• Stránka 1 z 1
Demo
Dnes rano som hral jailbreak. Vzhladom na to, ze tam bol hrac, ktory neustale daval FK tak som zapol Fraps a natocil ho. Chcel som to demo dat na forum, lenze pri jeho velkosti nieco okolo 4GB by to trvalo vecnost. Tak za pomoci ineho programu som upravil jeho velkost na 170MB cca. Preto sa chcem spytat, ci sa bude taketo demo, upravene kvoli velkosti, brat do uvahy ako dokaz. Ak ano, je potrebne ho uploadnut na nejaky server (letecka posta neprichadza do uvahy, kedze tam je obmedzenie na subor s max. velkostou 161 MB) alebo ho mozem uploadnut na youtube a staci hodit potom uz iba link na to video. Dakujem za hocijaku odpoved:) Terminator
-
T3rMiNaT0R - Kolemjdoucí
Re: Demo
Myslis, ze som to neskusal ? Neviem preco, ale mam problem takymto sposobom nahravat dema. Po nahrati nikde v zlozke CS nedokazem najst subor s priponou .dem, a ver mi ze som hladal vsade. Rovnako to robi aj so screenshotmi, ktore by po stlaceni tusim F5 (zalezi asi na ake tlacitko si to nastavis) sa mali objavit v danom priecinku, ale nie su tam. Skusal som aj reinstall CS, ale stale nic. Preto som musel prejst na program Fraps. Takze by som bol rad ak by mi niekto odpovedal na moje otazky...
-
T3rMiNaT0R - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1