• Stránka 1 z 1
stiznost na adminy
Dobrý večer tímto bych si chtěl postěžovat na adminy gamesites.com
Nelíbí se mi přístup některých adminu někteří ignorují nebo jen tupě koukají nemyslím tím všechny ale promiňte když napíšete tominovi aby prosím šel na 6 že tam jsou mfk a on to ignoruje nebo řeknete adminoviže má ab či wh a on stimuluje nic nedělá to už je moc poprosil jsem adminy na furienech jestli mi řekne jak se jmenuje na gamesites.com a on vám dá ban na 10minut
Ttímto bych si chtěl postěžovat doufám že to aspoň trochu pomůže
S pozdravem Lopata
Nelíbí se mi přístup některých adminu někteří ignorují nebo jen tupě koukají nemyslím tím všechny ale promiňte když napíšete tominovi aby prosím šel na 6 že tam jsou mfk a on to ignoruje nebo řeknete adminoviže má ab či wh a on stimuluje nic nedělá to už je moc poprosil jsem adminy na furienech jestli mi řekne jak se jmenuje na gamesites.com a on vám dá ban na 10minut
Ttímto bych si chtěl postěžovat doufám že to aspoň trochu pomůže
S pozdravem Lopata
-
DuncanEcho - Amatér
stiznost na adminy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stiznost na adminy
Ahoj...
Tu si v UB žiadostiach....
Prepíš to sem--> stiznosti-na-adminy-f865.html
A nezabudni to spraviť podľa vzoru--> jak-nahlasit-admina-t61814.html
Pre istotu ti to napíšem musíš mať relevantný dôkaz !
Tu si v UB žiadostiach....
Prepíš to sem--> stiznosti-na-adminy-f865.html
A nezabudni to spraviť podľa vzoru--> jak-nahlasit-admina-t61814.html
Pre istotu ti to napíšem musíš mať relevantný dôkaz !
-
Relaxer - Mistr
Ahoj
Omlouvám se za vyjádření
1) Na jakého kontrétního admina? na všechny ahaaa
2)Nelíbí se mi přístup některých adminu někteří ignorují, tak tu třeba nejsou každý admin není robot a nemůže sedět u Counter Strike 24 hodin a když ty se ti zachce tak tam musí přijít buď rád že tam chodí vůbec někdy
3)nebo jen tupě koukají,, třeba si šel odskočit a nevyšiml jsi
4) tominovi aby prosím šel na 6 že tam jsou mfk a on to ignoruje, Spamuješ jenom tominovi tak se ani nediv.
5)řeknete adminoviže má ab či wh a on stimuluje nic nedělá, tak si ho dej na forum sám a dostane BAN.. Pokud stím admin nic nedělá tak třeba už ví že bude za 5 minut konec mapy a nebude třeba dostatečný důkaz nebo toho si dneska prokoukl
6)Ban na 10 minut se nediv když mu fůrt spamuješ HEJ KAMO ON MÁ WH AB HEJ KÁMO ON PORUŠUJE TODLE TODLE TODLE TODLE AAAAA -,-
víš co myslím
7) Chceš si stěžovat nebo chceš unban?
Díky čuník at se vyjádří admin který to udělal a nějaký HLSA
Omlouvám se za vyjádření
1) Na jakého kontrétního admina? na všechny ahaaa
2)Nelíbí se mi přístup některých adminu někteří ignorují, tak tu třeba nejsou každý admin není robot a nemůže sedět u Counter Strike 24 hodin a když ty se ti zachce tak tam musí přijít buď rád že tam chodí vůbec někdy
3)nebo jen tupě koukají,, třeba si šel odskočit a nevyšiml jsi
4) tominovi aby prosím šel na 6 že tam jsou mfk a on to ignoruje, Spamuješ jenom tominovi tak se ani nediv.
5)řeknete adminoviže má ab či wh a on stimuluje nic nedělá, tak si ho dej na forum sám a dostane BAN.. Pokud stím admin nic nedělá tak třeba už ví že bude za 5 minut konec mapy a nebude třeba dostatečný důkaz nebo toho si dneska prokoukl
6)Ban na 10 minut se nediv když mu fůrt spamuješ HEJ KAMO ON MÁ WH AB HEJ KÁMO ON PORUŠUJE TODLE TODLE TODLE TODLE AAAAA -,-

7) Chceš si stěžovat nebo chceš unban?
Díky čuník at se vyjádří admin který to udělal a nějaký HLSA

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Mas tu všetko potrebné, ďalšie slová su zbytočné.
lock
lock
-
Staryjanko - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1