• Stránka 1 z 1
Admin Blower na F3
Admin-Blower
Server-Furien 3
1. Když jsem hrál na mapě snowball kolem pěti hodin tak admin Blower po každém kole psal a ztěžoval si že hráči furt berou super knife, a jelikož mně před tím než dostal práva dost nadával tak jsem mu řekl aby nebrečel, to je vše jenom tohle a on mně po tom hnedka kickl.
2. a) Důkazy http://leteckaposta.cz/438832340
b) Důkaz http://leteckaposta.cz/292277801
Chtěl bych aby semka dal důkaz za co mně kicl myslím si že to bylo dost neoprávněné.
PS: Admin Blower ještě den před tím než dostal práva nadával všem hráčům.
Server-Furien 3
1. Když jsem hrál na mapě snowball kolem pěti hodin tak admin Blower po každém kole psal a ztěžoval si že hráči furt berou super knife, a jelikož mně před tím než dostal práva dost nadával tak jsem mu řekl aby nebrečel, to je vše jenom tohle a on mně po tom hnedka kickl.
2. a) Důkazy http://leteckaposta.cz/438832340
b) Důkaz http://leteckaposta.cz/292277801
Chtěl bych aby semka dal důkaz za co mně kicl myslím si že to bylo dost neoprávněné.
PS: Admin Blower ještě den před tím než dostal práva nadával všem hráčům.
-
Enky555 - Amatér
Admin Blower na F3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Blower na F3
Počkáme až se admin vyjádří.
-
AwPGamer - Spamer
No,nato že má práva pár dní tak není moc opatrný že už je naněj stížnost. 

CS admin: All Furien
Steam: RawManCZ
Facebook Správce
Steam: RawManCZ

-
RawManCZ - Pokročilý
RawManCZ píše:No,nato že má práva pár dní tak není moc opatrný že už je naněj stížnost.
No, na to že máš práva skoro 2 měsíce bys mohl vědět že se nemáš hloupě vyjadřovat tam kde se tě to netýká

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj, to že sa stále sťažuješ na to že ti nadávam, nechápem, nikdy som ti nijakú hrubú nadávku nepovedal/nenapísal a to že keď som nebol admin tak som ti nadával, tak to zase nie, ale ty si si dal vždy rr ku silnejšiemu teamu, tak som ti na to vždy niečo povedal
. Ták a k tej sťažnosti. Neviem prečo máš problém že som dostal práva, ale stále máš blbé pripomienky a snažíš sa ma stále poučovať a provokovať v tom chate. Tvoje bežné správanie na servery je arogantné a vulgárne. Ten KICK si dostal preto, lebo som sa snažil rýchlo vyrovnať hru tak aby neboli všetci TOP pri T a tí slabý pri CT
ja som sa prehodil a pýtal sa ešte aspon 1 nech to je Ok, medzi tým sme už prehrali 1 hru a po nej som napísal 1x že: " Vážne SK ? dokonca 2 SK ?" čudoval som sa, lebo ste vyhrávali a boli sme 5 vs 5 a ty si mi odpovedal nebreč, to som ešte nič neurobil, ďalšie kolo ste zobrali 3 SK: napísal som : 3 SK vážne
? to sa stupňuje ?" a ty znova nebreč furt, pritom to nieje nič o tom že by som sa sťažoval, len som sa z toho smial, vtedy som to zobral ako provokaćiu keď mi na všetko čo napíšem odpíšeš nebreč a kickol som ťa.
Tu je ss z Hl. stats, mám to aj na steame, ale sem to je zhrnuté celé. Steam ss v konzoly som nemohol nájsť viacej iba 1 tak pošlem radšej toto: bluma

Tu je ss z Hl. stats, mám to aj na steame, ale sem to je zhrnuté celé. Steam ss v konzoly som nemohol nájsť viacej iba 1 tak pošlem radšej toto: bluma
-
BloWeR - Pokročilý
+Ještě když kempili hráči a já mu řekl že kempí tak on mně řekl: a co ?
Jen tak aby jste věděli komu jste dali práva -.- je hrozně vulgární a už by se mohl vyjádřit.
Jen tak aby jste věděli komu jste dali práva -.- je hrozně vulgární a už by se mohl vyjádřit.
-
Enky555 - Amatér

-
BloWeR - Pokročilý
Takže prvně ses snažil kickem vyrovnat hru, a najednou to bereš jako provokaci ? Hm zajímavé aspon' si přečti to co si napsal než to někam dáš.
Bral jsem tě za nejhoršího hráče protože co kill to nadávka na mně a když jsem se tě normálně zeptal proč mně nadáváš ty si dopověděl protože si ubožák. Takto se normální lidi nebaví.
To je vše.
Bral jsem tě za nejhoršího hráče protože co kill to nadávka na mně a když jsem se tě normálně zeptal proč mně nadáváš ty si dopověděl protože si ubožák. Takto se normální lidi nebaví.

To je vše.
-
Enky555 - Amatér
Ne, tak veľa som tam toho písal že niekedy som zabudol to čo som si myslel, napísať ...
to nevadí hlavne tam ide o to že som sa nesústredil na hru ... ale snažil sa vyrovnať teamy .. nekickol som ťa preto !
A stále vravíš že som ti nadával ... tak mi povedz ako !?
Si márny nejdem tu už písať.

Si márny nejdem tu už písať.
-
BloWeR - Pokročilý
Může se k tomu ještě vyjádřit jiný admin ?
Jak můžete vidět tak s ním ani není normální řeč, s prominutím ale on je stupidní a někomu jako je on práva nepatří, však můžete vidět jak se vyjadřuje.
Jak můžete vidět tak s ním ani není normální řeč, s prominutím ale on je stupidní a někomu jako je on práva nepatří, však můžete vidět jak se vyjadřuje.
-
Enky555 - Amatér
Blower se vyjadril tak tu prosim nespamujte a vyckejte na vyjadreni HLSA
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Enky ty si taky známá firma. Blowerovi bude domluveno, aby se choval jinak v takovýchto případech. Příště dodej jako důkaz např. výpis z konzole. To, že sem dodáš 2 screeny, že si byl kicknut nijak nepomůže. Nicméně stížnost oprávněná.
-
HeRoY - Mistr
• Stránka 1 z 1