• Stránka 1 z 1
Gamecraft urazky hracu-PatamataCZE
Dobrý večer hráč PatamataCZE se dopustil dost velkého přstupu když napsal že 90% jsou cikáni. Což není pravda + urážel a pomlouval adminy a také mojí osobu, mě jako 14. letého kluka se to dotklo, ale jsem již na to zvyklí jak jsem psal na serveru dnes vypomáhám u Policie a za tyto urážky a pomluvy by tento člověk mohl dostat podmínku až na 4 roky a nebo dokonce i 2 roky vězení. A žádám admin team aby tohoto hráče na tyto přestupky upozornil jak jsem si všiml, tento hráč již 1 ban dostal. Prosím tedy o delší ban než na 3 dny. důkazy přiloženy. Na jednou screenu je že hráč souhlasí s ipbanem.
-
fugasek222 - Kolemjdoucí
Gamecraft urazky hracu-PatamataCZE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamecraft urazky hracu-PatamataCZE
bohuzel nektere maji vetsi velikost takze je poslu na skype adminum. nektere uz maji admini.
-
fugasek222 - Kolemjdoucí
Zdravim, nechcem si nijakym sposobom zastavat hracov alebo nieco podobne, ale musim sa k stiaznosti vyjadrit, kedze vtedy som na servery bol. Jedna sa o niektore screenshoty a predtym bola o niecom debata, ktora v nich zachytena nieje a su tu len tieto odpovede, takze to je vytrhnute z kontextu. Jedna sa hlavne o tych ciganov. Ostatne neviem, kedze som tu nebol. Hracovu minulost poznam, rozhodnutie necham na vyssich.
To je odomna vsetko.
To je odomna vsetko.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Tak konečně, po řadě výhružek, jsi to hodil na fórum...a stojí to za to 
To první screeny jsou naprosto vytržené z kontextu, jak píše 0M4RT1N0. Vedla se tam debata, no a pokud se jich tak chorobně zastáváš, je to jen ukázka tvé osobnosti. Mimochodem, na serveru byl v té době admin, tuším i víc, takže vzhledem k tomu, že jsem nedostal ani upozornění, z toho asi nic nevytěžíš.
,,To jsi tak tupý, že ani neznáš základní délky banu", to tuším bylo na tebe, není tam předchozí diskuse a soudím to podle toho, jak jsi měl nutkání cpát se do všeho, tedy jsme spolu měli přesně tyto spory
U toho "kkta" je vidět, že byl na serveru v oné době admin (MegaHouby) a stejně tak se to obešlo bez sebemenšího upozornění, dokonce jsem to psal právě jemu.
A na tom posledním screenu není vůbec nic, to ty jsi mě začal otravovat s IP banem

To první screeny jsou naprosto vytržené z kontextu, jak píše 0M4RT1N0. Vedla se tam debata, no a pokud se jich tak chorobně zastáváš, je to jen ukázka tvé osobnosti. Mimochodem, na serveru byl v té době admin, tuším i víc, takže vzhledem k tomu, že jsem nedostal ani upozornění, z toho asi nic nevytěžíš.
,,To jsi tak tupý, že ani neznáš základní délky banu", to tuším bylo na tebe, není tam předchozí diskuse a soudím to podle toho, jak jsi měl nutkání cpát se do všeho, tedy jsme spolu měli přesně tyto spory

U toho "kkta" je vidět, že byl na serveru v oné době admin (MegaHouby) a stejně tak se to obešlo bez sebemenšího upozornění, dokonce jsem to psal právě jemu.
A na tom posledním screenu není vůbec nic, to ty jsi mě začal otravovat s IP banem

-
patamata - Pokročilý
fugasek222 ďakujem za tieto dôkazy, ale sú to len také na upozornenie (kick)
čiže toto beriem aspom ako upozornenie daného hráča, ak by boli s ním problémy do budúcna.
Na ban to momentálne teda ešte nieje. Lock
čiže toto beriem aspom ako upozornenie daného hráča, ak by boli s ním problémy do budúcna.
Na ban to momentálne teda ešte nieje. Lock
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
• Stránka 1 z 1