Vše ohledně kategorie serverů: Jump Servery

Re: [Odezva] Vyjádřete své nápady

Příspěvekod e1ts » 24 črc 2014, 11:54

Sws ide o server SurfRPG ze ci nemozete dat plugin aby sa nedalo zabijat najme kde su zbrane a ked sa zbrane daju kupit lebo furt dajabe blbec cempi a zabija. Ten cemp meter nepomaha on odide urobi si jedno kolo a zas ide tam
To čo my nazývame ako hrdinstvo, hasiči nazývajú každodenná práca
http://www.youtube.com/watch?v=YFF3EaclEEE
e1ts
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 24 črc 2014, 11:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod BlackHawks » 27 črc 2014, 18:56

Já bych udělal soutěž, na hns block autobhop že by byli 3 první hráči ocenění za rank:), kdysi tro bylo na rats2 jak si pamatuju a bylo to fajn ceny je samozřejmě na vás a myslím si že by přibyli hráči aji takže proč né to nezkusit:)
BlackHawks
Amatér
Amatér

Příspěvekod Presko » 28 črc 2014, 14:11

Něco ohledně VIP už se o tom tady bavilo ale možna ne o tom co ja mam namysli..
Zkuste dat do VIP vyhod vice věcí.

Např. VIP skin, VIP skin knifu a nějaky obchod čistě pro VIP např velke jumpy rychlost po dobu 3 sekund atp.
Např speed po dobu 3 sekund za 10 bodu
Obrázek
Presko
Amatér
Amatér

Příspěvekod Evo96 » 29 črc 2014, 08:56

Presko píše:Např. VIP skin, VIP skin knifu a nějaky obchod čistě pro VIP např velke jumpy rychlost po dobu 3 sekund atp.
Např speed po dobu 3 sekund za 10 bodu

zapomněl jsi napsat kde přesně to přidat :D

VIP skiny jsou skoro všude kromě Jump,Surf,Deathrun (myslím :D ) ja bych byl jen pro ten VIP skin knifu :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Evo96
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Xarz » 29 črc 2014, 15:23

A co takhle opravit ten BUG s Levly na serveru SURF RPG ? Já jsem se expil 3 dny, a měl jsem asi lvl 20, a najednou se přihlásím do hry, a mám lvl 1. To dost naštve, že ? Děje se to všem.. Steam hráčům, i Non-steam hráčům. Laskavě to OPRAVTE co nejrychleji !!

Zde je důkaz: http://leteckaposta.cz/341448391
Xarz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Xof » 29 črc 2014, 20:36

Xarz píše:A co takhle opravit ten BUG s Levly na serveru SURF RPG ? Já jsem se expil 3 dny, a měl jsem asi lvl 20, a najednou se přihlásím do hry, a mám lvl 1. To dost naštve, že ? Děje se to všem.. Steam hráčům, i Non-steam hráčům. Laskavě to OPRAVTE co nejrychleji !!

Zde je důkaz: http://leteckaposta.cz/341448391

Laskavě! se uklidni a vychladni někde mimo dosah klávesnice...

O tomto problému víme, a taky se řeší.

Není lehké něco takového udělat a zvláště ne teď v režimu: Dovolených...

8-)
Ban za banem, Pravidlo za pravidlem, Já rád BANUJEM!

Obrázek
Xof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod imnosuperstar » 30 črc 2014, 04:26

JUMP
- chce to nove mapy. mate tam 186map (cca) co je zalostne malo. kludne z XJ stiahnite daky map pack 700+ map a hodte to tam. ak nedokazete najst link na taky pack kludne ho zozeniem ja.
- odstrante scout alebo nech sa scout nezapisuje NIKDE do top (ani do nub)
- zmazte mapy kz_beginer, kz_winterdust a poodbne mapy. mapy su velmi monotonne a nudne.
- ten vas vote plugin je uplny bullshit. Neverim ze kazda mapa z tych cca 186 ma rovnaku pravdepodobnost sa objavit v tom vote. dokola to ponuka tie iste mapy. preto sa nehra ani tych 186 map lebo vote za cely den ponukne max 30 map. a dalsi den tych istych 30map.
- vote plugin -> nepaci sa mi ze mapy zacinaju od 1 pri vote. Kazdy nonsteamak macka stale 1 / 2 (cp/gc) a ked ide vote tak mu to menicko zmizne ze. a on hlupacik stale macka 1/2 cize v 95% pripadoch votne mapu na pozicii 1/2 co su vacsinou blbosti. navrhujem to preto posunut na 3 4 5 6 7 a extend na 8. alebo zrusit miznutie menu a kto chce votovat si menu zrusi sam.
- rtv system treba zmenit. neviem ziadne idealne riesenie ale nepaci sa mi ze clovek investuje 15min do skakania dlhej mapy. pridu lamy co nevedia skocit prvy skok a daju rtv na mapu. vdaka super namakanemu vote plugin votnu blbu mapu a leftnu. ja potom ostanem na blbej mape sam pricom som si radsej mohol doskakat tu povodnu ze?

