Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyřešeno]Problém se steamem.

Příspěvekod jmenoneni » 03 říj 2014, 16:16

Zdravím, po dlouhé době se opět vracím na gamesites, chci si znovu stáhnout steam a zapařit to staré dobré csko, no, pak nastal problém. Napsalo mi že potřebuji jakýsi kód , okey, nechal jsme si zaslat nový kód, ale od té doby co jsem si nechal zaslat kód na email, tak mi ten daný email nefunguje. Čímž se dostáváme k první otázce, dokázal by mi někdo nějak pomoci,nedá se nějak změnit email? A teď druhý problém,koupil jsem si steam přes smskey za 500kč, poslali mi jméno a heslo, taky email, normálně jsme na něm hrál, měl jsem ho jako "nouzové řešení",ale zničeho nic mi to začalo psát toto "Váš účet je neplatný". Steam z této stránky jsem si koupil proto, protože ste ho doporučovali, no ale nečekal jsem že za 500kč si zahraju jen měsíc.. Prosím o pomoc.
Ano, kód to chtělo proto, protože jsem celý počítat rozebral abych ho opravil.

Předem díky :))
S pozdravem Kofeyn!
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
jmenoneni
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno]Problém se steamem.

od Rumcajz » 03 říj 2014, 16:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém se steamem.

Příspěvekod Leviatan » 03 říj 2014, 16:30 VIP

Presne pre toto treba mať na steame aktuálny mail. Poradím ti akurát to,aby si sa obrátil na oficiálny steam support.
Obrázek
Leviatan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod emoboy » 03 říj 2014, 16:32 VIP

Mimo vzor ale vzor nieje treba v tomto prípade :D
Ale zlá sekcia toto nepatrí sem

Rada do života, nikdy nekupuj cez smskey najvačší zlodeji :roll: keď chceš kúp si originálnu hru CS 1.6 priamo cez steam a keď nemáš paypal alebo účet tak si tam zakúp kupóny cez sms na tejto stránke.
Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
emoboy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Karmik66 » 03 říj 2014, 17:01 VIP

Můžeš ještě zkusit tento návod.
Jinak e-mail si změníš v nastavení - záložka účet a políčko změnit kontaktní emailovou adresu.
Toto téma sem až tolik nepatří, rady tu máš, teď se s tím už musíš poprat ty. Kdyby něco, PM, zde zamykám.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody