• Stránka 1 z 1
Problem s peněženkou na steamu
Dobrý den, potřeboval bych poradit, dobil jsem si 15e na steam peněženku a teď mi z toho nejde nic koupit.
Píše mi to tohle: " Současný způsob platby neodpovídá zemi obchodu. Košík byl převeden a jeho aktualizace se zobrazí na další stránce. Svůj košík můžete zkontrolovat zde. Níže také můžete změnit způsob platby."
Budu rád za každou radu
Píše mi to tohle: " Současný způsob platby neodpovídá zemi obchodu. Košík byl převeden a jeho aktualizace se zobrazí na další stránce. Svůj košík můžete zkontrolovat zde. Níže také můžete změnit způsob platby."
Budu rád za každou radu

- Srex
- Kolemjdoucí
Problem s peněženkou na steamu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s peněženkou na steamu
No pokud jsem to pochopil, tak to máš... prostě.. obchod ti nedovolí platit, protože si myslí že jsi někde kde se to nedá...
přes co si platil? PayPal? PaySafeCard? Nebo kartou? Záleží na způsobu platby.
Skus chvilku počkat, třeba den... a pokud to nepůjde, napiš na steam forum. Nebo na jejich podporu. Do 1-2 týdnů ti odpoví (Na podpoře). Na foru dost rychle, ale nemusí ti tam pomoct.
přes co si platil? PayPal? PaySafeCard? Nebo kartou? Záleží na způsobu platby.
Skus chvilku počkat, třeba den... a pokud to nepůjde, napiš na steam forum. Nebo na jejich podporu. Do 1-2 týdnů ti odpoví (Na podpoře). Na foru dost rychle, ale nemusí ti tam pomoct.

-
OneTime97 - Amatér
• Stránka 1 z 1