VIP

Příspěvekod xQuerke » 28 říj 2014, 10:38

Dobrý den , kdysi dávno jsem hrál basebuilder 4 :) mam steam a měl jsem tam evip.. žádal jsem o práva :) dodělal jsem akademii :) potom jsem to přestal hrát :) po dlouhé době jsem si chtěl zahrát BaseBuilder 4 :) ale jak vidím server je zrušený asi nejde se mi tam přihlásit nic :) A protože jsem tam měl evip chtěl bych se vás zeptat :) Pokud by mi mohlo být vráceno evip nebo ho dat na jiný server :) (Samozřejmě že na Bb ) Důkaz o EVIP
basebuilder4-dandy-t48478.html
nevím pokud to bude stačit :) Děkuji za přečtení -->>>>>Dandy !** :)
xQuerke
Pokročilý
Pokročilý

VIP

od Rumcajz » 28 říj 2014, 10:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP

Příspěvekod Frut » 28 říj 2014, 10:46

Tohle jsem nepatří .. patří do jiné sekce :)
Frut
Zkušený
Zkušený

Re: VIP

Příspěvekod KOF » 28 říj 2014, 11:13

Frut píše:Tohle jsem nepatří .. patří do jiné sekce :)

díky za úžasně zbytečný post :roll:

xQuerke píše:Dobrý den , kdysi dávno jsem hrál basebuilder 4 :) mam steam a měl jsem tam evip.. žádal jsem o práva :) dodělal jsem akademii :) potom jsem to přestal hrát :) po dlouhé době jsem si chtěl zahrát BaseBuilder 4 :) ale jak vidím server je zrušený asi nejde se mi tam přihlásit nic.A protože jsem tam měl evip chtěl bych se vás zeptat :) Pokud by mi mohlo být vráceno evip nebo ho dat na jiný server (Samozřejmě že na Bb ) Důkaz o EVIP
basebuilder4-dandy-t48478.html
nevím pokud to bude stačit :) Děkuji za přečtení -->>>>>Dandy !** :)

pokud byl server zrušen, napiš mail na [email protected] a uveď kde jsi měl vip, jaký byl kod a na jaký server chceš vip přehodit + nick... hlavně ten mail prosímtě nespamuj, odepíšou ti max. do 3 pracovních dnů

zde lock
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy