• Stránka 1 z 1
Unban
Ahoj, zdravím všechny.
Jak višchni víte mám permu na TS, psal jsem dwandymu jestli je nějak možné dostat unban, napsal mi ať napišu do sekce žádost o unbany, tak píšu, ale nevím a bojím se že dostanu permu i na web. Za 1) VIP na TS nemužu vyměnit za UB, hmmmm, jen by mě zajimalo proč? Když je i taková možnost na serverech, tak proč ne i na TS.Za 2) Omluva vám taky není dost tak nevím jak jinak mám dosáhnout unbanu, kdyby něco, ještě jednou se vám strašně moc omlouvám za hozenou špínu na portál GS, neuvědomil jsem si to v těch nervech.Fakt jinak nevím jak dosahnout unbanu, pokud to samozřejmě jde.
Hezký zbytek odpoledne.
Jak višchni víte mám permu na TS, psal jsem dwandymu jestli je nějak možné dostat unban, napsal mi ať napišu do sekce žádost o unbany, tak píšu, ale nevím a bojím se že dostanu permu i na web. Za 1) VIP na TS nemužu vyměnit za UB, hmmmm, jen by mě zajimalo proč? Když je i taková možnost na serverech, tak proč ne i na TS.Za 2) Omluva vám taky není dost tak nevím jak jinak mám dosáhnout unbanu, kdyby něco, ještě jednou se vám strašně moc omlouvám za hozenou špínu na portál GS, neuvědomil jsem si to v těch nervech.Fakt jinak nevím jak dosahnout unbanu, pokud to samozřejmě jde.
Hezký zbytek odpoledne.

[ADMIN ALL ZOMBIE] - 1.4.2014 - 20.7.2014
[ADMIN ALL FURIEN] - 16.5.2014 - 20.7.2014
[ADMIN ALL COD] - 27.5.2014 - 12.7.2014
BB HLSTATS :
[ADMIN ALL FURIEN] - 16.5.2014 - 20.7.2014
[ADMIN ALL COD] - 27.5.2014 - 12.7.2014
BB HLSTATS :
-
newilnear - Drbna
Re: Unban
Je to tvoja presne piata ub žiadosť na TS behom tohto mesiaca, nehovoriac že aj z predchádzajúceho si tam nake posty mal.
Ospravedlnujem sa že sa vyjadrujem, ale to nejde, to snáď neni možné..
Ja sa Ti ani nedivim, že máš permu, dobre Ti tak.
Post som si neodpustil.
Spinnie
Ospravedlnujem sa že sa vyjadrujem, ale to nejde, to snáď neni možné..

Post som si neodpustil.
Spinnie
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku