Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

MRSTANIIK

Příspěvekod BombaOMG » 04 říj 2014, 10:56

to co tu pisete je tak nejak překroucené, triha ta fotka je opravdu vytržená z kontextu nad tím bylo dalších 10 zpráv a toto je jen výtažek toho co tam bylo.
patamata ty tu mas fotku nadavky na trihu ano apsal tuto nadavku, ale proč ?! protože ty zillie a patamata jse ušili na BerryLeonie nepravé hackování....z nukeru...zadny neměla...bavili jsme se o tom s mrstaniikem

patamata jake protekce jen se zastal falešně obviněného z cheatingu... triha mrstaniik takhle pozdravil jen 1 jinak vždy zdravý svým "cuuuz"

od zacatku jste na nej byli hnusni hejtovali jste ho...delate mu to jen tezsi zak co ma delat...
triha všichni víme že používáš multi accout
já si myslím že mrstaniik provadi svou praci dobře a hlavně je to jediný admin, který tam hraje skoro furt ve svém volném čase...
BombaOMG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

MRSTANIIK

od Rumcajz » 04 říj 2014, 10:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MRSTANIIK

Příspěvekod BombaOMG » 04 říj 2014, 11:07

ja chci aby zustal adminem MRSTANIIK myslim si ze to vy nejlip ze vsech co sa tyka serveru a rady.mam ho hodne rad jako admina .kazdy by mal dostat druhu sancu tak ako i on nedbat na to ze to je MRSTANIIK dbajte na to co ma na srdci a v hlave ne jako vypada anebo co je vytrzene z kontextu.Kazdy by mal vyskusat ake to je ked sa vas pyta 30 ludi a on odpovie ale nektery to berou moc vazne a on mne pozdravil ze cc bitches jak ste mohli vidiet na screenu.nevim jaky dite dam davalo ty screeny ale malo ich nechat cely ne jen vytrhnut z kontextu.
BombaOMG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod StandyGS » 04 říj 2014, 11:22 VIP

Trpíš samomluvov ? :)
StandyGS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MRSTANIIK » 04 říj 2014, 11:27

díky BombaOMG
snažím se na serveru bát furt ve svém volném čase....
musím říct, že všem se nezavděčíš a proto čelým i hejtům :P
snaží se na mě vymýšlet různé fígle jak mě dostat z admin týmu. na druhou stranu jsou tu lidé jako bomba kteří chtějí abych v admin teamu zůstal...mám spoustu screenu jak mi nadávají narážeji a podobně.
potom jim dám ban a oni v klidu založí nový účet (viz. TrihaSK)
ps.: bomba netrpí samo mluvou :D
[ADMIN]GAMECRAFT
[ADMIN]SkyBlock+PartyGames

-OBRAŤ SE NA MĚ S JAKÝM KOLIV PROBLÉMEM
MRSTANIIK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod patamata » 04 říj 2014, 11:30

Na co má práva? Aby mu nesympatické hráče urážel?
Pokud hráče uráží (protože se do něj údajně navážejí), nezvládá svou funkci.
Protekci u něj má např. BerryLeonie, když se vulgárně vyjadřuje, za což by měl každý jiný hráč min. kick, ale ji ani neupozorní.
No a co se multiacc týče, to raději nevytahuj Bombo, alias DWR1 alias Dodosin1 alias Multikcrafer alias jormmy.
patamata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BH666 » 04 říj 2014, 11:36 VIP

Nespamuj tu fórko, neviem, že načo si to sem napísal 2x ja ti to zmažem a ty to napíšeš znova...
Ako som písal pri predchádzajúcom topicu. MRSTANIIKa momentálne riešiť bez dôkazov nebudem. Ak máte k niečomu dôkaz, tak sa na neho môžte sťažovať v sekcii, ktorá je tu na to vytvorená -> "Stížnosti na adminy".

LOCK
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Volná debata