I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Narcotic. Public 1

Příspěvekod WREX » 05 říj 2014, 15:44

Dávám sem stížnost na tady tohle dětinské hovado,které u té hry absolutně nepřemýšlí,ti co nejdou plant nebo nechodí defus,tak je mu jedno jestli campí nebo nejde prostě defus,on má doma papír na stole,a má tam vypsané jména kterým se rozhodl zato dávat prostě kick/kill,nechápu tenhle přístup lidí které tady vedete,hned jak půjde stáhnout demo,tak je k tomu přidám, + ty kicky co mi teď dal byli úplně neprávem,prostě už mu to mozek nebere,tak mě jen tak kickne? Jako to že mu napíšu že stejně defus nepůjdou,že by jim to měl napsát,tak zato kick? co to tady máte...
WREX
Amatér
Amatér

Narcotic. Public 1

od Rumcajz » 05 říj 2014, 15:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Narcotic. Public 1

Příspěvekod Narcotic » 05 říj 2014, 15:49

Pokud muzu tak se tu vyjadrim, ikdyz uz bylo vyhoveno me zadosti o odebrani prav :)
Ja te varoval at do me neustale nepicujes a nerikas me co mam delat, viz.tvuj chat http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=chathistory&player=3546 nebo poletis, neuposlechl si a tady mas vysledek :) takove hrace jako ty mam ze vsech nejradeji, neustale vsem a nejradeji adminum rikaji co maji delat ale sami delaji uplny opak, nemuzu za to ze neumis kontrolovat svoje nervy a musis si timhle stylem honit ego :)
Narcotic
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WREX » 05 říj 2014, 15:57

Taky sem teda pošli to co si dělal včera,jak si mi dal ten kick,když sem nestíhal defus,ukaž mi dema jak to děláš u všech lidí,ti co nic nedělají a nikam nechodí,já bych do tebe pičovat nezačal,kdybys nedělal to co děláš,tak mi tady nepiš kdo si někde honí ego,jo hráče takové jako sem já máš nejraději,ale takoví hráči jako já si nenechávají srát na hlavu od každého prablba... tak by ses měl trochu probrat,a začít to hrát tak jak to je...a nehonit si ego nad někým u koho ti to udělá radost.
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod Narcotic » 05 říj 2014, 16:00

Vcera nebo kdy to bylo si dostal slay za nodefus z toho duvodu ze jste byli 2v2 a ty ses ani neobtezoval tam jit :) a nasledne si dostal ban na 30 minut za urazky na moji osobu a muzes byt rad ze to bylo jen 30 min. A pro priste kdyz si stezujes tak dodej nejaky dukaz o provineni admina jelikoz si v sekci "stiznosti na adminy"
Narcotic
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WREX » 05 říj 2014, 16:03

Jaký sem dostal slay? co tady meleš,žádný slay sem neměl,měl sem okamžitě kill,zato že sem tam nešel,jenže tady jde o to že to děláš jen těm kteří ti vyhovují.
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod Narcotic » 05 říj 2014, 16:05

Ty si jak dite kteremu ukradli hracku :D slay=kill
Narcotic
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WREX » 05 říj 2014, 16:08

Tak to pak jo,já si to spletl se slap,ale i tak,to si teda teď stojíš sám proti sobě či to tak není v pravidlech? :D
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod Diaz » 05 říj 2014, 22:15 VIP

Na žádost Doktora Lebrona lockuju !
Stížnost zamítnuta
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy