• Stránka 1 z 1
Jailbreak / KOHI / Marketka :*
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem !_kempa_! lukick *KOHI*.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 56 minutes and 2 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Marketka : *
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 68564463 '
[AMXBans] Tva IP : ' 94.74.238.198 '
No tak simon dál příkaz ať zabijeme ty v cele, tak jsem je zabil, ještě jsem se ho ptal jestli mám zabit ty v cele a řekl ano.
Potom se tam vysvětlovalo, že měli být v cele tak sem se omluvil těm které sem zabil a byl sem přehozen k T a potom jsem dostal ještě ban za MFK.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem !_kempa_! lukick *KOHI*.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 56 minutes and 2 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Marketka : *
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 68564463 '
[AMXBans] Tva IP : ' 94.74.238.198 '
No tak simon dál příkaz ať zabijeme ty v cele, tak jsem je zabil, ještě jsem se ho ptal jestli mám zabit ty v cele a řekl ano.
Potom se tam vysvětlovalo, že měli být v cele tak sem se omluvil těm které sem zabil a byl sem přehozen k T a potom jsem dostal ještě ban za MFK.
-
Nerwi - Drbna
Jailbreak / KOHI / Marketka :*
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / KOHI / Marketka :*
Zdravím.
Dostal si ban z jedneho dôvôdu a to takého že, admin ta dal do grabu a pýta sa prečo si ich zabil? Počúvaš vôbec čo hovorí simon?
Tvoja odpoveď: Ani né !
Keď nepočúvaš čo simon hovorí, tak nezabíjaj a nedávaj MFK.
Dostal si ban z jedneho dôvôdu a to takého že, admin ta dal do grabu a pýta sa prečo si ich zabil? Počúvaš vôbec čo hovorí simon?
Tvoja odpoveď: Ani né !
Keď nepočúvaš čo simon hovorí, tak nezabíjaj a nedávaj MFK.
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Já jsem neřekl ani né, ale řekl jsem trochu.Když se ho asi zeptám jestli mám zabít ty v cele tak snad splním příkaz simona, to je přece napsané v pravidlech.
-
Nerwi - Drbna
Zdravím, vzhledem k tomu, že jsem byl na serveru přítomen, taky se k celé te situaci vyjádřím.
Za prvé, co je nutno uvést je to, že jsi vyloženě neposlouchal simona. Dával chyták v podobě, kdy řekl příkaz "nehýbejte se", pak se hrál simon, následovně se simon přejmenoval na Wredise a vznikla celá tady ta situace. Simon ti dal příkaz zabít ty hráče, kteří nebyli v kleci [To byl FK, jelikož jsme měli být v cele]. Na jeho příkaz jsi reagoval a zabil je. V tomto případě by to bylo považováno jako chyba simona, avšak půjdeme dále.
Osočuješ se tady, že jsi se omluvil. Admin Kohi tě vzal do grabu a ptal se tě několikrát, jestli jsi poslouchal. Řekl jsi že ne, že jsi splnil příkaz simona. V pořádku, avšak situaci jsem sledoval dost pečlivě, omluvu od tebe jsem neslyšel - mlčel jsi.
V případě, že by jsi se omluvil by byla situace úplně jiná.
Za prvé, co je nutno uvést je to, že jsi vyloženě neposlouchal simona. Dával chyták v podobě, kdy řekl příkaz "nehýbejte se", pak se hrál simon, následovně se simon přejmenoval na Wredise a vznikla celá tady ta situace. Simon ti dal příkaz zabít ty hráče, kteří nebyli v kleci [To byl FK, jelikož jsme měli být v cele]. Na jeho příkaz jsi reagoval a zabil je. V tomto případě by to bylo považováno jako chyba simona, avšak půjdeme dále.
Osočuješ se tady, že jsi se omluvil. Admin Kohi tě vzal do grabu a ptal se tě několikrát, jestli jsi poslouchal. Řekl jsi že ne, že jsi splnil příkaz simona. V pořádku, avšak situaci jsem sledoval dost pečlivě, omluvu od tebe jsem neslyšel - mlčel jsi.
V případě, že by jsi se omluvil by byla situace úplně jiná.
-
Hoolder - Spamer
Já jsem se omlouval po té co mě pustil na zem Katlo.
-
Nerwi - Drbna
Nerwi píše:Já jsem se omlouval po té co mě pustil na zem Katlo.
Nejsem si toho vědom, jako ostatní přítomní admini na serveru. Počkej na výjádření kompetentní osoby.
-
Hoolder - Spamer
Zdravím
V grabu som sa ťa opýtal prečo si dal MFk. Odpovedal si pretože ti to kázal SIMON. Následne som sa ťa opýtal, či vnímaš hru a počúvaš SIMONA. Ty si my nato odpovedal, že ani nie, tak tu prosím ťa neklam. Tvoje ospravedlnenie som nepočul a ani nevidel napísane v chate.
V grabu som sa ťa opýtal prečo si dal MFk. Odpovedal si pretože ti to kázal SIMON. Následne som sa ťa opýtal, či vnímaš hru a počúvaš SIMONA. Ty si my nato odpovedal, že ani nie, tak tu prosím ťa neklam. Tvoje ospravedlnenie som nepočul a ani nevidel napísane v chate.
-
katlo21 - Amatér
Někdy se stane, že hráč z toho či onoho důvodu Simona zrovna nevnímá. Od toho se ho však zeptal, poprosil o radu a Simon mu řekl co má dělat. Admin měl dát ban Simonovi! Hráče mohl max. přesunout k T za to, že nedává pozor, to by však bylo vše.
Ban byl jednoznačně neoprávněný, admin bude potrestán a Spinniemu domluveno.
Omlouvám se za jejich pochybení.
Máš unban.
lock
Ban byl jednoznačně neoprávněný, admin bude potrestán a Spinniemu domluveno.
Omlouvám se za jejich pochybení.
Máš unban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1