• Stránka 1 z 1
Nefunkční kod na VIP
Zdravím, po nějaké té době (tak nějak rok +-) jsem zase začal hrát Zombie blood 1. Jelikož jsem ho dřív hrál tak jsem si tam i koupil EVIP, ale když jsem si ho chtěl dnes znova aktivovat (kód furt mám logicky) tak najednou nefungoval a ukazuje „Neplatný kód“. Tak bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo, že by se to znova aktivovalo, protože když jsem za něj dal 400,- +- (teď přesně nevím a je to docela dost) tak bych řekl, že by to bylo docela i férový ;).
Výhody jsem měl na nick "amaranth".
Výhody jsem měl na nick "amaranth".
-
aXicek - Kolemjdoucí
Nefunkční kod na VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefunkční kod na VIP
Ahoj,
vyzkoušej VIP poradnu. Pokud ti však nepomůže, tak napiš na e-mail [email protected] a popiš jim svůj problém.
vyzkoušej VIP poradnu. Pokud ti však nepomůže, tak napiš na e-mail [email protected] a popiš jim svůj problém.
-
Tesko - Spamer
Zdravím, jak už poradil nahoře napiš na email [email protected] tam ti určitě poradí, nebo ještě 1. věc proč ti to jít nemusí že ti někdo zjistil kod nebo jsi ho někomu půjčil 

- albinekGS
- Kolemjdoucí
Na ten email jsem již zkoušel psát a dočkal jsem se odpovědi „kod: *** není VIP kodem. Nebyl ani zablokovaný, ani nikdy funkční“. V tom případě mě zajímá jedna věc a to taková, proč mi teda ten kód vždy fungoval, když prý nebyl nikdy funkční“.
No rozhodně jsem ho nikdy nikomu nedával. Tak já nevím no.
No rozhodně jsem ho nikdy nikomu nedával. Tak já nevím no.
-
aXicek - Kolemjdoucí
Viskusaj takto pripoj sa na hru a napis /aktivator a napis jenom svoj vip kod a mozno ty to pojde lebo ja sem s tim ciez mal problem s vip stale my pisalo spatni kod a ked ty nepojde tak napis este ra email na gamesites.cz
-
Makac - Pokročilý
Postupuj podle postupů, které ti byly při aktivaci zaslány na e-mail.
-
Tesko - Spamer
Všechny rady již byly dány, zamykám.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1