Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Nové mapy !!

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 říj 2014, 10:34

Připravili jsme pro vás nové mapy! Právě proběhlo posledních pár úprav a všechny by již měly být k dispozici v playlistu ;)
Zde vám nové mapy krátce představím.

UPDATE 9.10.2014
- Mapa jail_coolf byla odstraněna k vůli vyhazování hráčů ze serveru. Místo ní byla přidána nová, stejně dobrá mapa: jail_justice_brgames

jail_coolf
Obrovská mapa plná zajímavých atrakcí! Už by se nemělo stávat, že Simon bude z nudy dávat dokola jen reakce.
Tato mapa uspokojí jak T (neskutečně mnoho prostoru kde se schovat a udělat vzpouru) tak CT (přehled prostoru cely x klec, nové promyšlené automaty na zbraně). Základní pohled z klece na cely vypadá TAKTO
Na mapě najdete od klasické čáry a klece i boxovací ring, bazén, fotbalové hřiště, trampolínu, bludiště, deathrun, jump se surfem, závodní dráhu, nebo třeba také laser ubírající hp při dotyku či kolo štěstí!
Při kole štěstí uvažuji, že by admini směli dávat body, podle toho kolik si vytočíte. Ale to si ještě promyslím :)

jail_crewkule
Malá mapka která potěší spíše T možnostmi sbírat po mapě ukryté zbraně a pozlobit tím CTčka :) Na mapě je fotbalové hřiště, boxovací ring, bazén s trampolínou, klec, čára, atp..

jail_deserto_v3_brgames
Další menší mapa se zajímavě řešenou klecí kam posílat T, atrakcemi a šachtami z cel do zbrojnice a ven za plot!
Areál cel
Venkovní prostředí

jail_niceshoot
Mapa s přehledným prostorem areálu cel, závodní dráhou, jumpem, ruletou, surfem, bazénem, talentem a trošičku bláznivým skokem do vody ze žebříku viz. :)

jb_flyhigh
Další veliká mapa nabitá novými atrakcemi!
Všichni vězni se nacházejí v jedné cele, naproti klece. Venkovní atrakce nadchnou snad i toho posledního zastánce klasických map. Na mapě najdete fotbal, neskutečnou překážkouvou dráhu, velikou závodní dráhu a mnoho dalšího.
Zvláštní pozor si dejte během VD u této atrakce. Vstup nahoru jsou červený a modrý tunel. Jeden pro T, druhý pro CT. Když půjdete červeným, určeným pro T, zavře vás to nahoře do klece a nedostanete se ven (opatření proti vzpouře), dokud někdo nepůjde modrým tunelem a neotevře vám, viz. :D
Stejné opatření je u velikého deathrunu, kde když vstoupíte, musíte projít celým, nebo počkat než vám někdo z CT zóny otevře :)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Nové mapy !!

od Rumcajz » 08 říj 2014, 10:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nové mapy !!

Příspěvekod SponErko » 08 říj 2014, 11:27 VIP

Ahoj, je prosím někde kr stažení mappack ? Strašně dlouho by se mi to zas stahovalo.
Díky :)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Dwandy » 08 říj 2014, 12:30 VIP

SponErko píše:Ahoj, je prosím někde kr stažení mappack ? Strašně dlouho by se mi to zas stahovalo.
Díky :)

proč by se ti to mělo tahovat dlouho když je to na fastu? je to jako kdyby si pak stahoval normálně na netu
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Cecooo » 08 říj 2014, 13:58 VIP

Mňa by zaujímali jednotlivé položky na mape jail_coolf u kolesa šťastia. čo znamenajú ostatné položky ? Jedine možnosť kill som pochopil :D
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 říj 2014, 14:42

To je na Simonovi jak to zdůvodní. Já jsem právě psal, že bych adminům povolil takto dávat body podle toho kolik by si hráči vytočili. Ty šipky jinak znamenají že točíš ještě jednou :)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod StopFake » 08 říj 2014, 14:45

Awee (cti ejvi) píše:To je na Simonovi jak to zdůvodní. Já jsem právě psal, že bych adminům povolil takto dávat body podle toho kolik by si hráči vytočili. Ty šipky jinak znamenají že točíš ještě jednou :)

To by mohla byť zaujímavá atrakcia.
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod Tesko » 08 říj 2014, 15:33

Nevím proč, ale v recentmaps (nedávno hraných mapách) se mi ukazuje jail_beach_v3 a když se jí snažím votnout, nic to nanapíše, ani to, že se hrála nedávno. Co se děje :?: viz. SS
Tesko
Spamer
Spamer

Příspěvekod Ervin » 08 říj 2014, 15:45

Supeeeeerrrrrr :D potešilo ma to, no chcem vedieť či ste aj odobrali niektoré mapy a ak áno, aké?
Čosijak
Ervin
Amatér
Amatér

Příspěvekod Silenth » 08 říj 2014, 15:52

sak ten coolf kickuje hrace nonstop se tam neda poradne hrat
Silenth
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JimCarry » 08 říj 2014, 15:55 VIP

Mapy super :)
No chcel by som povedať, že na mape coolf, to hráčov (Neviem či aj T, ale hlavne CT) kickuje na konci kola (prípadne začiatku).
Hral som to asi 4 kolá, a v každom to kicklo aspoň 1-2.
Ďalej, atrakcie sú tam super, ale jediná nevýhoda je, že pri HVD sa Tčka nasáčkujú k smoke granátom a hádžu to pred cely. Neviem, či majú podobný problém aj ostatný, ale mne, keď tam je 30 smoke granátov, spadnú fps a hlavne sa tam nedá nič vidieť. Viem, že s tým sa nedá narobiť nič, no hádam sa časom nájde spôsob, ako to zastaviť.
Každopádne, všetky pridané mapy sú fakt parádne. Hádam sa zníži počet reakcí a podobných somarín na minimum (aspoň na týchto mapách)
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Smokeyy » 08 říj 2014, 16:25

Tesko píše:Nevím proč, ale v recentmaps (nedávno hraných mapách) se mi ukazuje jail_beach_v3 a když se jí snažím votnout, nic to nanapíše, ani to, že se hrála nedávno. Co se děje :?: viz. SS

Asi je také nahozená :) → viz tu http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... me=cstrike

To zas budou vzpouryyyyy :D
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Tesko » 08 říj 2014, 16:31

Dies píše:
Tesko píše:Nevím proč, ale v recentmaps (nedávno hraných mapách) se mi ukazuje jail_beach_v3 a když se jí snažím votnout, nic to nanapíše, ani to, že se hrála nedávno. Co se děje :?: viz. SS

Asi je také nahozená :) → viz tu http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... me=cstrike

To zas budou vzpouryyyyy :D

Neříkám, že by nebyla, ale nejde votovat, aspoň né na #7.
Tesko
Spamer
Spamer

Příspěvekod Hoover » 08 říj 2014, 16:40 VIP

Konečne! Konečne môžem "objavovať" nové územia :P

Na margo: Nechceli by ste vyskúšať obnoviť slávy beachu?. Skúsiť inú verziu a iba otestovať správanie na serveri a či by to prijali hráči. O prijatie hráčmi sa nebojím, vo mne to vytvára nostalgický dojem "oldschool" 8-)
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 říj 2014, 17:02

Beach byla pro chybu zase smazána, bohužel.
Já hrál mapu coolf na několika serverech a vše bylo ok.
Odebrány byly mapy které měly dle statistik nejnižší oblíbenost - unima, revolutions, luxur, warning, west2 a jeden ze dvou stejných serverů, indiana_v2
Stojí za zmínku, že už teď má mapa jb_flyhigh větší oblíbenost než jail_unima za celou dobu co byla v playlistu :)
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tesko » 08 říj 2014, 17:09

Mohu se zeptat, jaká chyba se u mapy jail_beach_v3 vyskytla ? Nezkusili by jste nahodit ještě jail_beach_v2 ? , protože né jen mně tato mapa velice schází :cry:
Tesko
Spamer
Spamer

Další

Zpět na JailBreak Servery