• Stránka 1 z 1
Administrátor / W7
Zdravím,
mám na vás dotaz. Ve škole máme, jak jistě všechny školy, neadministrátorské účty (nelze na nich instalovat programy atp.). Nechci se zeptat jestli to jde, jelikož vím, že to jde, má otázka je však JAK. Prohledal jsem snad celý Google a nenašel jsem funkční způsob jak docílit, abych si sám sobě nastavil Administrátora, i když jím nejsem.
Můžete mi napsat, že se to dělá v cmd, nebo nějaký program, ale prosím, hlavně jak, strávil jsem nad tím už pomalu 5 hodin, až nyní se obracím na vás.
Děkuji za pomoc.
PS: Pro systém Windows 7
mám na vás dotaz. Ve škole máme, jak jistě všechny školy, neadministrátorské účty (nelze na nich instalovat programy atp.). Nechci se zeptat jestli to jde, jelikož vím, že to jde, má otázka je však JAK. Prohledal jsem snad celý Google a nenašel jsem funkční způsob jak docílit, abych si sám sobě nastavil Administrátora, i když jím nejsem.
Můžete mi napsat, že se to dělá v cmd, nebo nějaký program, ale prosím, hlavně jak, strávil jsem nad tím už pomalu 5 hodin, až nyní se obracím na vás.
Děkuji za pomoc.
PS: Pro systém Windows 7
-
Or4nges - Kolemjdoucí
Administrátor / W7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Administrátor / W7
Vedel som jeden program ktorý ti zistí heslo na administratívny účet
ale bolo to dosť ťažke nainštalovať a bolo to na XP...
Ale myslím si, že by to malo byť niečo podobné aj na 7
no ale ešte som take nevidel -_-

Ale myslím si, že by to malo byť niečo podobné aj na 7

Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)
Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný

-
FreestylerJB - Zkušený
Re: Administrátor / W7
1. wo windows Vista a vyssie sa heslo zistit neda, da sa len zmenit/zmazat
2. bez admin uctu sam sebe admina nedas (takze sa dostavas do neriesitelnej slucky)
3. heslo sa da zmenit/zmazat napr. pomocou Hiren's Boot CD
4. pokial mate pocitace v domene, tak Ti ani Hiren nepomoze
2. bez admin uctu sam sebe admina nedas (takze sa dostavas do neriesitelnej slucky)
3. heslo sa da zmenit/zmazat napr. pomocou Hiren's Boot CD
4. pokial mate pocitace v domene, tak Ti ani Hiren nepomoze
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1