• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]CS 1.6 problém s configom
Operačný systém: Win 7
Steam/Nonsteam: Steam
Kedy sa začal problém vyskytovať: 2 dni do zadu
Ahoj, mám tu taký "menší" problém s configom. Keď si napíšem príkaz do configu napr.: cl_forwardspeed 999, cl_showfps 1 tak keď hneď po tom zapnem hru normal všetko ide ale keď ju vypnem a zapnem druhý krát už to tak nie je aj keď do konzole napíšem exec config.cfg. A skúšal som vymazať všetky súbory s koncoukou .cfg. Prosím poraďte díky.
Steam/Nonsteam: Steam
Kedy sa začal problém vyskytovať: 2 dni do zadu
Ahoj, mám tu taký "menší" problém s configom. Keď si napíšem príkaz do configu napr.: cl_forwardspeed 999, cl_showfps 1 tak keď hneď po tom zapnem hru normal všetko ide ale keď ju vypnem a zapnem druhý krát už to tak nie je aj keď do konzole napíšem exec config.cfg. A skúšal som vymazať všetky súbory s koncoukou .cfg. Prosím poraďte díky.
-
LuckeeRr - Drbna
[Vyřešeno]CS 1.6 problém s configom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 problém s configom
Řešení č. 1
- napsat to přímo do cfg a uložit a v konzoli stačí poté zadat jen exec config.cfg
Řešení č. 2
- do konzole si napiš všechno, co chceš mít uloženo a poté si dej config pouze pro čtení (mně to takto pomohlo)
- napsat to přímo do cfg a uložit a v konzoli stačí poté zadat jen exec config.cfg
Řešení č. 2
- do konzole si napiš všechno, co chceš mít uloženo a poté si dej config pouze pro čtení (mně to takto pomohlo)

-
Tesko - Spamer
Jde o to, že v configu.cfg můžeš nastavovat jen hodnoty u příkazů, který jsou tam předepsaný. Kdyby sis ho teda nastavil Jen pro čtení, tak ti tam zůstanou i ty tvoje, ale to je k hovnu. Lepši bude, když si tohle budeš psát do userconfigu.cfg a nebo autoexec.cfg

-
kuk - Mistr
kuk píše:Jde o to, že v configu.cfg můžeš nastavovat jen hodnoty u příkazů, který jsou tam předepsaný. Kdyby sis ho teda nastavil Jen pro čtení, tak ti tam zůstanou i ty tvoje, ale to je k hovnu. Lepši bude, když si tohle budeš psát do userconfigu.cfg a nebo autoexec.cfg
To se mi nějak nezdá

Já mám do configu naprané všechno i to co tam nebylo a vše normálně jede ... , nebo ty máš v configu třeba tak dlouho zmiňovaný developer ? již v základu ?
Já ho mám přepsaný config.cfg, jelikož si hraju s FPS , a nikdy nebyl problém

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
To se mi nějak nezdá
Já mám do configu naprané všechno i to co tam nebylo a vše normálně jede ... , nebo ty máš v configu třeba tak dlouho zmiňovaný developer ? již v základu ?
Já ho mám přepsaný config.cfg, jelikož si hraju s FPS , a nikdy nebyl problém![]()
Ale máš ho nastavenej jen pro čtení, ne?

-
kuk - Mistr
Jak psal kuk, napiš si ty příkazy do autoexec nebo userconfigu, případně si můžeš vytvořit svůj a ve hře napíšeš do konzole exec jmenocfg.cfg, to snad už víš 

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
kuk píše:To se mi nějak nezdá
Já ho mám přepsaný config.cfg, jelikož si hraju s FPS , a nikdy nebyl problém![]()
Ale máš ho nastavenej jen pro čtení, ne?
Jasně , to co si chci nastavit si nastavím sám a zbytek nepotřebuji ,aby mi přepisoval nějakej server

Podle mě je zbytečný vytvářet další nastavení jinam - polovina hráčů tam stejně zadá i příkazy který jsou přednastavený v configu

A hlavně reinstaluješ PC ? pošleš si na leteckou poštu pouze config , po reinstalu vezmeš - vložíš zpět do složky a funguješ dál.... .....

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Bboystorm píše:Jasně , to co si chci nastavit si nastavím sám a zbytek nepotřebuji ,aby mi přepisoval nějakej server
Podle mě je zbytečný vytvářet další nastavení jinam - polovina hráčů tam stejně zadá i příkazy který jsou přednastavený v configu![]()
A hlavně reinstaluješ PC ? pošleš si na leteckou poštu pouze config , po reinstalu vezmeš - vložíš zpět do složky a funguješ dál.... .....
To už sejde na každém, vždy je to rozdíl jen pár kliknutí.
Jestli si už někdo reinstaluje pc, tak config z cska není jediná věc, co si chce člověk zálohovat, a proto použije stejně flashku, cd, externí disk,..

-
kuk - Mistr
Re: [Řeší se]CS 1.6 problém s configom
- STOP SPAMU!
Luckere, ty by jsi mohl napsat, zda ti nějaká rada pomohla nebo ne...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [Řeší se]CS 1.6 problém s configom
No ja som si všetky čítal aj všetky skúšal tak som čakal či niečo ešte napíšete, no a tá od Teska mi pomohla dal som všetko do konzole alebo napísal rovno do configu uložil a dal len pre čítanie a už všetko išlo v pohode. Môžete LOCK!
-
LuckeeRr - Drbna
• Stránka 1 z 1