• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Pomoc.
• STEAM
• Včera
• Takže abych to přibližně popsal,Včera jsem normálně hrál potom sem si šel udělat Sprey Logo udělal vše dobře, dal jsem ho tam kde má být pořád v pohodě. potom sem tam chtěl jít tak kolem 23:00 nachvilku se podívat a už mi to nešlo. teď k tomu problému. Co mi vůbec nešlo? zapnout CS, pokuď zapnu Counter-Strike 1.6 tak místo aby se mi otevřelo Hl.menu (Najít server,Odejít atp...) tak se mi sčerná obrazovka. nejde mi ani Dát správce úloh prostě nic prosím o radu
•WIN8
• Včera
• Takže abych to přibližně popsal,Včera jsem normálně hrál potom sem si šel udělat Sprey Logo udělal vše dobře, dal jsem ho tam kde má být pořád v pohodě. potom sem tam chtěl jít tak kolem 23:00 nachvilku se podívat a už mi to nešlo. teď k tomu problému. Co mi vůbec nešlo? zapnout CS, pokuď zapnu Counter-Strike 1.6 tak místo aby se mi otevřelo Hl.menu (Najít server,Odejít atp...) tak se mi sčerná obrazovka. nejde mi ani Dát správce úloh prostě nic prosím o radu
•WIN8
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
[vyriešené] Pomoc.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomoc.
Steam - knihovňa - pravým na csko - vlastnosti - možnosti spustenia a tam napíšte:
-nofbo -noomsa -full -w 800 -h 600
-nofbo -noomsa -full -w 800 -h 600
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [rieši sa] Pomoc.
Ahoj skusím pokud neodepíšu do 30 minut prosím lock
bude znamenat že to bylo OK předem děkuji

Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Obrazovka je čierna po spustení alebo po zapnutí je normálna len začne tmavnúť až do černoty? 

-
Elwyn - Mistr Yoda
Za 1.) zkus odstranit spray. pokud nepomůže tak za 2.) přeinstaluj CS to by mělo zabrat. ale radši si zálohuj CFG

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Měl jsem stejný problém až mi windows hodil chybu a pak už následovalo toto:
nefunkcni-cs-1-6-prosim-o-pomoc-win-8-1-t65755.html
Po 9h na forku jsem dělal tisíc možných věcí, včetně obnovy windows 8 měsíc zpět a mnoho dalšího instalování vkládní apodobně a už cs ani nespustím. Nikdo mi nebyl schopen poradit tak aby to fungovalo, začlo to černou obrazovkou pak error a restartování PC a pak 9h zkoušení všeho možného až všichni přestali reagovat. Tímto končím z GS velive sklamanej. VIP mi nevrátí .
Po 9h na forku jsem dělal tisíc možných věcí, včetně obnovy windows 8 měsíc zpět a mnoho dalšího instalování vkládní apodobně a už cs ani nespustím. Nikdo mi nebyl schopen poradit tak aby to fungovalo, začlo to černou obrazovkou pak error a restartování PC a pak 9h zkoušení všeho možného až všichni přestali reagovat. Tímto končím z GS velive sklamanej. VIP mi nevrátí .
-
Curlybeat - Kolemjdoucí
Curlybeat píše:Měl jsem stejný problém až mi windows hodil chybu a pak už následovalo toto:
Co to tady meleš? Ty děláš, jako kdybychom za to mohli. Nikdo ti není schopný poradit? My nejsme zaměstnanci Valve, ostatní supporti se ti snažili pomoct jak jen to šlo. Vzpamatuj se, tyhle řeči mě dokážou akorát vytočit.
-
Hoolder - Spamer
Keď problém vznikol po pridaní spray loga , tak ho odtiaľ skúste zmazať.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Lock na žiadosť. Problém považujeme za vyriešený
<20:23:37> "ToMmY": Elwyku? :3
<20:23:39> "ToMmY": ?:D
<20:23:52> "ToMmY": můžeš prosím locknout mojí žádost? rady a návody. (Help)
LOCK
<20:23:37> "ToMmY": Elwyku? :3
<20:23:39> "ToMmY": ?:D
<20:23:52> "ToMmY": můžeš prosím locknout mojí žádost? rady a návody. (Help)
LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1