I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

BB1/DUBATOR

Příspěvekod Analytick » 16 říj 2014, 16:50

Zdravim chcem sa stazovať na admina dubatora :lol: :lol: :lol:

Namiesto vykecávanie so mnou by si mal plniť svoje adminovske povinnosti je tam situacia kde 2 hraci sa hadali o spawn a dubator napisal nevidel som vyrieste si to takže admin ma sledovať hru a nie vykecávať so mnou. Potom ked bolo 30 s na schovku tak im to blokol dadys a vobec im to nedal preč a ešte napisal nevím kdo byl prvni pritom tamtý tam mali viac blokol. Na deme je to pri konci ked som ZM takže si všimajte chať diký. A ešte že som napisal že *vám to neopraví pretože je to dubator* a dal mi kick rly ? neviem od kedy je za toto kick neni to žiadna nič nadávka iba pravda.

http://leteckaposta.cz/872982010
Obrázek
Analytick
Pokročilý
Pokročilý

BB1/DUBATOR

od Rumcajz » 16 říj 2014, 16:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1/DUBATOR

Příspěvekod jaroslav1122 » 16 říj 2014, 17:28

Admina jsem kontaktoval na steamu
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
jaroslav1122
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dubator » 16 říj 2014, 17:42

Ahoj :) Čekal jsem něco takového. Řeknu to jednodušše, byl si problémový admin to ví Meteo moc dobře a bohužel se z tebe stal problémový hráč. Mohl si být rád, že si nedostal ban za tvé hloupé vyjadřování se na serveru typu:"Dlouho si asi nedostal do držky, měl bys dostat přes hubu a různé narážky na mě nebo něco v tom smyslu :)
A zpět k situaci: Psal si mi a mojí ani né poviností spíše dobrým skutkem jsem ti odepsal. Nekoukal jsem na demo, ale hráč Dadys jim to nakonci kola neblokl, ale ten svůj tunel tam jen nechal :) Doopravdy na serveru nejsem jako Maminka co je bude hlídat NON-STOP. Napsal jsem jim neviděl jsem situaci, dohodněte se :) Kdyby byli moudrý tak jeden z nich ustoupí a postaví si to někde jinde. V tuto situaci to nenapadlo ani jednoho a bohužel si za to kolo nezahráli :) A prosím tě Věř tomu, že kdybych to viděl tak zakročím. + kick si dostal za uvedené věci výšše. "Dlouho si asi nedostal do držky, měl bys dostat přes hubu a různé narážky na mě nebo něco v tom smyslu."

PS: Kdybych jim to odblokoval, tak by tu byla stížnost od Dadyse, že jsem mu sebral místo :) Lepší neudělat nic a věřit, že se domluví, než udělat blbost, která by mě mohla mrzet.

Děkuji a hezký zbytek dne Vám přeje Dubator ! :)
Dubator
Drbna
Drbna

Příspěvekod Analytick » 16 říj 2014, 18:06

xD že problemoví admin :D hahaha meteoraz nek si hovori čo chce ved jeho stažnosti proti mne neprešli ani cez vedenie ktoré samo potvrdilo že nemám žiadný problem :D wtf a ban ? no tak si mi ho mal dať ach za toto ban urcite neni ale dobre pohovor si čo chceš .. Potom že nemožeš to hlidať nonstop wtf? D ved to tam nepozeraš vobec takže sa nevyhovaraj a ešte milujem tvoje hlašky chod sa stažovať na forum no som tu ako si chcel takže čo je to za argument nemožem to hlidať nonstop ?? čas na to aby si si so mnou vypisoval máš ale pozerať na hračov čo robia nie ? ahá :D to mi je novinka . A dalej admin tam nemá byť od toho že by povedal dohodnite sa. Admin tam ma byť od toho že to vyrieši načo su potom admini ? a že keby si tu situaciu videl tak tam maš asi pozerať nie ? hlavne že si si dal kill že ? nek máš body. A to že naražam na teba nezabudni čo si ty pisal mne ? napr :Ešte som nedospel, nek idem hrat cs:go, že som odišiel s admin týmu ako dite či čo rly??? a také keci takže nič zle som nepovedal na teba to že ti poviem že fetiš cs1.6 cely živoť je naražka ? ved je to pravda ach ježiš .. . T
Obrázek
Analytick
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Dubator » 16 říj 2014, 18:29

Kick si dostal za narážky typu"Dlouho si nedostal do držky apod. A ANO doopravdy si myslím, že si ještě nedospěl, když přijdeš na server a píšeš tam, že jsme "Děti" Je tohle normální? Připadá ti na 18-letého kluka normální nadávat neznámým lidem za PC děti a abych dostal přes držku? Ani sám velký Dubátor nemá oči všude aby viděl situaci 3 sekundy po začátku kola :) A ano psal jsem ti ať si podáš stížnost ať se ukáže kdo má pravdu :)

Mé vyjádření tu máš tak se prosím vyhni spamu a počkej na vyjádření HLSA či někoho vyššího :P
Dubator
Drbna
Drbna

Příspěvekod MikosS » 16 říj 2014, 19:04

Zdravím, len dodám, že admin nemusí zaregistrovať hneď po začatí limitu stavby kto tam mal prvý blok deje sa to v strašnej rýchlosti. Ak bude znovu nahodené HLTV na serveri takéto situácie sa môže riešiť pomocou jeho.
MikosS
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
MikosS
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Xter » 16 říj 2014, 21:42

Nedělej si z adminů služky, to zkoušej doma - reagoval bych stejně - raději se poperte, než abych zasahoval do situace, do které nevidím.
A kick schvaluji.
Jinak slovo proti slovu, což mě osobně nezajímá.
Zamítám.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy