Zde žádejte o Unbany na TeamSpeaku

Last topic????? or????

Příspěvekod newilnear » 07 říj 2014, 14:03

Ahoj, toto bude jeden z posledních topiců "posledních" na tomto fóru, neříkám že nějaky napišu, ale moc jich nebude, včera okolo 22 hodiny bylo posezenicko nebo něco a bylo tam spoustu lidí, vč.Lulka,Diaz,Peklo,Petrys,Naiz,Dogyman.Kde bych začal? Áááá už vím, začneme tím že se tam jednalo o hrozný flame, kde si nadavali všichni lulka do šulinů a peklo do devěk.Petrys, hmmm, ty jsi nadaval snad každymu, jak dogymu, tak naiz, tak mě, respekt že si nedostal ban, ale hento nezabudni si dat one langošt :).Já jsem viděl na fb stránku s obsahem "Naizjeko/ot" :) místo "/" je "k" a já jí asi 2x postnul na ts ovšem, podle mě a ostatních (krom lulky a diaze a všech jedinců) to přišlo vtipné, tak jsem to tam postnul, po prvé, a pak po druhé, Lulka mi dala trest 2h říkám si ok, jsem blbej, říkal jsem si o trest mám ho mít.Ehm, po 20 minutach jsem se chtěl podivat kolik mě zbýva do unbanu :arrow: You are banned permanently. Reason: "bez možnosti unbanu" , řekl jsem si wow, obdivuju vás, že mi dáte za toho permaban, ok je to vaše věc, ale myslím si že by mi stačil týden na uklidněnou a navíc, snad 1 topic nic není, oproti tomu co tam dělal petrys například, že si někdo v karaoke roomce mění jméno na iLNEAR (7x identita) napodobenina mě iLNEAR :) iLNEAR :P iLNEAR :D apodobně, nikdo nic neřeší žadný nadávky, nic.Ale jakmile "Kreativní osoba která obtěžuje tým adminů aneb (já) postne jeden blbej topic tak dostane permaban, wow obdivuju vedení :) Opět mi jde o princip, teďka si tipnu že tady bude 10 komentářů (pokud to někdo nelockne dřív) v podobě - ilnear cheatr, máš to zaslouženě!, všem si nadaval, dobre ti tak apodobně, haty,haty a zase haty, zajimalo by mě jestli fakt někoho zajima stránka pravdy a jeslti si to někdo čte celý a je vůbec někdo na strany mě, hah pochybuju, protože jak se říká? Jednou cheater navždy cheater, ovšem na gamesites to pobrali jako - Jednou cheating, navždy hating :) Taky by vám nebylo příjmeny "urážení" do cheaterů.Hm, jenže vy jste někteří takový sraby, že by jste se ani k tomu cheatingu nepřiznali, zajimalo by mě kolik z vás takových tady je, ehm 0? 1? .. ani to ne, jsem v klidu roomce a dojde někdo, zdar cheater, ok čau toto miluju.Nebylo by to příjemný nikomu a myslím si že by nikdo, ale nikdo! neměl být znevýhodněn, ale chápu je to byznys a snažím se marně aby jste mi dali ub, na TS už asi nikdy nebudu, protože reset banlistu tska myslím není (možná je) a kdyby byl tak dojdu a mám zase permu :) protože Kreativní osoba která obtěžuje tým adminů, by poslala topic a dostala permu, tady to tak chodí, ach, poznal jsem tady hodně lidí, ale mě už na teamspeaku neuvidíte, buď do přístího rr banlistu a nebo, no už nijak, a pokud nedostanu zase perma, občas to tak byva, ze je reset ale ti lidi co maji permu dostanou opět permu.Heh, teď si vybavuju ty komentáře, jo ilnear perma konečne, yeah konečně klid.Prosím aby se tu vyjadřili tito lidé, do te doby to nelockujte - Lulka,Diaz,Petrys,Peklo,Dogyman,Naiz, ostatní se prosím držte komentáře, děkuji, love peace. :geek:
[ADMIN ALL ZOMBIE] - 1.4.2014 - 20.7.2014
[ADMIN ALL FURIEN] - 16.5.2014 - 20.7.2014
[ADMIN ALL COD] - 27.5.2014 - 12.7.2014

BB HLSTATS :
newilnear
Drbna
Drbna

Last topic????? or????

od Rumcajz » 07 říj 2014, 14:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Last topic????? or????

Příspěvekod KOFOLA » 07 říj 2014, 14:12

Zdravíčko ;)
Přečetl sis co ti psal PEto, když jsi dostával UB?
PEto píše:dostal si unban vymenou za VIP na TS, rob dalsi bordel a unban uz nedostanes.

Jak jsi sám napsal, udělal jsi blbost a neseš za to následky. Bylo od tebe velice nepěkné šířit takové věci v posezeníčku. Sám jsi to udělal, je to tvá chyba. Moc dobře jsi věděl, že na tebe bude přísnější metr.
Je sice pravda, že ti hráči říkají, že jsi cheater, ale za to si můžeš sám.
Já to locknu, vzhledem k povaze tohoto topicu, aby nevznikal flejm a pošlu to kompetentním osobám.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Re: Last topic????? or????

Příspěvekod Diaz » 07 říj 2014, 14:30 VIP

Není potřeba to dále řešit, vše už věděl dopředu...
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku