• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] V.I.P
Zdravím ,
Milé Gamesites.cz,čtenáři,administrátoři,hráči či jiní lidé a zvěř!
Koupil jsem si u Gamesites.cz VIP,ale bohužel jsem si omylem smazal Email ([email protected]) Můj email jsem si obnovil,ale vše je smazáno! Bohužel,ano je to tak! Psal jsem na [email protected] asi už před 1 a 5 měsícem!! Odpovědi jsem se nedočkal.Poprosím Dwandyho o odpověď zda jdou kódy zaslat znovu!
EVIP: Zombie Chronic 2,JailBreak 9
VIP: Paitball DM
Kódy mám ještě v telefonu,ale radši bych poprosil opět na mailu!
Pěkný den,
Hele
Milé Gamesites.cz,čtenáři,administrátoři,hráči či jiní lidé a zvěř!
Koupil jsem si u Gamesites.cz VIP,ale bohužel jsem si omylem smazal Email ([email protected]) Můj email jsem si obnovil,ale vše je smazáno! Bohužel,ano je to tak! Psal jsem na [email protected] asi už před 1 a 5 měsícem!! Odpovědi jsem se nedočkal.Poprosím Dwandyho o odpověď zda jdou kódy zaslat znovu!
EVIP: Zombie Chronic 2,JailBreak 9
VIP: Paitball DM
Kódy mám ještě v telefonu,ale radši bych poprosil opět na mailu!
Pěkný den,
Hele
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
[Vyřešeno] V.I.P
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: V.I.P
Hele píše:Ty chytrolíne chytrej (Ironie bolí) kam to patří (Kam to mám dát) ??
No povídej ?
Poradna ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Pane bože máš pocit že tvoj VIP problém patrí sem? DO sekcie CS 1.6? napíš na ten mail ktorý si poslal alebo bež na TS a niekedy tam nájdeš aj samotného dwandyho a porozprávaj sa sním.

e.Crit Musíš by tak agresívny a zároveň arogantný ??? Keď prosím o pomoc tak mu pomôžem a nebudem hovoriť čo všetko spravil zle a že je to napísané v zlej sekcií. VIP sekcia už nie je taká ako bola a je to VIP na CS 1.6 takže ak nevieš poradiť shut up and keep calm !!!!!
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Re: V.I.P
Dobrý deň,
S týmto Vám mi nepomôžeme. Musíte len počkať na odpoveď alebo napíšte znova. Môžete tak isto kontaktovať samotného Dwandyho. Oni majú tiež dosť roboty s webou , servermi , určite robia aj update-y a chodia do práce. Majú priateľky , možno aj deti.
No je to zlá sekcia. Ale nechám Vám to otvorené , či sa Vám tu niekto ozve.
Inak na starosť VIP/EVIP má "Lulka" , nájdete ju na TS v admin roomkach.
S týmto Vám mi nepomôžeme. Musíte len počkať na odpoveď alebo napíšte znova. Môžete tak isto kontaktovať samotného Dwandyho. Oni majú tiež dosť roboty s webou , servermi , určite robia aj update-y a chodia do práce. Majú priateľky , možno aj deti.
No je to zlá sekcia. Ale nechám Vám to otvorené , či sa Vám tu niekto ozve.
Inak na starosť VIP/EVIP má "Lulka" , nájdete ju na TS v admin roomkach.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: ["riešime"] V.I.P
Ale tie vipcka ti idu? Ak ano tak si to uloz niekde do pc tie kody. Kazdopadne napis LULKE ..najlepsie na ts3, alebo niekomu z vedenia.
-
dwaynejohnson - Amatér
Nemám moc rád řeči jako že neodepisujeme na emaily. Na ty maily odpovídám každý den, zabere mi to denně minimálně 2 hodiny, protože tam řeším spoustu věcí nejen vip, takže moc dobře vím, že není na emailu ani jedna jediná nevyřízená zpráva !
Jediný případ, kdy pisatel odpověd na email nedostane je tehdy, když email nepříjde (pošle to jinam, nebo kdo ví, ale učit lidi psát emaily nebudu...)
Jediný případ, kdy pisatel odpověd na email nedostane je tehdy, když email nepříjde (pošle to jinam, nebo kdo ví, ale učit lidi psát emaily nebudu...)
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Ahoj,
Jak píše Dwandy je možné, že se email poslal jinám a proto ti nebylo odpovězeno.
Napiš ho znova na email [email protected] a popiš problém, snad ti bude vyhověno.
Tu LOCK.
Jak píše Dwandy je možné, že se email poslal jinám a proto ti nebylo odpovězeno.
Napiš ho znova na email [email protected] a popiš problém, snad ti bude vyhověno.
Tu LOCK.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH