• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Prosím pomožte mi
Ahoj prosím potreboval by som pomoc so sprey logom. Spravil som si taketo sprey logo je v popise BeFunky png2 a keď som ho išiel otestovať do cs-ka vyzeralo takto : Napsrejovane sprey logo je tiež odkaz naň.... Tak prosím vás poradte my čo mám robiť aby to nebolo take rozmazané. Budem rád za každú odpoveď. Majte sa 

- Trexxik
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Prosím pomožte mi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosím pomožte mi
Ahoj,
zkusil jsem ti to udělat, ALE nezkoušel jsem to na serveru, tudíž nemohu zaručit kvalitu. - TU.
PS : soubor si dej jen na čtení, popřípadě si ho "odblokuj".
zkusil jsem ti to udělat, ALE nezkoušel jsem to na serveru, tudíž nemohu zaručit kvalitu. - TU.
PS : soubor si dej jen na čtení, popřípadě si ho "odblokuj".
-
Tesko - Spamer
Moč ti ďakujem ale nedá sa to ešte viac skvalitniť ? 

- Trexxik
- Kolemjdoucí
Zkoušel jsem všechno
jsem rád, že jsem ti pomohl 

-
Tesko - Spamer
Zdravím,
Skús dát menšie rozlíšenie obrázku, ak to chceš také veľké tak stým ty už nepomôžem
Skús dát menšie rozlíšenie obrázku, ak to chceš také veľké tak stým ty už nepomôžem

• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Hi,
než ten obrázek vložíš do programu ve kterým děláš to spray logo, musí mít co největší velikost .
Potom až se zmenší a nasprejuje zase větší není tak "nečitelnej".....
než ten obrázek vložíš do programu ve kterým děláš to spray logo, musí mít co největší velikost .
Potom až se zmenší a nasprejuje zase větší není tak "nečitelnej".....

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
jak tu bolo spomínané, čím menšie rozlíšenie obrázku, tým väčšia kvalita. Skús to, uvidíš.
-
dwaynejohnson - Amatér
Stiahol som si ten Váš obrázok čo ste poslali ja zmením rozlíšenie a Vám to pošlem a potom vy si to dáte znova do programu pomocou ktorého sa robí vlastné spray logo ako tak pozerám ten váš obrázok má rozlíšenie 331x290 zmením to na 150x131 ( rozmery sú udávané v pixeloch ).
Vlastné sprey logo
Ten obrázok si samozrejme uložte do PC.
Ak to bude až príliš malé tak to skúste sám pomocou skicáru tam si vložte ten obrázok a zmeňte rozlíšenie medzi 331x290 až 150x131 niečo tak medzi ja neviem dajme tomu že tam dáte 225x196 ALE POZOR obrázok vždy zmeňte len z pôvodnej veľkosti teda z 331x290 na menšie, pretože keď budeš meniť obrázok dajme tomu z veľkosti 150x131 na väčšie tak to bude škaredé a rozmazané.
Vlastné sprey logo
Ten obrázok si samozrejme uložte do PC.
Ak to bude až príliš malé tak to skúste sám pomocou skicáru tam si vložte ten obrázok a zmeňte rozlíšenie medzi 331x290 až 150x131 niečo tak medzi ja neviem dajme tomu že tam dáte 225x196 ALE POZOR obrázok vždy zmeňte len z pôvodnej veľkosti teda z 331x290 na menšie, pretože keď budeš meniť obrázok dajme tomu z veľkosti 150x131 na väčšie tak to bude škaredé a rozmazané.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Re: [Rieši sa]Prosím pomožte mi
no vyskúšaj ten obrázok http://s13.postimg.org/m6vupo2uf/ppp.png
-
dwaynejohnson - Amatér
Když dáš menší rozlišení, tak budeš mít lepší grafiku.
- Jak bylo už na hoře napsáno.
- Jak bylo už na hoře napsáno.
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Záleží na rozlišení obrázku, jak už psali jiní nademnou, tak čim menší rozlišení tim lepší by ti to mělo vyniknout ve hře. Ale mě se stalo, že když jsem dal moc maly obrázek do toho programu, tak jsem nasprejoval ve hře jen takovy šedy obdelnik.
[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
dwaynejohnson píše:no vyskúšaj ten obrázok http://s13.postimg.org/m6vupo2uf/ppp.png
Převedeno do tempdecal.wad. Dej si to jen pro čtení, popřípadě si to odblokuj

-
Tesko - Spamer
• Stránka 1 z 1