• Stránka 1 z 1
Lenny,HLSA,War3;
Zdravím, byl bych velice rád kdyby si toto téma přečetlo vedení a vyjádřilo se k ABSOLUTNIMU nezájmu HLSA lennyho k právům.Jeho obvyklá hra, že se nezajimá o nic jiného než o ty co mu ruší hru spamováním na jeho účet nebo podobně. To bych ještě zvládl, ale to že nebanuje hackeri a na otázku zda by obětoval pár sekund hry na zabanování hackera, který tu obtěžoval asi 2-3 hry odpoví ve stylu: no a? nezájem a nebreč. To už mi příjde trošku na hlavu postavené. Pokud máte potřebu důkazů, tak jsem něco málo vyfotil a pro pravdivost mého verdiktu s "hackerem" přikládám i demo na onoho hackera-Děkuji DumbaSS-ačkoli nevěřím, že se něco bude dít po tom co jsem "lehce" nahládl za oponu admini apod. v Každém případě ještě jednou děkuji.
Fota+Demo:http://leteckaposta.cz/905839595
Fota+Demo:http://leteckaposta.cz/905839595
-
dumbi9 - Kolemjdoucí
Lenny,HLSA,War3;
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lenny,HLSA,War3;
Zábavné, jak si vždy myslíš, že co napíši je tobě. Ty patříš do skupinky hráčů, které z větší části ignoruji, protože jste jednodušší. Když se většina z vás, včetně tebe, k adminům chováte jako dobytek, nemůže po nich chtít kladnou odezvu. Nevím, kdy demo začíná, nebudu ho stahovat na serveru jsem byl. Možná bude lepší vidět celý chat. Tebe jsem naprosto ignoroval. Takže bych ocenil, kdyby jsi vše nebral osobně. Takové fracky jako jsi ty ignoruji.
-
lenny - Zkušený
Ano, fracky, až na to že já tobě napsal něco proti srsti za celou dobu co hraju na war asi 2x
a to je nějaký pátek a nemysli si že jsi svatý, taky se chováš někdy jak dobytek a já se tě snažím ignorovat, ale když se chováš takhle a když jsem se tě zeptal a ty odpovíš že to je na mě, tak ti tu asi něco nehraje nemyslíš? 
Ale je milé, že toho hackera na serveru nepopíráš
edit by lenny: Tohle máš na mysli. Napsal jsi:
2014-10-23 16:53:05 DumbaSS_Online!! no joo admin + cheater
de_westwood
Já reagoval: 2014-10-23 16:53:07 reconnect a? de_westwood
Nezajímá mě, že si o mě myslíte, že jsem cheater
A pokud jsi to myslel tak, že je na serveru cheater, tak se musíš naučit vyjadřovat. Hrál jsem u T a pak u CT. Nevšiml jsem si ničeho podezřelého.

Ale je milé, že toho hackera na serveru nepopíráš

edit by lenny: Tohle máš na mysli. Napsal jsi:
2014-10-23 16:53:05 DumbaSS_Online!! no joo admin + cheater

Já reagoval: 2014-10-23 16:53:07 reconnect a? de_westwood
Nezajímá mě, že si o mě myslíte, že jsem cheater

-
dumbi9 - Kolemjdoucí
Nezainteresovanou osobou jsem byl upozorněn, že jsi to mohl myslet i v dobrém. Podle tvého vyjadřování na serveru by mě to nenapadlo ani náhodou. Pochopil jsem to jinak, než jsi to nejspíše zamýšlel, proto jsem jednal tak, jak jsem jednal. Pokud máš demo, na kterém je podle tebe někdo, kdo porušuje pravidla, tak ho dej do sekce Porušování pravidel. Podle vzoru.
Kvůli mé nepřiměřené reakci na fóru se musím omluvit.
Kvůli mé nepřiměřené reakci na fóru se musím omluvit.
-
lenny - Zkušený
Napsal jsem to alespoň 5x během 2 map....to, že jsis všiml pouze toho, mě docela udivuje 

-
dumbi9 - Kolemjdoucí
Ale alespoň třeba 2 kola před tím než se napojíš by nebylo špatné proklikat hráče nebo někoho někdy poslat někam, ale to jak to vedeš je už tvoje věc a pokud to vedení nevadí.....
-
dumbi9 - Kolemjdoucí
Vedení samozřejmě každý takový případ zajímá. Stejně jako tento, kdy jsme s Lennym vedli rozhovor.
Nemůžeme však ovlivnit chování každého jednoho admina na serveru, v tomto případě navíc došlo na serveru k nedorozumění, kdy si Lenny myslel, že ho osočuješ z cheatingu.
Nicméně děkujeme za nahlášení, vážíme si toho, že hráči mají starost o průběh hry na serverech.
Nemůžeme však ovlivnit chování každého jednoho admina na serveru, v tomto případě navíc došlo na serveru k nedorozumění, kdy si Lenny myslel, že ho osočuješ z cheatingu.
Nicméně děkujeme za nahlášení, vážíme si toho, že hráči mají starost o průběh hry na serverech.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
No, Děkuji za přeskoumání, jak jsem již psal, pochybuji, že to něco změní. Avšak i málo stačí jak se říká...abych řekl pravdu tak až tak moc to nezajimá, stejně jako ostatní. s vyjímkami snad těch co se vyžívají v "nahlašování" a pár dalo by se říci "naivních". Měl jsem možnost nahlédnout z obou stran jak, admina tak hráče a někdy je toho opravdu moc, ať už jsi hráč nebo admin. V každém případě není třeba kontrolovat "každého admina" dle mého, ale sem tam ty HLSA není na škodu
ikdyž neříkám, že je potřeba. O ostatní by se mohl postarat právě HLSA ne? když ne, je tu řada jiných způsobů a jako všude jinde nic není dokonalé. Tak tedy Lenny, pardon. Nejsi můj oblíbený admin, ale v žádném případě na tebe nebudu mít spadeno.Není na škodu se odreagovat i jinak než Cskem
Někdy je až moc stresující.

-
dumbi9 - Kolemjdoucí
Myslím že v míru a bez dalších keců to můžu uzavřít.
Good luck při dalším hraní na našich serverech
LOCK.
Good luck při dalším hraní na našich serverech

LOCK.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1