SURF KILL
- rpg plugin je totalna sracka a uz je cas poslat to prec. trpim to uz dost dlho.
- ked to nechcete dat prec aspon zruste hp boost / rychle strielanie / presne strielanie. to je ako keby ste ludom nukali cheaty. vdaka tymto veciam tam je ostrasny meta game kde kazdy nonstemak co to hra 2 dni beha s m3 a fullouti s tym jak s gulometom. a ja ho musim trafit 3x z awp aby skapal... sen toto
- buyzone. kemp v buyzone sa stale opakuje. imo ban na 1h nestaci. navrhujem exponencialny ban-length teda ak hrac uz kempi k-ty krat tak dostane ban na 10^(k-1) hodin s tym ze prehresky sa nemazu.
- neda sa dat na server plugin ze kto vystreli v buyzone ma kick / kill / permanent ban?
- neda sa upravit kemp meter tak ze buyzone bude instantne 100% a mate 3 sekundy kym zomriete?
- nemozte pridat novych AKTIVNYCH a dostatocne INTELIGENTNYCH?

SERVERY
- nechapem preco prvy vote po 00:00 zhodi servery a loadne defaultne mapy
jump - kz_autumn
bhop - beach
surf - ski2
mozte to opravit? alebo aspon zmenit defaultne mapy na nejake ine? je to otras hrat okolo polnoci

- po zmene mapy sa niekedy nemozem napojit k ziadnemu teamu a musim dat reconnect. bug?
- po zmene mapy mi niekedy vypadne mouse input na vasich serveroch a musim restartovat hru. chyba u mna?
imnosuperstar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod imnosuperstar » 30 črc 2014, 04:31

este k casti SERVERY
- zruste voicechat. na steam je zmeneny protokol a pocujem len stisovanie okoliteho zvuku.
imnosuperstar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xof » 30 črc 2014, 07:41

Všechny tyto věci jsou zahrnuty v updatu, který proběhne začátkem měsíce.

Důvod: Jednoduchý a prostý: Dovolenky! Last minute zájezdy.

Víme, že jsou prázdniny a že se nudíte a nemáte se nijak jinak zabavit, ale ještě to chvilku vydržte... :roll:

(Jen pro objasnění ohledně map, testování mapy trvá cca pár hodin aby bylo vše v pořádku!)

8-)
Ban za banem, Pravidlo za pravidlem, Já rád BANUJEM!

Obrázek
Xof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Abi » 03 srp 2014, 08:39

Na hns block, by ste mohli pridať nový block, ktorý pridá jeden náboj do m3, alebo do nejakej zbrane. Potom by ste mohli pridať novú vip výhodu, že si môžete obnoviť 50 zdravia.
Abi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Evo96 » 03 srp 2014, 10:58

K HNS blocku bych přidal pár nových map do vote,připadá mi to že jich je málo a opakují se jen de_dust2,de_inferno,c21_lime,_gurka,_gurka2 a awp_map bylo by dobré kdyby se přidalo apár nových map do vote

např.
hns_winterchase
igz_cabin - mapa vytvořená pro HNS Block
igz_hns3 - mapa vytvořená pro HNS Block
igz_dust - mapa vytvořená pro HNS Block
hns_freebuild
hns_wowzOr
hns_mie
Hnscn_catjump
c21_assault
c21_aqua
c21_orange

tyto bych přidal :) a kdyby prošli rád bych se podílel na jejich stavbě :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Evo96
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Abi » 04 srp 2014, 09:45

Na surf RPG by som rád pridal túto mapu.

http://cs.gamebanana.com/maps/179069 surf_gamma_b2 - veľmi pekná mapa, testoval som ju síce len 10 minút, ale je božská, pekne spracovaná, stredne veľká, všetko je tam prehľadne, jediná nevýhoda sú zbrane, našiel som ich tam len pár, asi 10, ale keďže je tam buyzona, tak nie je problém.

Ďalej by som odstránil mapy typu surf_nice_fly(1,2,3,4), pretože nie sú moc hrávané.
Abi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MatoRoGuE » 04 srp 2014, 20:29

Surf RPG Vip vyhody upraviť ... trail off , trail 2-3-4.... upraviť + farba poviem to na rovinu vip na surfe je nahovno preto ho mám len ja ale ak by server myslel aj finančne tak trochu + vyhody nech si tam kupi viac ludi Vipko napr Jailbreak tam bez Evip nič nespravíš je to nuda .. a resetovať každý mesiac LvL , Rank ... a ne raz za pol roka obrazne povedané približne a ne že ja naexpim lvl 60 a lognem a mam 1 ... a len ja .. alebo aj ostat. hračom sa to stáva to by ste mohli opravit a ten BUG tu je od roku 2013 ešte tak nepíšte že nemáte čas xarz má pravdu hrám tam dosť dlho s prestávkou bol som tam 3 x 1 v tope poznám ten server dobre a OFF trail ktory mi znižuje FPS ... takže je premna vip nevyhoda :D musí vás niečo napadnut ja by som mal nápadov ... len tažko zrealizovat ak nemáte stále čas...
Moderátor/Admin project MC titan. (old Jailbreak 5 player)

A.C.A.B
MatoRoGuE
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod CZPeTeR » 07 srp 2014, 15:35

Deathrun → Kolikrát už mě nebaví,když joker zabije všechny ct,kteří jdou a AFKeři tam campi celou dobu,tak mě napadlo,jestli by jste nechtěli udělat,že by to ty Afkery,co by tam byli aspoň dejme tomu 120 s by je to kicklo. ;)
Dále mě napadlo,že když ten joker spamuje ty zvuky,nešlo by udělat,aby joker mohl dát za svoje kolo 3 nebo určený počet zvůku.
CZPeTeR
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Bujdy » 25 říj 2014, 11:24

na HNS block pridať mapu de_dust2_remake
Bujdy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Předchozí

Zpět na Jump Servery