• Stránka 1 z 1
Nepochopitelný ban !!!
Zdravím GS
Můj nick K.O crew--headhunt /Supercrooo/
VIP EVIP ano
server:zombie night 1
Admin: Xter
Důvod: Rád bych vyslechl názor,důvod,za jakých okolnostech jsem byl potrestán za Nepochopitelný BAN aniž bych vůbec dnes hrál na serveru z ničeho nic byl vydán BAN rád bych se dozvěděl více informací.
Není možné aby admini nezvládali situaci na serveru!
Nejedná se o hrubé nadávky ani urážky PP nevidím důvod BANU
Doufám že se vše vyřeší a admin bude pod dohledem zkušených administrátoru HLSA
Díky z pozdravem K.O crew--headhunt /Supercrooo/
Můj nick K.O crew--headhunt /Supercrooo/
VIP EVIP ano
server:zombie night 1
Admin: Xter
Důvod: Rád bych vyslechl názor,důvod,za jakých okolnostech jsem byl potrestán za Nepochopitelný BAN aniž bych vůbec dnes hrál na serveru z ničeho nic byl vydán BAN rád bych se dozvěděl více informací.
Není možné aby admini nezvládali situaci na serveru!
Nejedná se o hrubé nadávky ani urážky PP nevidím důvod BANU
Doufám že se vše vyřeší a admin bude pod dohledem zkušených administrátoru HLSA
Díky z pozdravem K.O crew--headhunt /Supercrooo/
-
headhunt - Amatér
Nepochopitelný ban !!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nepochopitelný ban !!!
Další věc nechápu jak mohl někdo napsat stížnost když nejsem ze Slovenska a nick není správně zadán to mi hlava nebere někdo si tu dělá co chce a jak se mu zachce někdo v tom má bordel!!!
-
headhunt - Amatér
Tou to cestou žádám o unban a také doufám že admin bude potrestán za nepochopitelný ban není možné aby admin tak to řešil není vhodný administrátor takové to věci se nesmí opakovat !!!
-
headhunt - Amatér
Koukám že nikdo nemá ohledy ani zájem o vyslechnutí tohoto téma opakuji Xter se nemůže vyjádřit to svědčí o tom že jde o flámy a šíření zbytečných nepříjemností čekám na více informací o vydání BANU doufám že to nepotrvá celou věčnost a BAN bude stáhnutý a dotyčný bude na sezení s HLSA díky
-
headhunt - Amatér
NESPAMUJ!
Xter sa ti tu hneď vyjadrí a ver, že to bude stáť za to.
BAN je oprávnený, to hovorím už teraz, no vysvetlenie si zaslúžiš.
Xter sa ti tu hneď vyjadrí a ver, že to bude stáť za to.
BAN je oprávnený, to hovorím už teraz, no vysvetlenie si zaslúžiš.
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
-
MeTeOr4z - Spamerův sluha
Nespamuji tato sekce slouží proto aby bylo vše zaměřeno na UNBAN žádost jinak koukám že držíte spolu a také se moc dobře znáte a podotýkám že máš spojence na všech stranách a taky protekcí co je známo...
e.Frisko: myslis si, ze hned co napises zadost o ub se ti sem admin vyjadri? Uplynulo sotva par mimut a ty uz si stezujes jak na to kazdy kasle, musis vydrzet, admin tu neni kdykoliv si ty reknes, sory ze se ti sem vyjadruji.
e.Frisko: myslis si, ze hned co napises zadost o ub se ti sem admin vyjadri? Uplynulo sotva par mimut a ty uz si stezujes jak na to kazdy kasle, musis vydrzet, admin tu neni kdykoliv si ty reknes, sory ze se ti sem vyjadruji.
-
headhunt - Amatér
headhunt píše:Nespamuji tato sekce slouží proto aby bylo vše zaměřeno na UNBAN žádost jinak koukám že držíte spolu a také se moc dobře znáte a podotýkám že máš spojence na všech stranách a taky protekcí co je známo...
Pozri spravíme to takto, napíšeš ešte niečo, čo bude smerované na moju či Xterovu osobu + našich adminov alebo to bude úplne od veci (neboli po mojom SPAM), tak to tu hneď zamykám a na xterovu odpoveď si počkáš takto, keď ti klasické upozornenie nestačí.

e.MeTeOr4z: Ide o tento BAN - http://www.gamesites.cz/amxban/Zombie_s ... php?bid=92
-
headhunt píše:Nespamuji tato sekce slouží proto aby bylo vše zaměřeno na UNBAN žádost jinak koukám že držíte spolu a také se moc dobře znáte a podotýkám že máš spojence na všech stranách a taky protekcí co je známo...
Ahoj,
tvá nekonečná provokace, urážky, popichování je všem známé. Máš nespočet banů, které se dokola opakují. Znám tě dlouhá léta a pokud by to bylo po mém, měl by si permanentní ban na všechny zombie servery. Bohužel mé slovo zde nehraje až tak velkou roli a tak můžeš být rád, že ti benevolentnost vyšších adminů umožňuje nadále hrát.
Již několikrát jsem ti doporučoval, aby jsi přestal s tímto způsobem znepříjemňovat hru ostatním. Bohužel bez efektu.
Znepříjemňuješ hru sobě, ale hlavně ostatním.
Tvá slova nemají kolikrát hlavu ani patu, takže se ani nediv, že jsou tvé příspěvky bez reakce.
eXi^
-
MuffiN - Pokročilý
Jak jsem uvedl v téma dnes jsem vůbec nebyl přítomný na serveru zombie night 1 a proto v tom nevidím žádnou závadu to co bylo v minulosti necháme minulostí musíš se řídit přítomností nechápu proč by zrovna dnes vydal BAN ...
BAN který chceš vydat musí byt v daném dni a ne že si to schválně podotknu že jsem dnes tu nebyl tak jak je to možné ?
BAN který chceš vydat musí byt v daném dni a ne že si to schválně podotknu že jsem dnes tu nebyl tak jak je to možné ?
-
headhunt - Amatér
headhunt píše:Jak jsem uvedl v téma dnes jsem vůbec nebyl přítomný na serveru zombie night 1 a proto v tom nevidím žádnou závadu to co bylo v minulosti necháme minulostí musíš se řídit přítomností nechápu proč by zrovna dnes vydal BAN ...
Neznamená že jsi dnes nehrál,choval jsi se tak včéra přihodím ti sem důkazy jak jsi se bavil ty semnou! možná ti to pak docvakne pravý důvod zaco to teda může být
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
STEAM: Crossik174
-
jaroslav1122 - Zkušený
Právě o to jde že jsem tu nebyl nemůžeš vydat BAN který je starý a dát ho na nový den to je proti pravidlům pak je vidět že dotyčná osoba má spadeno a je zakomplexovaný taky rád dělá naschvál to to nelze provádět !!!
Admin se má kontrolovat a držet nervy na uzdě....
-
headhunt - Amatér
Omlouvám se že zde píšu ale
1. bylo ti již několikrát napsáno aby jsi nespamoval.
2. Ban se klidně může dát i na 3.den. pokud je důkaz.
3. i přes upozornění:
jsi zase slovně zatočil na Ateam:
1. bylo ti již několikrát napsáno aby jsi nespamoval.
2. Ban se klidně může dát i na 3.den. pokud je důkaz.
3. i přes upozornění:
MeTeOr4z píše:Pozri spravíme to takto, napíšeš ešte niečo, čo bude smerované na moju či Xterovu osobu + našich adminov alebo to bude úplne od veci (neboli po mojom SPAM), tak to tu hneď zamykám a na xterovu odpoveď si počkáš takto, keď ti klasické upozornenie nestačí.
e.MeTeOr4z: Ide o tento BAN - http://www.gamesites.cz/amxban/Zombie_s ... php?bid=92
jsi zase slovně zatočil na Ateam:
headhunt píše:pak je vidět že dotyčná osoba má spadeno a je zakomplexovaný taky rád dělá naschvál to to nelze provádět !!!

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Xter si to už odomkne, po prípade niekto vyšší.
Už tu z toho máme FLAME.
Zamykám
Už tu z toho máme FLAME.
Zamykám
-
S tebou si já kočičko nemam co říct, protože na rovinu, nemám si co říct s lidmi, kteří si myslí, že mohou vše. Útočíš na hráče, adminy, na mě, když jsem inkognito na serveru. Nicméně to by se dalo, ale to, že kvůli tvým hloupým narážkám odcházejí hráči nedopustim. Nechci to nazývat šikanou, ale pakliže svůj postoj na serveru nezměníš budu tě banovat na delší a delší doby. Momentálně je to týden, pokud se budou situace opakovat, bude to měsíc. Nebudeš mi už nikdy zesmešňovat hráče a ani administrátory. O mě nejde, takže žádné komplexy, já dokáži zatočit i s většími hlupáky, než jsi ty. Chráním hráče, kvůli kterým tu jsem a kvůli kterým mě to baví.
Takže nepřichází v úvahu odbanování a do budoucna - jedna hloupá narážka na tým (včetně Orbikaze, kterého sis oblíbil a veřejně ho zesmešňoval a stále se o to pokoušíš) či hráče a nezahraješ si měsíc.
Děkuji, Lock.
Takže nepřichází v úvahu odbanování a do budoucna - jedna hloupá narážka na tým (včetně Orbikaze, kterého sis oblíbil a veřejně ho zesmešňoval a stále se o to pokoušíš) či hráče a nezahraješ si měsíc.
Děkuji, Lock.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1