Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB1- MFK- Skippy

Příspěvekod pidlikant » 06 říj 2014, 13:44

Dobrý deň, chcem požiadať o unban z dôvodu, že to MFK nebol. Mali ísť na zadnú stenu kde mali doplňovať bližšie k stredu a potom pustiť klávesnicu a myš. Tí ktorí sa hýbali, tích som zabil a admin Skippy mi dal za to ban.. Prosil by som jeho vyjadrenie k tomu. :)
pidlikant
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JB1- MFK- Skippy

od Rumcajz » 06 říj 2014, 13:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1- MFK- Skippy

Příspěvekod pidlikant » 06 říj 2014, 13:51

pidlikant píše:Dobrý deň, chcem požiadať o unban z dôvodu, že to MFK nebol. Mali ísť na zadnú stenu kde mali doplňovať bližšie k stredu a potom pustiť klávesnicu a myš. Tí ktorí sa hýbali, tích som zabil a admin Skippy mi dal za to ban.. Prosil by som jeho vyjadrenie k tomu. :)

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: SkippY
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Multi FreeKill]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:1601473732'
[AMXBans] Tva IP: '77.234.247.216'
[AMXBans] ========================================
poprosím demo.

Vopred ďakujem
pidlikant
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 říj 2014, 15:15

Řekl si toto "Půjdete do klece na zadní stěnu, tam pustíte klávesnici a myš. Budete doplňovat blíže ke středu".
Když si začal zabíjet ty co se po doplnění hýbali, ptal jsem se tě proč je zabíjíš, že se hýbat můžou. Ty si mi řekl "Řekl sem že mají doplnit a pustit klávesnici a myš. Pokud mě neposloucháš tak se do toho neser ty demente jasný" Něco v tomhle stylu, jakože ty co dáváš MFK seš king ale admin který tě upozorňuje na špatně položený příkaz je debil.

Pár T si zabil ty, pár CT na tvůj popud, tak si dostal ban. Příště si dávej pozor na slova a když tě chce někdo opravit, nechovej se jako vůl.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod l0wShine » 06 říj 2014, 15:17

Unban zamietnuty.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost