkus vymazat udělat cele znova... a pak zkus na JB třeba
KureNaTroube
Amatér
Amatér

Příspěvekod Ovie » 02 říj 2014, 18:30 VIP

Zdravstvuj,

když máš "aktivované" spreylogo, tak při měnění nicku nedávej "apply" ale jenom "ok".(protože "apply" (z angličtiny použít) ti změní i spreylogo.) - takto to funguje mě.

Pokud by ti toto nešlo. Kontaktuj mě přes PM nebo na TS (nick :*Malkin) a vyzkoušíme dalších pár věcí ;)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod lumen » 02 říj 2014, 18:33

Skúsil som na každom serveri GS to moje vlastne spraylogo,ale všade mi nasprejuje len tu malu lambdu orandžovú. Skusil som vytvorit aj viac vlastnych spraylog a zase mi všade nasprejuje len tu malu lambdu orandžovú.
Možno všetky servery z GS maju bloknute vlastne sprayloga.
Proti botom mi to vlastne spraylogo ide.
Urobil som všetko ako na starej verzii ktoru som mal predtym a spraylogo stale ide len s botami.
Logo som spravil cez decal converter ako na starej NS 1.6 verzii, na ktorej mi spraylogo šlo na akomkolvek GS serveri bez problemov, do GSplay-csko-cstrike som na spodok dal ten vytvoreny tempdecal.wad a označil iba na čitanie ako vždy a do logos priečinka som vložil ten obrázok sprayloga, samozrejme custom.hpk a ten predchadzajuci tempdecal som vymazal, nerozumiem prečo to stále ide len s botami a na serveri to nechce ísť. :cry:
PS: ale ja som si nick nemenil už dlho.
prepáč ale čo je PM nebo na TS to je čo? Kde to najdem, moc sa tu nevyznam.
lumen
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Karmik66 » 02 říj 2014, 19:55 VIP

Hoolder píše:Na nonsteamu ti to nebude fungovat

Čili potřebuješ steam, lock.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán