• Stránka 1 z 1
BaseBuilder
AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Dubator!
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Dohoda ZM / CT]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:3042236'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.215.74'
[AMXBans] ===============================================
Dobrý večer, na serveru ByseBuilder3 byl admin jménem Dubator. Abych ujasnil náš spor.. Byl jsem poslední tak jsem napsal ZM plníme.. Protože nikdo nechodil a admin nebyl schopný nic stým udělat.. a zato jak jsem napsal ZM plníme mi dal slay.. Tak jsem se nanho naštval a okamžitě jak byl CTj sem si ho šel zabít.. Měli Kabinu byly 2 Dubator-No vip Hráč-Vip Tak jelogické že půjdu zabít toho kdo má méně životu tudiž Dubator.. TAk jsem ho zabil a ruplo mu v hlavě .. A tak jsem zabíjel delší dobu asi 3 vteřiny toho VIP hráče protožem má VIP Výhody a má víceživotu měl +-300 takže je logické že ho nezabiju ihned.. A Dubatorovy ruplo v hlavě a asi žije jenom ve virtualitě a ihned se naštval a dal mi ban na hodinu. Pro mě je to uplně bezduvodný ban a neznalost admina. Děkuju za předem a Potrestáni admina
[AMXBans] Zabanovan adminem: Dubator!
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Dohoda ZM / CT]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:3042236'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.215.74'
[AMXBans] ===============================================
Dobrý večer, na serveru ByseBuilder3 byl admin jménem Dubator. Abych ujasnil náš spor.. Byl jsem poslední tak jsem napsal ZM plníme.. Protože nikdo nechodil a admin nebyl schopný nic stým udělat.. a zato jak jsem napsal ZM plníme mi dal slay.. Tak jsem se nanho naštval a okamžitě jak byl CTj sem si ho šel zabít.. Měli Kabinu byly 2 Dubator-No vip Hráč-Vip Tak jelogické že půjdu zabít toho kdo má méně životu tudiž Dubator.. TAk jsem ho zabil a ruplo mu v hlavě .. A tak jsem zabíjel delší dobu asi 3 vteřiny toho VIP hráče protožem má VIP Výhody a má víceživotu měl +-300 takže je logické že ho nezabiju ihned.. A Dubatorovy ruplo v hlavě a asi žije jenom ve virtualitě a ihned se naštval a dal mi ban na hodinu. Pro mě je to uplně bezduvodný ban a neznalost admina. Děkuju za předem a Potrestáni admina
- Alt
- Kolemjdoucí
BaseBuilder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder
+ bych chtěl přidat že Admin dubátor urazil další adminy kteří hrajou na BaseBuilde3 že se o nás nestaraj! .. Samotnéj admin Dubator tam přišel po 1 za 2 měsíce a hned dělal průser všem hráčum.
- Alt
- Kolemjdoucí
Ahoj
Hned se vrhnu na tvůj 2 příspěvek. Já, že jsem někoho urazil? Napsal, jsem jen, že admin co tam byl přede mnou vás asi nebanuje.
Takže si tu nevymýšlej takovéto nesmysli.
(Nejsem žádný váš kamarád, můj hlavní server je BB1, za váma jsem se šel podívat jen tak z nudy 
Slay si dostal, za: ZM PLNIME BODY HS (naznačení na dohodu) prosíš Zombie aby ti chodili HS. A co kdyby šli Záda tak mají hned PW, že?
No hned pod to si prosil hráče Fresh o full - SS zde - http://leteckaposta.cz/522492572
A teď k tomu banu
= Šel si na nás hned na začátku kola. E-vip se mnou v tunelu mělo 180 HP. Po rushnutí naší kabinky E-vipko stálo vedle mě. I když si ho mohl hned zabít. Tak si šel stejně po mě, po mém úmrtí si se vrátil zpátky do tunelu. Vlezl si do tunelu a hned ti to došlo, že tě vidím
Vrátil si se zpátky a zabil si E-vip. I když si ho zabil tak se nemáš co vracet do tunelu, máš jít IHNED po CT což si neudělal. Já bych tě nezabanoval, vše řeším s chladnou hlavou. Položil jsem ti otázku ve stylu: Proč si měl s Freshem dohodu a ty si na to spustil. Si slepej nebo co? Žádnou dohodu jsem neměl atd. To jestli tě můžu zabanovat jsem si radši ověřil u 2 adminů, kteří mi napsali ať tě zabanuju.
Opět zdůrazňuji, kdyby ses tomu postavil jako chlap a napsal si něco ve smyslu: Jo sorry, jsem si vědom chyby, udělal jsem to. Nechal bych tě být a všímal bych si svého. Ale ty si začal dělat frajera a takhle to skončilo.
Mé vyjádření tu máš. Teď si počkej na vyjádření HLSA či někoho vyššího
O de mě vše, děkuji.
Nashledanou Dubátor

Slay si dostal, za: ZM PLNIME BODY HS (naznačení na dohodu) prosíš Zombie aby ti chodili HS. A co kdyby šli Záda tak mají hned PW, že?

A teď k tomu banu

Opět zdůrazňuji, kdyby ses tomu postavil jako chlap a napsal si něco ve smyslu: Jo sorry, jsem si vědom chyby, udělal jsem to. Nechal bych tě být a všímal bych si svého. Ale ty si začal dělat frajera a takhle to skončilo.
Mé vyjádření tu máš. Teď si počkej na vyjádření HLSA či někoho vyššího

O de mě vše, děkuji.
Nashledanou Dubátor

-
Dubator - Drbna
Dubatore.. budeš mi tu mluvit ospravedlivosti? dobře sám víš že si napsal že se blázen o nás nestará!! A samozřejmě Frehs není evip ale pouze vip.. 180 hp neměl jinak bych ho nedal až za 2 vteřiny pokud ty máš SH tak si na tvojem BB1 dáváš asi i 300hp do 1 vteřiny ale já opravdu nemám.
- Alt
- Kolemjdoucí
Napsal jsem, že vás Blazen nebanuje. (čili, že vás jenom upozorňuje
) a zbytek tvého komentu nechápu, napsal si obrovský nesmysl o nějakém SH 

-
Dubator - Drbna
Promin.. jestli si to nepochopil tak seš asi negramotný... tohle by pohopil i 10leté dítě
- Alt
- Kolemjdoucí
Toto píšu pro člověka co to tu bude řešit. Přesně takhle AROGANTNĚ se choval i na serveru
Prosím píšeš už od cesty
Nespamuj to tu a počkej na vyjádření HLSa či někoho vyššího 
PS: Tady v tom poslední komentáři si ukázal, že 10 let je tak tobě
a už sem nepiš s člověkem co mě tu uráží, já se tu dohadovat nebudu!!!
Děkuji Dubátor.

PS: Tady v tom poslední komentáři si ukázal, že 10 let je tak tobě

Děkuji Dubátor.
-
Dubator - Drbna
Tohle nemá cenu řečit z nezkušeným adminem
- Alt
- Kolemjdoucí
Slay by jsi dostal v případě, že by jsi napsal něco ve smyslu "HS za HS".
1. A o tom taky BB je, hráči si rozdají PW a jdou po sobě...
2. Jak to můžeš vědět?
Takže z toho si admin veme ponaučení.
Co se týká dohody, tak budeme věřit adminovu slovu. Jestliže jsi vlezl do kabinky, zabil jsi Dubatora tak jsi měl zabít i to druhé CT a né se vrátit zpátky do tunelu a jít ven.
Unban už máš, ale tato žádost se zamítá.
Lock
A co kdyby šli Záda tak mají hned PW, že?
1. A o tom taky BB je, hráči si rozdají PW a jdou po sobě...
2. Jak to můžeš vědět?
Takže z toho si admin veme ponaučení.
Co se týká dohody, tak budeme věřit adminovu slovu. Jestliže jsi vlezl do kabinky, zabil jsi Dubatora tak jsi měl zabít i to druhé CT a né se vrátit zpátky do tunelu a jít ven.
Unban už máš, ale tato žádost se zamítá.
Lock
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
Situace mi byla jasně objasněna banujícím adminem. Jednal ve všech směrech správně. Považuji tuto žádost za úplnou až poté, co se vyjádří HLSA!!!
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1