• Stránka 1 z 1
[*REQ*] Pub / de_cpl_mill
Zdravim muzu nekoho sikovneho poprosit aby se pokusil rozsirit nakupni zonu na klasicke mape de_cpl_mill...presneji T respawn.Pokud potrebujete odkaz na mapu nebo cokoliv dejte mi vedet.Vopred dekuji.
-
ecko - Drbna
[*REQ*] Pub / de_cpl_mill
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pub / de_cpl_mill
Rád se toho ujmu, pošli odkaz na mapu a vypiš přesně co chceš! Nejlíp screeny jak a co přesně chceš...
-
PuSh - Pokročilý
http://leteckaposta.cz/491907175
pushi na screene je primkama oznaceno o co chci posunout nakupni zonu,jestli alespon trosku znas cpl_mill tak nakupni zona zacina od prave primky smerem doprava.Ja by jsem chtel tuhle nakupni zonu rozsirit smerem doleva a kousek nahoru.Jde mi hlavne o to ze u plnyho 32 slotu se mimo nakupni zonu objevi 4 hraci,kteri se musi kuli tomu vracet a zbytecne se blokujeme...doufam ze mi rozumis.
E-PuSh Vynasnažím se ti vyhovět. Momentálně mám moc práce, tak mě prosím omluv, možná to bude se zpožděním, víš, mapperů je málo a práce moc...
e by .e rozumim...bud v klidu nespecham az to bude tak to bude,dekuju
pushi na screene je primkama oznaceno o co chci posunout nakupni zonu,jestli alespon trosku znas cpl_mill tak nakupni zona zacina od prave primky smerem doprava.Ja by jsem chtel tuhle nakupni zonu rozsirit smerem doleva a kousek nahoru.Jde mi hlavne o to ze u plnyho 32 slotu se mimo nakupni zonu objevi 4 hraci,kteri se musi kuli tomu vracet a zbytecne se blokujeme...doufam ze mi rozumis.
E-PuSh Vynasnažím se ti vyhovět. Momentálně mám moc práce, tak mě prosím omluv, možná to bude se zpožděním, víš, mapperů je málo a práce moc...
e by .e rozumim...bud v klidu nespecham az to bude tak to bude,dekuju
-
ecko - Drbna
Ono to nebude take lahke ked neposles .rmf lebo po dekompilacii mapy z .bsp do .map to vyzera asi takto ( a ano textury mam ) :

e PuSh- Ještě jsem neměl čas se na to ani podívat, díky ta upozornění.

e PuSh- Ještě jsem neměl čas se na to ani podívat, díky ta upozornění.
-
Symb1 - Zkušený
Zda lze mapa upravit, záleží zda jde vůbec danému mapperovi dekompilovat...
Pokud ano, tak samé přetexturování je otázka chvíle, avšak po dekompilaci je nutné opravit všechny chyby dekompilací vyskytnuté (posunuté brushe, chybějící brushe,... ).
Avšak výsledek nemusí být identický s originálem, proto pokud se jedná pouze o "drobné" úpravy entit, takje jednodušší řešení přes plugin.
Pokud ano, tak samé přetexturování je otázka chvíle, avšak po dekompilaci je nutné opravit všechny chyby dekompilací vyskytnuté (posunuté brushe, chybějící brushe,... ).
Avšak výsledek nemusí být identický s originálem, proto pokud se jedná pouze o "drobné" úpravy entit, takje jednodušší řešení přes plugin.
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1