Airsoftka

Příspěvekod pitrisin » 23 říj 2014, 19:49

Dobrý večer, mám dotaz.Potřebuji koupit airsoftku(sniperku) do 6500 - 7500 nějakou dobrou nejlépe kovovou , aby něco vydržela .Děkuji za každé rady.
Obrázek
pitrisin
Zkušený
Zkušený

Airsoftka

od Rumcajz » 23 říj 2014, 19:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Airsoftka

Příspěvekod KOF » 23 říj 2014, 20:37

čau čau, nejlíp ti poradim, když ti řeknu, čekni si as bazar a najdi nějakou fakt pěkně udělanou spinu, protože tohle je nejnáročnější věc co se ceny týče... a pokud frajer do kvéru nacpe 180brko a neutěsní vše jak má, tak mu je to regulerně k ničemu :) fakt nedoporučuji kupovat snipu ze shopu... maximálně bohemiaairsoft, kde jsou klucí technici fakt šikovní a každou chvilku ti zvoní mobil, co tam našli a co by mohli udělat... osobní zkušenosti ;)
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod pitrisin » 23 říj 2014, 20:46

Takže jedině koupit sniperku z bohemia airsoftu. Pak bych se potřeboval zeptat na nějakou airsoftku to je jedno jaká ale hlavně z kovu ne z plastu.Hledám všude a samej plast.S airsoftkama nemám žádný zkušenosti , tak nevím.
Obrázek
pitrisin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod CouRse » 24 říj 2014, 09:46

Príncíp: manuál
Dĺžka repliky: 910 / 1130 mm
Hmotnosť: 4120 g
Hop up: nastaviteľný
Dĺžka hlavne: 500 mm
FPS: 106 m/s (350 Fps)
Prevedenie: ABS + metal
Zásobník: MidCap 58

http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/d ... spring-6mm

Doporučil by sem ti tuhle :) Kámoš s ktorým chodíme hrávať ju má. A podľa mna nemá chybu.
CouRse
Mistr
Mistr

Příspěvekod CouRse » 24 říj 2014, 09:47

Ale tak sniperka je podla mňa o ničom :D
CouRse
Mistr
Mistr

Příspěvekod pitrisin » 24 říj 2014, 10:57

ok :D .Hledal jsem dlouhé zbraně ale samé z plastu , nechci aby se mi to po měsící rozjebkalo. Odpoledne tady hodím airsoftky , když tak mi prosím vás napište jestli je to dobré :D. Děkuji za ochotu.
Obrázek
pitrisin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KOF » 24 říj 2014, 23:17

tak už sem si našel čas, záleží na tom, co preferuješ, ale jako zkušený sofťák ti řikám předem, že to není jen tom mít snipu, ale počítat dalších minimálně 10 000,- do gearu + vážně musíš mít zájem o post snipera, takže se s tím musíš naučit fakt hodně věcí, od signálů, přez profesionální maskování po perfektní taktizování... ale k věci

všeobecně platí, že nejlepší je kouknout se po nějaké levné zbrani, která se ti vzhledově líbí, a potom jí udělat upgrade, protože základy jsou většinou k ničemu...L96 (někdy se plete s tanakou) se dělají pouze v plastovém provedení, ale ještě jsem za 5let neviděl, že by se poškodilo tělo, takže bych se toho vůbec nebál :)
L96 :arrow: pokud se ti líbí, tak ji kup a rovnou se s techniky aspro domluv a udělají ti upgrade... pak si k tomu koupíš optiku tak za 1000,- a bude to pěknej mazel :)
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod pitrisin » 25 říj 2014, 01:57

Moc ti děkuji :D jo a ještě co bys mi doporučil za normální zbraň (Pistoli).
Obrázek
pitrisin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KOF » 25 říj 2014, 07:33

pistoly myšleno jako sekundární zbraň? záleží na tom, co se ti líbí, ale já mám Glocka od WE a nic lepšího nenajdeš... potom bereta a westen pokud chceš lidi rovnou zabíjet :D ale ten glock je paráda (ber glocka 17+)

tohoto mám já, tekrát za 3000 a drží dva roky... čas od času si ho budeš muset hodit do servisu na přetěsnění (poud jsi technicky zdatný, najdi si video na yt a udělej si to sám )
http://www.armymarket.cz/we-g17-generat ... h-d5077-BK
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod pitrisin » 25 říj 2014, 21:16

No myslel jsem sekundární ,ale potřeboval bych abych s tím někoho nezabil :D .To co jsi mi posílal je plynovka ? Která zbraň není nebezpečná jako manuální nebo plynová ?
Obrázek
pitrisin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KOF » 25 říj 2014, 21:39

to bylo sranda :) každá je ok, akorát ten westen je fakt silnej, takže to od něj bolí fest :D je to CO2 a funguje to tak, že naplzníš zásobník (nebo se tam rovnou dává bombička) a to pohání střely... plyn je jasná volba, sekundárku s el. se skoro nepoužívá :)
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod pitrisin » 25 říj 2014, 22:01

pitrisin píše:No myslel jsem sekundární ,ale abych s tím někoho nezabil :D .To co jsi mi posílal je plynovka ? Která zbraň není nebezpečná jako manuální nebo plynová ?
Obrázek
pitrisin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod pitrisin » 25 říj 2014, 22:02

Takže plynová airsoftka je dobrá na přestřelku v lese příklad nebo někde na opuštěném místě ? A teďka dlouhá plynová zbraň je jaká dobrá?
Obrázek
pitrisin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod CouRse » 26 říj 2014, 06:03

pitrisin píše:Takže plynová airsoftka je dobrá na přestřelku v lese příklad nebo někde na opuštěném místě ? A teďka dlouhá plynová zbraň je jaká dobrá?

Tak to ti nepoviem, kedže som ju ešte nemal ani v ruke :D
Ale myslím, že najlepšie sú na elektriku. (baterku)
CouRse
Mistr
Mistr

Příspěvekod KOF » 26 říj 2014, 07:52

pitrisin píše:Takže plynová airsoftka je dobrá na přestřelku v lese příklad nebo někde na opuštěném místě ? A teďka dlouhá plynová zbraň je jaká dobrá?

primární zbraně - většinou elektrika, protože plyn v zimě dělá velké problémy, takže si ani nemusíš zastřílet + musíš pořád kupovat plyn, takhle koupíš baterku a za rok za dva ji vyměníš (když koupíš fakt kvalitní, tak za několik let :) ) map pokud chceš více reálnost, což upřednostňuji i já, tak AEG(automaty) elektriku a odstřelovací pušky manuál

sekundární zbraně - skoro jen plyn, protože bombičky jsou levné a vůbec celá spotřeba není moc, střelba je velice reálná (většina má blowback) což znamená to, že při výstřelu se ti závěr vrátí dozadu a dopředu ( 2:25 je ukázka ). eletrika nikdy nemá takový výkon jako plyn a manuál to je sebevražda, když budeš rychle potřebovat sekundárku, tak nutnost natahovat by tě stála život :) jinak je to jedno, můžeš s každou střílet v podstatě všude...

Tak to ti nepoviem, kedže som ju ešte nemal ani v ruke :D
Ale myslím, že najlepšie sú na elektriku. (baterku)

když neumíš poradit, tak raději nepiš nic, než tipovat kraviny :roll:
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Další

Zpět na Vyriešené topicy