I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Kamdor - x)

Příspěvekod ElysiumGS » 05 říj 2014, 22:22

Dobrý den milý admin týme.
Rád bych vám oznámil, že váš nynější administrátor Kamdor(nějaký píčoviny za jménem) byl již dříve zabanován na vašem TeamSpeak 3 serveru za lhaní, nadávání atp. od všemohoucího Machece po dobu jednoho měsíce. Kamdor byl 2x vyhozen ze support team za nekázeň vůči svému support kapitánovy a zbytku admin teamu. Nejspíše vám to zatajil, ale já prostě jsem spravdlnost sama a nemohu to nechat jen tak být.

S přáním hezky stráveného dne se s vámi loučí váš Elysium.

PS pro Kamdora: Zmrde půlmetrovej až si na někoho budeš chtít otevírat hubu, tak si to 2x rozmysli. NULO
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Kamdor - x)

od Rumcajz » 05 říj 2014, 22:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kamdor - x)

Příspěvekod BH666 » 06 říj 2014, 13:03 VIP

O jeho minulosti vieme, lenže on si prešiel akadémiu, a tak mohol dostať aj práva na MC, kde pôsobí.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Stefiik » 07 říj 2014, 13:23

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Omlouvám se, ale tuten člověk mě nemá rád kvůli GTA, zabíjel jsem ho a on si myslel jak velkej pán to je, chtěl si zažádat na RoSE o práva, všichni sme mu začli nadávat, až nakonec skončil, leze doprdele (lezl) adminům vedení atd ... Všichni ho nakonec měli plný zuby tak ho vyhodili :D On se teď jen mstí za to, že jsem v AT ... Elysium, ano jsem v AT a ty s tim nic nenaděláš :* Pac a pusu Tomík
Stefiik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod StandyGS » 07 říj 2014, 14:24 VIP

Viem, že sa tu nemám vyjadrovať, ale Elysium má pravdu ! Na TS bol zabanovaný čo vám nepovedál a 2-krát vyhodení v supporte. Jeho spravanie je na úrovni 9-ročného decka !
StandyGS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Stefiik » 07 říj 2014, 16:01

Napise smalynko co okrada lidi evip + nemas se sem vyjadrovat ty ma co rikat se spravanim a co ty to resis ? pokud vi ty s akademik na csku tohlecje stiznost na me e na tebe takze nechapu proc se vyjadrujes (srry za gramatiku pisu na telefonu)
Stefiik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Stefiik » 07 říj 2014, 16:04

smal3y píše:Viem, že sa tu nemám vyjadrovať, ale Elysium má pravdu ! Na TS bol zabanovaný čo vám nepovedál a 2-krát vyhodení v supporte. Jeho spravanie je na úrovni 9-ročného decka !

btw. zabanovany na ts? nikdy sem ban n ts nedostal a navic jak t nec takoveho muzes napsat? te co dostal nejmin 5 banu za demenci a s tim 9letym deckem :DDDDD ez to pises zrovna ty hele ..
Stefiik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ElysiumGS » 07 říj 2014, 18:28

Teď si to zabil nejvíc :D Žádný ban si nedostal? Machec dosvědčí x). A jaký má vliv to že tě nemám rád? Btw. není ti 14, ale 12 věc druhá. Pokud si myslíš, že tě nemám rád jen kvůli GTA, tak jsi na omylu. Přikládám screeny pro důvěruhodnost - http://leteckaposta.cz/447170031
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod BH666 » 07 říj 2014, 19:49 VIP

Ako som už napísal, tak Stefiik alebo Kamdor si prešiel akadémiu, na serveri na neho dohliada HL.EM, ak s ním bude mať problémy, tak ho odoberieme.
Nemienim sa tu o tom ďalej dohadovať.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy