Re: UPDATE [novinky, opravy a další]
Neviem či je to schválne, ale keď hráč (je jedno aký) da pohyb, tak ho vôbec nemôžem spectovať. 

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
16:36 - JailBreak #4, pád serveru.. jen jestli to toto nezpůsobilo
Občas když si dám nějaký pohyb tak mi zmiznou ruce, např. jsem si dal mrtvolu a simon to zakázal a ruce v tahu
Občas když si dám nějaký pohyb tak mi zmiznou ruce, např. jsem si dal mrtvolu a simon to zakázal a ruce v tahu

-
Smokeyy - Spamerův sluha
ty vole mazec update a to video? jsem fakt nečekal to mě dostalo 

PUBLIC & CAPTURE THE FLAG
-
PanzerIB - Pokročilý
všechny nahlášený chyby opravím večer
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Skvelý update , akurát by som tie animácie zrušil. Sú na nič a robí to ešte aj problémy , ako to tu bolo spomínané. Pri zadnej stene to vyzerá ako keby niekto odišiel , niekto nový chytí reflex a zabije ho. Neviem, príde mi to zbytočné. CT sa zabávajú a nestrážia simona.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Skvelý update , akurát by som tie animácie zrušil. Sú na nič a robí to ešte aj problémy , ako to tu bolo spomínané. Pri zadnej stene to vyzerá ako keby niekto odišiel , niekto nový chytí reflex a zabije ho. Neviem, príde mi to zbytočné. CT sa zabávajú a nestrážia simona.
je to nový, všichni si to chtěj vyzkoušet. Navíc simon to může zakázat, takže nechápu čemu to vadí. A jaké problémy to způsobuje? myslíš ty o kterých sem psal že opravím? Neexistuje jiný mod, kde by se tyto pohyby hodily víc. Na JB se na pohyby hraje denodenně akorát že s čupěním a stáním toho člověk moc vymyslet nemůže
-
Dwandy píše:Elwyn píše:Skvelý update , akurát by som tie animácie zrušil. Sú na nič a robí to ešte aj problémy , ako to tu bolo spomínané. Pri zadnej stene to vyzerá ako keby niekto odišiel , niekto nový chytí reflex a zabije ho. Neviem, príde mi to zbytočné. CT sa zabávajú a nestrážia simona.
je to nový, všichni si to chtěj vyzkoušet. Navíc simon to může zakázat, takže nechápu čemu to vadí. A jaké problémy to způsobuje? myslíš ty o kterých sem psal že opravím? Neexistuje jiný mod, kde by se tyto pohyby hodily víc. Na JB se na pohyby hraje denodenně akorát že s čupěním a stáním toho člověk moc vymyslet nemůže
Aha , prišiel som nato, že sa to dá v menu vypnúť (smenu) ak to tak je , tak to pardon.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Když CT si koupí za body vestu, má furt 100 vesta a body se odečtou. Je to nějak naschvál?
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Kľudne by som u T obmedzil body na 150b. Dva nevydarené invisy a nemusíme stresovať že pôjde znova. U CT to mohlo byť vyššie (300 bodov).
Postrehy:
Pri animácií nejde spectovať hráča
Povoliť adminovi zrušiť pohyby (pokiaľ by to bolo neznesiteľné s tým, že to simon nevie)
Pri pp mi ukazovalo, že pohyby nemôžem použiť. Nenechal by som to tak, práve vtedy je ten čas, kedy si toho môžeme užiť
Niektoré kombinácie pohybov sú dosti nemravne
(kliky + sedenie 2; kliky + mŕtvola)
Hodnotím 90% !
Postrehy:
Pri animácií nejde spectovať hráča
Povoliť adminovi zrušiť pohyby (pokiaľ by to bolo neznesiteľné s tým, že to simon nevie)
Pri pp mi ukazovalo, že pohyby nemôžem použiť. Nenechal by som to tak, práve vtedy je ten čas, kedy si toho môžeme užiť
Niektoré kombinácie pohybov sú dosti nemravne

Hodnotím 90% !

-
Hoover - Spamer
Pohyb hráče - přišla nová mapa a pohyby nešly.. jen to psalo že musí začít kolo což začlo i když byly open cely..

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Dwandy našel jsem teď takový menší bug. Hrál jsem a šel jsem do spectu, protože jsem něco řešil pořád probíhalo kolo zmáčkl jsem M výběr teamu a vězni a normálně jsem byl živý při stále probíhající hře. Popřípadě to zkusím natočit.
-
AwPGamer - Spamer
AwPGamer píše:Dwandy našel jsem teď takový menší bug. Hrál jsem a šel jsem do spectu, protože jsem něco řešil pořád probíhalo kolo zmáčkl jsem M výběr teamu a vězni a normálně jsem byl živý při stále probíhající hře. Popřípadě to zkusím natočit.
no protože seš admin, ne?
-
ja se chci zeptat jestli tedka je na JB anti-cheat jelikoz jsem hral JB3 a asi 2-3 hraci byly AFK celou mapu a tak zbytecne zabiraly misto pro ty co se chtely napojit..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
To je fakt akorát musíme čekat :/
Hráč JUMP ..
professional DJ ..
professional DJ ..
-
BPA - Pokročilý
GrooS píše:ja se chci zeptat jestli tedka je na JB anti-cheat jelikoz jsem hral JB3 a asi 2-3 hraci byly AFK celou mapu a tak zbytecne zabiraly misto pro ty co se chtely napojit..
nebyl, už je
-