I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

**unRemitTinG**Letec29

Příspěvekod lesty2 » 06 říj 2014, 16:28

Ahoj.

Chci nahlásit admina **unRemitTinG**Letec29, který bez uvážení a rozvahy rozdává bany.

Byl jsem v spectu, kde jsem spectoval jednoho hráče jak kempí. **unRemitTinG**Letec29 mě kicknul, ikdyž byly volné sloty. Celkem na serveru CTF1 bylo 18 hračů v tu chvíli. Poté co jsem se ho zeptal proč mě kickuje 2x, když spectuju a je dost volných slotů, tak ještě blbě odpovídal, že je málo slotů. Tak jsem mu napsal co se bojí, že ho snad natočím, jak kempí? Ještě jsem mu napsal, tak ať jde kempit na což mi dal ban. V poslední době admini si dělají co chtějí. Kemp trestají sporadicky, zaleží jak zrovna potřebují navýšit svoje score. A na upozornění, že někdo kempí většinou ani nereagují, pokud ho zrovna nějaká kempa nazebije.
lesty2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

**unRemitTinG**Letec29

od Rumcajz » 06 říj 2014, 16:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: **unRemitTinG**Letec29

Příspěvekod maLLou » 06 říj 2014, 17:01

Vobec nikto z admonov si nepotrebuje navisit score. A tie upozornenia su nezmysel lebo to pise kazdy druhy hrac ....on kempi on ma wh on ma ab. A to ze ta dakto zabije z boku alebo ked ta pocuje tak zastavi nieje kemp. Kazdy ustavicne pise kemp, kemp kemp a kazdy robi to iste. Ked ti dal kick , ban mal nato dovod.
maLLou
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod lesty2 » 06 říj 2014, 17:06

Takže to znamená, že admin může všechno, že je bůh, že server jako takový nemá pravidla pro adminy? Ano hodně, někdy až příliš lidí řve kemper, kemper. Bohužel v poslední době dost adminů kempí a nebo samotný kemp přehlíží, protože je v jejich teamu a jim to pomáhá při score. Bohužel taková je realita aspoň co vídám na CTF1. Ano neházím všechny adminy do jednoho pytle. Někteří respektují břemeno, které na sebe vzaly a plní ho. I letec často plní své poslaní jako admin. Ale toto mi přišlo dost uhozený. Nechci pro něj žádný trest, jen domluvu.
lesty2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod letec29 » 06 říj 2014, 17:12

Zdravím, mal si napísat cely príbeh...
Afkoval si v specte na čo som ta aj upozornil, že bud chod do hry alebo chod off. Ty samozrejme nič tak si dostal další kick.
Potom si sa napojil a pisal niečo v zmysle, že točiš kemperov či čo...
A nasledne si sa domna pustil, že či sa bojim, že ma natočíš.
Len informacia pre teba: Na serveroch je HLTV, takže si môže ktokolvek a kedykolvek vytiahnut hocake demo z Ctfčka...
Čiže aj ten môj "kemp" a tie tvoje dristy o tom nech idem kempit.
Svoje provokacie si nechaj pre seba, nikto na to nie je zvedavý. Doporučujem si prečítať pravidlá módu.
Pokiaľ niekto z vyšších si to bude chcieť riešiť ďalej tak si to otvorí.

Edit k tvojej odpovedi:
Keby si na tých serveroch zažil to čo ja tak by si sa na veci pozeral inak.
Niekedy som samozrejme všetko riešil dohovorom atp.
Dnes? Kde sa pozriem samý kid kempí a vyvyšuje sa len preto, že má VIP/eVIP. A to nehovorím o tích detoch z Nice Lams čo stale spamuju sračky a vyhražaju sa...
Už to riešim razantne, upozorním, kicknem/slaynem a dam ban. A nediskutujem o tom. Nikdy.
Niekedy je lepšie držať s prepáčením hubu, poprípade napísat adminovi, že v specte točíš alebo mu napísať správu, že sa deje tamto a toto...
Ak si na tom niečo nepochopil smeruj svoje dotazy mne do PM.
Lock.
Obrázek
Obrázek
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy