• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mini Update [Enhancement]
ProsteViktor píše:Zdar, na JB#2 se měla měnit mapa na jb_flyhigh, ale nezměnila protože padl server jak mělo začít načítání a asi minutu po padnutí serveru naskočil. Podle mě to bylo tou mapou, protože jinak to trvá déle než se nahodí server.
+ na mapě jail_deserto_v3_brgames je CT Spawn dost daleko od zbrojky, takže pokud je vůdce a dá OPEN, tak všichni mají už zbraně a CT nemají šanci

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
ProsteViktor píše:ProsteViktor píše:Zdar, na JB#2 se měla měnit mapa na jb_flyhigh, ale nezměnila protože padl server jak mělo začít načítání a asi minutu po padnutí serveru naskočil. Podle mě to bylo tou mapou, protože jinak to trvá déle než se nahodí server.
+ na mapě jail_deserto_v3_brgames je CT Spawn dost daleko od zbrojky, takže pokud je vůdce a dá OPEN, tak všichni mají už zbraně a CT nemají šanci
což může bejt fajn - jakoby vudce gangu sám spustil přestřelka mod

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Ten Spectate mod není podle mě dobrej nápad, lidi tam půjdou do spectu, ale nebudou hrát, takže budou jenom zaplňovat server a tím nenechají místo pro lidi, co si tam přijdou zahrát.
-
Hiple - Zkušený
Hiple píše:Ten Spectate mod není podle mě dobrej nápad, lidi tam půjdou do spectu, ale nebudou hrát, takže budou jenom zaplňovat server a tím nenechají místo pro lidi, co si tam přijdou zahrát.
JB je velice, převelice složitej mod. Začátečníci takhle aspon můžou pozorovat hru a něco se naučit.
-
Dwandy píše:Hiple píše:Ten Spectate mod není podle mě dobrej nápad, lidi tam půjdou do spectu, ale nebudou hrát, takže budou jenom zaplňovat server a tím nenechají místo pro lidi, co si tam přijdou zahrát.
JB je velice, převelice složitej mod. Začátečníci takhle aspon můžou pozorovat hru a něco se naučit.
Nemyslím si, že je tak složitý. Úplné pochopení módu sice trvá dost dlouhou dobu, ale když hráč zná základy a ví, jak se v dané situaci zachovat, tak už to půjde samo. Navíc, když mají k dispozici admin tým, na který se mohou zeptat na jakoukoliv otázku, tak nevidím problém se tento mód naučit během pár týdnů. Každopádně tohle nové menu se mi líbí víc, i když bind k CT už nefunguje, ale to není životně důležité.

-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tommy58 píše:Dwandy píše:Hiple píše:Ten Spectate mod není podle mě dobrej nápad, lidi tam půjdou do spectu, ale nebudou hrát, takže budou jenom zaplňovat server a tím nenechají místo pro lidi, co si tam přijdou zahrát.
Nemyslím si, že je tak složitý. Úplné pochopení módu sice trvá dost dlouhou dobu, ale když hráč zná základy a ví, jak se v dané situaci zachovat, tak už to půjde samo. Navíc, když mají k dispozici admin tým, na který se mohou zeptat na jakoukoliv otázku, tak nevidím problém se tento mód naučit během pár týdnů. Každopádně tohle nové menu se mi líbí víc, i když bind k CT už nefunguje, ale to není životně důležité.
Bind samozrejme fungovat musi jen si ho musis zmenit
-
Pro mě to není životně důležité, jen jsem to zkoušel a chtěl o tom podat zprávu. 

-
Tommy58 - Spamer Veterán
→ přebinduj slot 2 na slot 1.Tommy58 píše:bind k CT už nefunguje

-
Tesko - Spamer
Zdar, právě jsem se napojil na JB#9 a všem jak začne kolo (každé kolo) to dá do ruky smoke
Ale naštěstí nefungují, tak nevím jestli to je BUG nebo úmyslně udělané 

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ProsteViktor píše:Zdar, právě jsem se napojil na JB#9 a všem jak začne kolo (každé kolo) to dá do ruky smokeAle naštěstí nefungují, tak nevím jestli to je BUG nebo úmyslně udělané
Ahoj,
je to bug (v nejbližší době by se měl opravit), aspoň doufám

-
Tesko - Spamer
Tesko píše:ProsteViktor píše:Zdar, právě jsem se napojil na JB#9 a všem jak začne kolo (každé kolo) to dá do ruky smokeAle naštěstí nefungují, tak nevím jestli to je BUG nebo úmyslně udělané
Ahoj,
jejda, chybka. Opraveno
-
Dwandy píše:Tesko píše:ProsteViktor píše:Zdar, právě jsem se napojil na JB#9 a všem jak začne kolo (každé kolo) to dá do ruky smokeAle naštěstí nefungují, tak nevím jestli to je BUG nebo úmyslně udělané
Ahoj,
jejda, chybka. Opraveno
Po změně mapy se smoky pořád objevují

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ProsteViktor píše:Dwandy píše:Tesko píše:ProsteViktor píše:Zdar, právě jsem se napojil na JB#9 a všem jak začne kolo (každé kolo) to dá do ruky smokeAle naštěstí nefungují, tak nevím jestli to je BUG nebo úmyslně udělané
Ahoj,
jejda, chybka. Opraveno
Po změně mapy se smoky pořád objevují
no opravený to je

-
ještě menší update viz první strana >>
-
ProsteViktor píše:Zdar, na JB#2 se měla měnit mapa na jb_flyhigh, ale nezměnila protože padl server jak mělo začít načítání a asi minutu po padnutí serveru naskočil. Podle mě to bylo tou mapou, protože jinak to trvá déle než se nahodí server.
Viktor na iných serveroch tá mapa ide .. jedine že by sa Dwandy niekde pomýlil, čo pochybujem. Na JB 5 vypadol server hneď po prvom kole jednej nemenovanej mapy, ale tá tam už nieje.

[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4