• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] grafická karta
Zdravím. Mám taký problém že csko sa mu spúšťa cez intengrovanú grafickú kartu intel HD graphic a nie cez Nvidiu.. (som Steam). Nevedeli by ste ako to spúšťať cez Nvidiu ? lebo tie výpadky FPS ma nebavia .. skúšal som aj nastavenie v ovládači ale tam sa nedá prepnúť aká bude použitá grafický ovládač.. Nejaké rady ? vopred dík.
- returno
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] grafická karta
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: grafická karta
Ahoj,
když klikneš pravým na plochu, ukáže se ti zde - OVLÁDACÍ PANEL NVIDIA ?
když klikneš pravým na plochu, ukáže se ti zde - OVLÁDACÍ PANEL NVIDIA ?
-
Tesko - Spamer
noo.. takto, u každej hre mi to ide.. klik pravým na ikonu a je tam výber grafického ovládača.. lenže mne to spraví na plochu len odkaz a s odkazom sa nič nedá robiť .. aáno ukáže
- returno
- Kolemjdoucí
pochopil som to správne? máš 2 graficke?
skús, či sa neda ta "Intel" odstániť/odinštalovať ... Alebo si chod do nastavenia NVIDII tam daj že "Manage 3D SETTING" alebo "Spravovať 3D NASTAVENIA a tam si daj "Program Settings" a tam si daj CSKO a vypni v.sync a uvidíme..
skús, či sa neda ta "Intel" odstániť/odinštalovať ... Alebo si chod do nastavenia NVIDII tam daj že "Manage 3D SETTING" alebo "Spravovať 3D NASTAVENIA a tam si daj "Program Settings" a tam si daj CSKO a vypni v.sync a uvidíme..
-
dwaynejohnson - Amatér
returno píše:noo.. takto, u každej hre mi to ide.. klik pravým na ikonu a je tam výber grafického ovládača.. lenže mne to spraví na plochu len odkaz a s odkazom sa nič nedá robiť ..
Máš teamspeak ? Pokud ano - najdi si mě tam pod jménem [T]esko^^. , protože se mi to tady nechce moc celé vypisovat. Pokud ne, napiš mi PM/SZ.
E: najdeš mě v DJ roomkách.
-
Tesko - Spamer
ďalšia vec .. ja som to už robil, dal som to do toho nastavenia to CSko ale nedá sa mi prepnúť grafický ovládač, všetko mám v nastaveniac v nvidii povipínané kvoli výkonu.. a odinštalovať Intel nejdem lebo potom bude zbytočne bežať Nvidia po celý čas aj keď nič nerobím a zbytočne ho zaťažovať nechcem.
- returno
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1