• Stránka 1 z 1
Jailbrek 1 / Maxipes Fick / Hey Orange!
1.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: 17.59 - Guinness time!
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [FreeKill/TeamKill]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:588771'
[AMXBans] Tva IP: '90.64.94.132'
2. Ani neviem komu som dal freekill... Nech mi to Pán Maxipes objasní. Poprípade dôkaz.
3. Niesom VIP.
[AMXBans] Zabanovan adminem: 17.59 - Guinness time!
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [FreeKill/TeamKill]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:588771'
[AMXBans] Tva IP: '90.64.94.132'
2. Ani neviem komu som dal freekill... Nech mi to Pán Maxipes objasní. Poprípade dôkaz.
3. Niesom VIP.
ukaz ritku
-
Gaiden - Zkušený
Jailbrek 1 / Maxipes Fick / Hey Orange!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbrek 1 / Maxipes Fick / Hey Orange!
Zdravim,
prisel jsem na JB1, kdyz jsi byl Simonem na mape andaman, daval jsi nejakou atrakci s bloky u bazenu. Mel jsi 4 vezne, dal jsi jim posledni reakci na stoupnout si (byly zakazy) a skocili vsichni. Nechtel jsi je vsechny zabit, tak jsi dal posledni reakci na skok. Z nejakeho pro mne neznameho duvodu jsi nasledne zabil vezne Mardzis a jeste jednoho, aniz by se jakkoliv provinili (u reakce byl posledni nekdo jiny). V nasledujicim kole jsem se te ptal, proc jsi je zabil, ale poradne vysvetleni od tebe nepadlo, takze jsi dostal ban.
Maxipes Fick
prisel jsem na JB1, kdyz jsi byl Simonem na mape andaman, daval jsi nejakou atrakci s bloky u bazenu. Mel jsi 4 vezne, dal jsi jim posledni reakci na stoupnout si (byly zakazy) a skocili vsichni. Nechtel jsi je vsechny zabit, tak jsi dal posledni reakci na skok. Z nejakeho pro mne neznameho duvodu jsi nasledne zabil vezne Mardzis a jeste jednoho, aniz by se jakkoliv provinili (u reakce byl posledni nekdo jiny). V nasledujicim kole jsem se te ptal, proc jsi je zabil, ale poradne vysvetleni od tebe nepadlo, takze jsi dostal ban.
Maxipes Fick
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
oni mali doplnovat bližšie k mojim strelim ale ten VIP tam stal ale totí dvaja nie.... tak som ich zabil a dalšie kolo som ti nerozumel do chatu som pisal čo a ty si ma grabol a dal mi ban...
ukaz ritku
-
Gaiden - Zkušený
Problem je v tom, ze jsi jim dal jednorazovy prikaz "doplnte k mym strelam" , coz vsichni splnili jeste pred tvou reakci. V okamziku, kdyz jsi vezne, ktery prohral reakci poslal na stupinek skakat, doplnovat uz nemuseli. Pote, co jsi oba hrace zabil, se te ve slusnosti zeptali, za co jsi je zabil, na coz jsi nereagoval a bezel pryc. V nasledujicim kole jsem ti dal dostatecny prostor k vyjadreni, ktereho jsem se nedockal.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ja ti to reknu tak.... jeden hráč mi napisal PM ted nevím Les nebo Last... a ja som hned na to zareagoval zabil tých dvoch... a to jak si sa ma to pýtal tak som ti nerozumel lebo tam ctčka hučali...
ukaz ritku
-
Gaiden - Zkušený
Ak je chyba z mojej strany tak sa ospravedlnujem, neuvedomil som si či som povedal doplnte alebo automaticky doplnujte... Poprosím o LOCK. Ďakujem.
ukaz ritku
-
Gaiden - Zkušený
V pohode, stane se. Ja bych ti to i s radosti vysvetlil, protoze se to muze stat kazdemu, ty navic nejsi problemovy hrac, ale kdyz jsem se te na situaci zeptal, tak jsi nijak nereagoval. Je to o komunikaci, nic vic.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ban vypršel
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1