Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Žádost o unban/zkrácení

Příspěvekod Brunomp3 » 10 říj 2014, 20:11

[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Neeo.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour and 56 minutes z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Bruno
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[nevhodn vyjadrovani] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 385582821 '
[AMXBans] Tva IP : ' 85.71.87.

Dobrý večer dnes jsem byl zabanován na 2 hodiny za Kaženi hry. Rád bych o dodání Dema ve kterém jsem řekl asi 2 sprosté slova a to ještě né takové ty ''nejhorší''. Prosil bych o Zkrácení Banu, připadného Odbanovaní, protože mi nepřijde, že jsem BAN dostal oprávněně. Admin by podle mě za tohle měl dát Maximálně (slay, přehoz, Kick), ale s adminem jsem měl už i menší spor na minulé mapě, kdy se také všichni hráči přiklonili na moji stranu, podle mě i tohle je důvod, proč jednal přehnaně :)

S pozdravem Bruno :)
Bruno
Brunomp3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žádost o unban/zkrácení

od Rumcajz » 10 říj 2014, 20:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban/zkrácení

Příspěvekod TheShreek » 10 říj 2014, 20:36 VIP

Čau, banoval jsem tě já a nemyslím si, že by se ti ban měl zkracovat nebo rušit.

Celá situace

Byl si simon a normálně si hrál, v průběhu hry se mi přestalo líbit tvoje vyjadřování, které na serveru používáš, proto jsem ti napsal něco ve smyslu, aby sis uvědomil, že takhle nemáš mluvit, ty sis to neuvědomil a tak jsem tě přehodil k T. Samozřejně tobě se to nelíbilo, tak sis něco napsal o mik, dostal si ho, vyjádřil svůj "drsnej" názor, něco ve smyslu, že jsem první den na GS apod ..., no tím pádem, ta hrstka "dementů" se hned k tobě připojila, jak jinak. Nechal jsem to být a upozornil tě, jestli ještě něco, tak dostaneš ban a hele nová mapa, opět ty simon a co, začneš zas nadávat a myslet si, jakej si frajer ... (vyvedu tě z omylu, nejsi).

Myslíš si, že tímhle chováním něčeho dosáhneš, že si něco víc, když nadáváš ? jak by to vypadalo, kdyby dělali všichni to, co si dělal ty. To tu to mužeme rovnou zabalit.

Zamysli si nad sebou, jak se na serveru chovat.
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Brunomp3 » 10 říj 2014, 21:07

Dobrý kámo, na první mapě jsem si toho upozornění vůbec nevšiml, příště by jsi to mohl zkusit napsat tím "adminským" písmem aby to bylo viditelnější a navíc jsem pouze jednou řekl slovo "hajzl" a za tohle se mi přehození také nelíbilo. Nevím kolikátý den si na GS, ale podle tvého chování jsem soudil že to bude jeden z prvních, admini by měli mít trochu více té trpělivosti. Dále mi tu říkáš abych nemluvil sprostě, a sám nazýváš hráče na serveru "dementi", víš ono když mají jiný názor jako ty, neznamená že jsou dementi.
A ty jsi myslíš, že svým chováním něčeho dosáhneš? (vyvedu tě z omylu, přafektovaným chováním taky ne..) Mě tady poučuješ o mém, ale to tvé dnes také bylo přehnané...Já se zamyslím, ale ty bys to mohl zkusit taky, a příště nereagovat přehnaně, a navíc hodně hráčů se divilo přehozu, ještě předtím než jsem se obhájil do Miku. :)
PS: Co ti není jasné na větě: "Dodej demo.,, :)
Bruno
Brunomp3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheShreek » 10 říj 2014, 21:47 VIP

Demo bohužel nemám, myslel jsem si, že pokud ti to vysvětlím důrazně, že toho necháš.

Bruno ještě připomínaám, jedna připomínka a jdeš.

- To bylo na konci prvního "sporu".
- Myslím, že to bylo dost výstražné proto, aby si toho nechal.

Nevím kolikátý den si na GS

9 měsíc.

Dále mi tu říkáš abych nemluvil sprostě, a sám nazýváš hráče na serveru "dementi", víš ono když mají jiný názor jako ty, neznamená že jsou dementi.

Ano nazývám je tak, protože to jinak nejde. Možná je to trošku "nevhodné", ale jak jsem jíž psal, jinak to nejde. Přidala se k tobě ta skupina hráčů, který se snaží využít každé možnosti, jak admina shodit nebo ho nechat zrušit :roll:

příště by jsi to mohl zkusit napsat tím "adminským" písmem

Bohužel jsem to adminským napsal, tvoje chyba, že vymýšlíš blbosti a nesleduješ hru ;)

by to bylo viditelnější a navíc jsem pouze jednou řekl slovo "hajzl" a za tohle se mi přehození také nelíbilo

Prosím nelži mi tu, nechci být sprostý, ale neber to. V každé větě si zopakoval 6x slovíčko vole a vypadalo to, že nejsi uplně při smyslech. Možná to jen děláš, ale jak jsem psal, tohle nikoho nezajímá, ano zajímá to všechny ty, kteří se snaží jen admina vyprovokovat + někteří dospělí, co prostě se snaží hru jen skazit.

Podle toho, co píšeš, vypadáš na docela chytrého člověka, který umí celkem slušně sformulovat myšlenky, tak navymýšlej píčoviny, ale radši pomáhej. Nikdo tady není na toto zvědavej. Lepší je být borec mezi normálníma lidma, než borec u nějakých s prominutí "kazi serverů".

Není nutné být vždy středem pozornosti :idea:

A nakonec ještě z pravidel -> Admin má právo kdykoliv zasáhnout a zrušit/omezit/zakázat příkazy Simona!. I kdyby si říkal jen, co si psal, tak prostě musíš respektovat to, co řeknu a né, že si budeš dělat to, co zrovna chceš. Pokud by bylo moje jendání vyhodnoceno jako špatné, budu potrestán.

Čau a zkus se zamyslet. Ted jen počkej na vedikt
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Brunomp3 » 10 říj 2014, 22:02

Promin, ale jsem docela všímavej člověk, a kdyby jsi to napsal Adminským písmem tak bych si toho určitě všimnul. Vím, že demo mít nepotřebuješ, ale i tak by nebylo na škodu, kdyby jsi příště laskavě točil, když banuješ, abychom se mohli držet faktů. :)
Je mi jasné, že tady nemáš zapotřebí lhát, ale věř mi, já také ne.
V prvním případě mi píšeš něco jakože "se to vždy dá obejít bez nadávek" a ted, že to nejsou nic jiného než dementi...(zajímavé).
Podle mě nemá nikdo důvod shazovat admina (z těch hráčů), protože jim si nic neudělal, popravdě moc z nich ani tak dobře neznám. Prostě se dali na moji stranu, protože si mysleli, že mám pravdu, ale to není podstatné, vím že každému se trochu zvedá to ego když provokuje admina atd., ale věř mi já jsem to nikdy nedělal dokud jsem nedostal důvod.
Každopádně počkáme na verdikt. :)
Bruno
Brunomp3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 říj 2014, 04:40

Pokud se někdo na serveru chová jako idiot, nemá právo si potom stěžovat.
Admin tě upozornil, důkaz nepotřebuje. Bude však upozorněn aby napřed problémové hráče kickoval.
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost