• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]CS 1.6 problem
win7
steam
Asi tyden nebo nějak tak
Když vypnu csko a zitra nebo až za 2 dny podle času zapnu csko tak se mi všechny tlačitka a nastaveni vymaže a nahodi mi to jmeno ''unnamed'' i bindy co jsem měl nabindovane nejdou tak to musim vždy zas znova klikat a dat do puvodniho jak jsem měl. A dalši věc padaji mi fps asi od soboty (18.10) z 250 na 40 nebo 50 když začnu strafovat na furienech. Tohle se mi nikdy nestavalo nevite jaka to muže byt přičinna?
steam
Asi tyden nebo nějak tak
Když vypnu csko a zitra nebo až za 2 dny podle času zapnu csko tak se mi všechny tlačitka a nastaveni vymaže a nahodi mi to jmeno ''unnamed'' i bindy co jsem měl nabindovane nejdou tak to musim vždy zas znova klikat a dat do puvodniho jak jsem měl. A dalši věc padaji mi fps asi od soboty (18.10) z 250 na 40 nebo 50 když začnu strafovat na furienech. Tohle se mi nikdy nestavalo nevite jaka to muže byt přičinna?
[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
[Vyřešeno]CS 1.6 problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 problem
Zdravím,
1, tie nastavenia čo si musíte znova ukladať tak v prvom rade si to nastavte ako to chcete mať a dajte APPLY a až potom OK
2, FPS príkazy po JEDNOM do konzole
1, tie nastavenia čo si musíte znova ukladať tak v prvom rade si to nastavte ako to chcete mať a dajte APPLY a až potom OK
2, FPS príkazy po JEDNOM do konzole
- Kód: Vybrat vše
fps_max 300
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
developer 1
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Okay, vyzkoušim a staši to tam dat jen jednou nebo jak vypnu csko a potom zase zapnu tak zase to tam napsat?
[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Popolvar124 píše:Okay, vyzkoušim a staši to tam dat jen jednou nebo jak vypnu csko a potom zase zapnu tak zase to tam napsat?
Stačí len jeden krát napísať do console, a čo tie nastavenia už sa ty nemenia?
-
emoboy - Mistr
to nastaveni už zatim ne, vypl jsem i Pc ale zase se mi dropujou fps ale jak jsem tam daval ty přikazy měl jsem jinou grafiku vypl jsem csko i komp zapl znovu a jsem zas přistarym
[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Ahoj,
jakou máš grafickou kartu ?
jakou máš grafickou kartu ?
-
Tesko - Spamer
NVIDIA GeForce 210
[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Vyzkoušim to až přijdu ze školy ale diky jinak.
[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Re: [Řeší se]CS 1.6 problem
Vyzkoušel jsem a nic.. Mno ale prosim vás pomozte mi i kdybych hral jen na 101 fps je mi to jedno ale když mi to zpadne na těch 40-50 fps to jako bych měl zaplej net a skype a přitom všechny programy mam vyple jen steam mam zaplej.
aspon na těch 101 fps abych měl to by se už dalo hrat ale mam 300-250 fps a najednou strafuju nad ct-čkem a plesk spadne mi to na 40 a bum jsem dead .. 

[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Re: [Řeší se]CS 1.6 problem
Popolvar124 píše:Vyzkoušel jsem a nic.. Mno ale prosim vás pomozte mi i kdybych hral jen na 101 fps je mi to jedno ale když mi to zpadne na těch 40-50 fps to jako bych měl zaplej net a skype a přitom všechny programy mam vyple jen steam mam zaplej.aspon na těch 101 fps abych měl to by se už dalo hrat ale mam 300-250 fps a najednou strafuju nad ct-čkem a plesk spadne mi to na 40 a bum jsem dead ..
V PM som ty odpísal čo máš spraviť, prečítaj si to.
-
emoboy - Mistr
• Stránka 1 z 1